Reklama

Reklama

Management je romantická komedie o důsledcích náhodného setkání Mikea Cranshawa (Steve Zahn) a Sue Claussen (Jennifer Anistonová) v arizonském dálničním motelu, který patří Mikeovým rodičům. Láhev vína jako poděkování za pohostinnost způsobuje, že se dva lidé vydávají na složitou cestu hledání smyslu života. Marný snílek Mike sází všechno na výlet do Marylandu, kde Sue pracuje, ale na místě zjišťuje, že na něj v jejím pečlivě naplánovaném životě nezbývá místo. Konzervativní Sue, jež je posedlá touhou změnit svět, se vrací ke svému bývalému příteli - jogurtovému magnátovi jménem Jango (Woody Harrelson), který jí slibuje možnost uplatnit se v oblasti charity. Ale Mike konečně našel něco, za co mu stojí bojovat, a přestože jsou jeho šance malé, v souboji o Sue se nevzdá. Oba čeká spletitá, kodrcavá, ale zároveň osvobozující cesta, na jejímž konci přijde poznání, že jejich místa na světě se nalézají skutečně nejspíš vedle sebe. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Byla by to průměrná a snadno zapometulná romantikcá komedie, jakých tu je na tucty, ale tohle si možná zapamatuju proto, že to bylo až moc pravdivé. Rozum a cit ve své nejmilejší i nejsyrovější podobě. Od reality se to liší snad jen tím, že v té to takhle nekončí. Ale ten nereálný konec tomu dává právě ten nejhezčí rozměr a naději doufat, že to takhle jednou skončit může. 60% ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Mike (Steve Zahn) pracuje jako "muž pro všechno" v motelu svých rodičů. V lásce nemá žádné velké štěstí, a tak se sem tam pokusí zaujmout nějakou návštěvnici motelu - například obchodnici s uměním Sue (Jennifer Aniston). Ta - ani sama neví proč, Mikeho svodům podlehne. To, co pro ni byl jen románek na jednu noc - pro Mikeho znamená osudové setkání, a do Sue se bláznivě zamiluje. Jenže Sue, pečlivě plánující každý krok a pracující na své kariéře, nemá pro Mikeho impulsivní nápady pochopení. Zatím ... Ani nevím, proč má ruka sáhla zrovna po tomto filmu - Jennifer Aniston dvakrát nemusím (i v přátelích mi přišla z celé šestice nejméně sympatická), a Steve Zahna vidím radši v úplně jiných filmech, než romantických komediích. Ale z nějakého důvodu mi tento film nepřišel vůbec špatný - Jennifer ukazuje, že i přes moje osobní antipatie je skvělou herečkou (nebo že by ten "studenej čumák" ani nehrála?) - a Steve Zahn je prostě Steve Zahn. A tak se stalo, že jsem nepokrytě této dvojici fandil, aby jim to všechno klaplo - aby vše skončilo tak, jak to v těchto filmech má ... 3.5* ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Tento film je typickou americkou romantickou mezistátní záležitostí, která sice má své klady, ale jejíž zápory mají navrch. Hlavním nedostatkem snímku je to, že jde o přeromantizovanou pohádku s morálním poselstvím a mnoha nudnými chvílemi. Hlavním kladem je pro mě jistota, že jde o něco výjimečného, protože záležitost, kterou odstartuje sahání na zadek, už si dnes ve většině takzvaných západních zemí nikdo nelajzne. A to je správné, protože je potřeba odstranit z cesty vše, co brání lidstvu v cestě k čistě virtuálnímu sexu a třem mořským mušlím. / Poučení: Nesahej nikomu na zadek, pokud se nechceš nejpozději do dvaceti let stát vyvrhelem lidské společnosti. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Vůbec se nejedná o tak špatný film jak by mohlo zdejší hodnocení napovídat. Vcelku příjemný romantický příběh, kde jsem nepokrytě fandil Stevu Zahnovi, aby došlo k naplnění jeho snů. Jennifer zde i přes svou studenost působí neodolatelně. Myslím že se jedná o jeden z jejich lepších filmů. Komediální rovinu jsem nenašel. Bohužel perfektní začátek pokazí závěrečná půlhodinka. 55% ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Něco takovýho bych viděla na Čt2 do Americkýho nezávislýho léta, filmeček o lidech, co bojujou s rozumem a instinktem, aby vyhráli něco, co by dalo životu smysl. Jennifer skoro ošklivá, Zahn skoro hezkej. Zvláštní, nudný, ale jaksi polehčujícně. Nechtělo se to nechat odehnat. 3,5* a zase vzhledem k bídě 51% točim nahoru. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama