Reklama

Reklama

Na konci tunelu

  • Argentina Al final del túnel (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Počítačový expert Joaquin (Leonardo Sbaraglia) je trvalo pripútaný na vozík. Väčšinu času trávi v pivnici svojho honosného sídla opravami elektroniky, ked' jedného dňa započuje spoza steny podivné zvuky a hlasy. Ukáže sa, že na druhej strane kope skupina chlapíkov tunel do banky v jeho ulici. V hlave mu blysne plán, ako im lúpež prekaziť a sám sa obohatiť. Avšak má to háčik, ktorý mu dobre premyslenú akciu môže prekaziť: je ním jeho nájomníčka Berta (Clara Lago) so svojou malou dcérkou Betty (Uma Salduende), ktorá od svojich štyroch rokov tajomne neprehovorila. (sochoking)

(více)

Videa (13)

Trailer

Recenze (55)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

film je takový v jaké zemi se natočil! Tady je děj jednoduchý s jednoduchými postavami ale inteligentním ústředním motivem.Děj byl ovlivněn z většiny tím,že hlavní postava byl vozíčkář a takže to co by zdravý člověk udělal za pár minut on se musel všude plazit a pod.Takže to může vypadat jako zbytečně dlouhá stopáž ale film byl hlavně o Joaqínovi a o tom jak si geniálně poradí s tou bandou co mu řádila za zdí.Co mi drásalo nervy byl ten modrý filtr na kameře.Když se děj většinou navíc odehrával v příšeří tak vadil ()

MiaMahoney 

všechny recenze uživatele

Když není na konci tunelu světlo, je to dost v prdeli. Ale zase je tam týpek na kriplkáře, který si posvítí na partu neseroucích se zlodějů, a to i přesto, že ovládá jen hlavu, ruce a počítač. Zpočátku průhledné, ale postupem času gradující až do kulervoucího finále, přesně jak to Iberijci ukázali už u La cara oculta nebo Mientras duermes. Týpka jako je Joaquín bychom tu potřebovali jako španělská inkvizice odpustky, aby si posvítil i na české tunely a zejména ty, kterými jednosměrně tečou evropské dotace našemu altruistickému spasiteli v čele vlády. Docela ráda bych už totiž viděla, jak té kurvě hrabivé někdo konečně zatne tipec. A krumpáč do palice jako bonus. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Chlapík zjistí, že mu pod barákem kopou tunel do banky a tak se rozhodne s tím něco udělat. Všechno mu komplikuje nová nájemnice s malou dcerkou a pochopitelně i fakt, že je na vozíku. I když se zdá, že jde jen o další loupež, která nejde podle plánu, tak tenhle příběh je přeci jenom trochu košatější. Najde se tu pár zvratů, které ho posouvají trochu jinam, loupež sama o sobě není tak prostá, jak se zdá a navíc zde funguje řekněme rodinná linka. Trochu mi nesedělo, že toho hlavní hrdina vzdor svému postižení zvládnul tolik. Kor když člověk přihlédne k tomu, že je vykreslen spíš jako člověk rezignující na nějaký hodnotnější život. Ale to se dalo přežít. Všechno vrcholí ve výborném finále, které nadchne průběhem a potěší i koncem. Herecky super a Clara Lago je skutečnou potěchou pro oči. 80% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Skutočne nie som presvedčený či si tento film zaslúži hodnotenie troch hviezd. Ono to celkovo vôbec nepôsobí zlým dojmom. Kvalita spracovania na vysokej úrovni, herecky taktiež zvládnuté na výbornú. Temnejšia stránka samotného príbehu síce dostáva priestor, no pri tak dlhej stopáži sa tvorcovia nielen že nevyhli množstvu hluchých pasáží, no v samom závere ponúkajú rozlúsknutie, nad ktorým ostáva rozum stáť. Skutočne len ťažko sa zmieruje s tým, čo divák nájde "na konci tunela ...", ale budiš no ... ()

stration 

všechny recenze uživatele

Pěkně promyšlená taškařice! Ze začátku je vám jako vždy vše jasné a myslíte si, že víte, jak to dopadne. Ale ouha. Postupem času zjišťujete, že to až tak jednoduché nebude a konec je pak jeden velký veletoč, kde jsem se i chvílemi smál, jak je to už strašně překombinované a nereálné. Nicméně jsem se ukrutně bavil, role jsou obsazeny perfektně a atmosféra je dokonalá. V některých momentech dokonce dosta mrazí (mikrofon ve psím obojku). Doporučuju všem, co rádi napětí a nekoukají na nějaké ty logické kiksy. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (1)

  • Filmovalo sa v argentínskom Buenos Aires a na Kanárskych ostrovoch. (MikaelSVK)

Související novinky

Festival argentinského filmu v Lucerně

Festival argentinského filmu v Lucerně

25.10.2017

Už tradičně na konci října se filmoví diváci dočkají dalších novinek jihoamerické provenience. Od 26. 10 do 30. 10. se v pražském kině Lucerna koná 6. ročník festivalu argentinského filmu CINE… (více)

Reklama

Reklama