Reklama

Reklama

Prima STAR vrací na obrazovky talk show Veroniky Žilkové s názvem Pustit žilou. Moderátorka ve svém pořadu přivítá vždy tři hosty ze světa kultury, sportu, politiky, případně i zajímavé lidi z „normálního“ života. Divákům se tak v prvních dílech představí např. Jiří Čunek, Jan Tuna, Kateřina Neumannová, Zuzana Belohorcová, „mistr facky“ Miroslav Macek a mnoho dalších. Hosty bude pokaždé spojovat jedno téma, které mají společné, aniž by si to uvědomovali. Proto také budou do diskuse zapojeni všichni hosté po celou dobu svého účinkování. Pustit žilou se nesnaží být vážnou talk show o vážných problémech, což je také na první pohled patrné již z výběru moderátorky. Veronika Žilková provede diváky touto talk show způsobem sobě vlastním. V pořadu také zazní oblíbený vox populi neboli to, co si o daném tématu nebo otázce myslí občané. Mluvené slovo v pořadu Veroniky Žilkové je pro zpestření střídáno živou hudbou v podání beatboxové kapely Beat Burger Band. (TV Prima)

(více)

Recenze (45)

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Nedávno se tu řešil problém s vulgarismem v komentářích, ale já nemohu jinak než zvolat: Strčte si tuhle rádoby tolkšou s Veronikou Žilkovou do prdele. Tečka. K tomu se nic co jinýho dodat ani nedá. ()

Tom Riddle odpad!

všechny recenze uživatele

"Dámy a pánové, dovolte mi, abych přivítal vědmu, slečnu Miroslavu "Pythii" Duchkovou. Takže Mirko, začněte prosím." "Děkuji, a dobře tedy, začnu. Zaprvé: Charisma, (sarkastický či vlastně jakýkoli jiný) humor, trefnost, sexappeal............ Zadruhé: Příjemný hudební doprovod, vkusné vizuální zpracování." ...... "Aaaaaa teď si přečteme první obálku. ´Co chybí Veronice Žilkové?´ Páni, pokud jde o bod 1, Mirka zabodovala na sto procent. Zkusíme druhou obálku: ´Co rozhodně nenajdeme v pořadu Pustit žilou?´ Což znamená další úspěch! No věříte tomu, dámy a pánové?" Já ano, a to nejsem vědma... ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Vážení, to si nechám radši pustit žilou cokoliv jiného než tuto stupiditu s podvědomým že z tohoto světa odcházím ještě naprosto zdráv a normální:-) ()

sud odpad!

všechny recenze uživatele

Proboha, kolik za poslední léta vzniklo a brzy zase zaniklo podobných hovadin, jako je právě tato !? ()

Hromino odpad!

všechny recenze uživatele

K tomu snad není ani co říct. Jak říká DaViD´82, je to opravdu zdatná konkurence pro Mr.GS – a mě nezbývá nic jiného, než souhlasit. Prima hnus. ()

WANDRWALL odpad!

všechny recenze uživatele

Veronika si zvykla vydělávat velké peníze na TV NOVA, tak to s ní zkusili i v TV PRIMA. No nejsou prima, že jí pomáhají udržet jí její životní úroveň? Divák? To až potom. ()

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Na tenhle pořad si ještě docela dobře pamatuju, v televizi běžely asi tři díly, než prima zjistila, že to byl pěkný krok vedle. Od odpadu zachraňují show tři beat-boxeři, kterým uděluju hvězdičku:) ()

Ivoshek odpad!

všechny recenze uživatele

Někdy dumám, jestli je možné, aby měla zábava dno, pod které nejde jít. Pokaždé, když už si myslím, že horší to být nemůže, něco mě překvapí a zase tuhle laťku posune o kousek níž. Aktuálně je tedy nejhorší TV tókšou tohle. Bravo! :-))) ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Tož tu máme zase neděli a tak je čas zavzpomínat na nějakou tu starou sračku, která proběhla na nějaké té naší úžasné televizní stanici (a že jich máme…). Viděl jsem jen jeden díl a bohatě mi to stačilo. Ani se nedivím, že tohle Prima raději hned po pár dílech stáhla z obrazovky a ukončila s Žílkovou spolupráci. Ty vole ta byla vážně na ránu, stejně jako ta jejich rádoby street anketa. Taky jsem si chtěl hned raději tupým nožem otevřít žíly, abych tu třičtvrtěhodinku netrpěl jako raněné zvíře… ()

fleker odpad!

všechny recenze uživatele

ra-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta- ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta tuj,no fuj ...tolik kakáníčka pohromadě...hej ty bloňďatá lejdy, za ty tvý kejdy co tam bliješ,bud rada že eště vubec žiješ...a že prej šou ti zlikvidovala finanční krize...vidělas někdy svuj pořad ty hovado?..ty hmyze...já jo, a musim se přiznat že se mi na prdelce vytvořila blizna,,, to jak ze mě ztoho šoku hnědej kusmě vodpad....proto jemictí,, a davam vodpad...a zouvat se nemusíš ()

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

DĚKUJI TELEVIZI PRIMA , ŽE TENTO PASKVIL S NAPROSTO PŘÍŠERNOU ŽILKOVOU NEPOKRAČUJE. BÝT ŽILKOVOU TAK SI ZA TOTO OPRAVDU PUSTÍM ŽILOU! ()

Reklama

Reklama