Reklama

Reklama

Iron Sky

  • Finsko Iron Sky (více)
Trailer 1

Příběh filmu je zasazen do budoucnosti a jeho hlavními protagonisty jsou nacisté, kteří se v posledních chvílích druhé světové války ukryli na odvrácené straně Měsíce, kde plánují návrat na Zem. Během 70-ti let přísného utajení nacisté postavili vesmírnou pevnost s mohutnou flotilou létajících talířů. Když americký astronaut James Washington přistane se svým lunárním modulem blízko tajné nacistické základny, měsíční Führer se rozhodne, že zářivý moment ovládnutí Země nastal. (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (879)

liskam 

všechny recenze uživatele

Ujetina po všech stránkách. Kdyby se tam alespoň nesnažily nacpat vše co je napadlo, možná by se na to (třeba jako na komedii) koukat dalo. Takhle to na mě působí jen jako blábol nějakého chorého děcka, které neví co si přát k vánocům. Jestli nůž, čokoládu, brášku a nebo nového transformera. Za mě 25% ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Nebýt Julie a její naci deutsche dialektu, který mně dostával do židle taáak asi jen Iron Sky Abfall. Mně tyhle pičoviny prostě nesedí, já na to nemoch kukat. Ono to je tak dementní, že "B-éčko" tu nabírá zcela nový vyznám a vyšší formu bytí. Politická „agitace“, sračka, slepenina pičovin, která se zdá být nekonečná (93 min = věčnost). A k danému hodnocení, kde vidím lidi buchat 5*? toš kurva nevím, viděli jsme to samé?! 1/10 za Julku ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet €7,5miliónaTržby USA $122,082Tržby Celosvetovo $10,090,000▐ Nadšenie fanúšikov s blockbastrov a lá ID4 + Vesmírna pechota sa v tomto prípade nezaprie, má to svoju ľahkosť, zábavnosť, údernosť, akčnosť, či podmazanú veľkoleposť ako tomu bolo pri novodobých Grindhouse vychytávkach ako Drive Angry, Planet Teror, Death Proof. Asi najviac potešia celkom slušné triky, ktoré sa samozrejme striedajú aj s menej vydarenými ale na takýto druh filmu je to až nadmieru dobrá práca, potešia aj niektoré uletené nápady ako to bombardovanie miest s meteoritmi, takže spokojnosť. /videl v kine: 65%/ (videl na festivale Comics Salon 2012) -v kine to malo dobrú kulisu ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Parodie na sci-fi, ve které je prostě všechno! Karikatura na nacisty, karikatura na srandovní bezdomovce z Armageddonu či Dnu poté, karikatura na morálně založené a hrdinské americké prezidenty nebo na moudré ministry obrany.... A takřka všechny jsou perfektní. Má to své mouchy v lacinosti některých triků či střihových sekvencí, ale takhle šíleně zábavná story, nádherně postihující rozpolcenost dnešního politického světa, pro který jsou mimozemští náckové mnohem menší hrozbou než vlastní ego a mocichtivost, si kvůli tomu nezaslouží znehodnotit. Vizuál navíc ve většině případů vypadá opravdu draze, závěrečná akce má spád a dokonce i lehce dramatický efekt a dva kladní hrdinové jsou výborní, jeden svým překvapivě snesitelným černošským vtipem a druhý neskonalým půvabem a roztomilostí (Julia Dietze by si zasloužila prorazit i v Hollywoodu). Jenom ten Adolf mi tu chyběl, jeho karikatur není nikdy dost... ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Originální, geniální, parádní parodie, ale postupně upadající. Ale 4* za nápad, těch se v dnešní době moc nevidí, za neznámé herce, kteří film dokázali utáhnout, a za vizuál, kterým by pokořil mnoho několikanásobně dražších projektů. # příběh 6 | hudba 7 | humor 4 | akce 6 | napětí 1 | pustil bych si znovu 7 ()

Galerie (116)

Zajímavosti (24)

  • Ve vesmíru je vakuum, tudíž se tam nemůže šířit zvuk a nemohou být slyšet výbuchy kosmických lodí. (ČSFD)
  • Premiéru si snímek odbyl 11. 2. 2012 během 62. ročníku německého mezinárodního filmového festivalu Berlin International Film Festival, kde se promítal v sekci Panorama Special. (Conspi)
  • Během nacistické invaze do New Yorku můžeme vidět komplex budov Světového obchodního centra s dodatečnou třetí výškovou budovou. (Conspi)

Související novinky

Be2Can: unikátní přehlídka festivalových filmů

Be2Can: unikátní přehlídka festivalových filmů

30.09.2014

Berlín, Benátky, Cannes – tři prestižní mezinárodní filmové festivaly, které každoročně přináší divákům to nejzajímavější ze současné filmové tvorby. Společnost Film Europe Media Company přinese… (více)

Tvůrce Iron Sky zpátky ve vesmíru

Tvůrce Iron Sky zpátky ve vesmíru

19.11.2012

Ale tentokrát to nebude taková sranda. Alespoň pokud nemáte hodně morbidní smysl pro humor a nedokážete se smát třeba u komiksu Lobo. Jeho tvůrci Keith Giffen a Alan Grant totiž stojí za komiksovou… (více)

Reklama

Reklama