Reklama

Reklama

Babydoll je nešťastná dívka, které zemřela matka a ona musela zůstat v domácnosti se svým otčímem a mladší sestrou. Prakticky denně je bita a znásilňována. Své utrpení snáší v tichosti, dokud se otčím nepokusí znásilnit i její mladší sestru. V tom okamžiku vezme zbraň a vystřelí na něj. Kulka se však bohužel odrazí ode zdi a zasáhne její sestru ve vedlejším pokoji. Když dívka zemře, otčím zbaví Babydoll svéprávnosti a získá veškerý majetek. Babydoll je brzy po svém činu zavřena na psychiatrii ve Vermontu. Odtud se chce za každou cenu dostat ven. Má na to jen pět dní, protože pak jí bude provedena lobotomie... (TV Nova)

(více)

Videa (14)

Trailer 3

Recenze (1 734)

Lima 

všechny recenze uživatele

Snyder umí fantasticky pracovat s obrazem a hudbou (kdo viděl geniální a bohužel dost nedoceněné ´Watchmen´, tomu to je jasné), ale proboha, ať už nikdy, NIKDY si nepíše své vlastní scenáře! Kdybych měl hodnotit jenom kompozice záběrů, nápadité detaily, efektní zpomalovačky (které, nevím jak to Snyder dělá, se mi v jeho případě nezajídají) a začlenění soundtracku (při poslechu ´Army of Me´od Bjork jsem si ještě bláhově dělal naději, že ten film budu milovat), bylo by to za plný počet. Ale ten dekadentně popkulturní, kriplovský, scenáristický balast, který se navíc tváří, že přináší nějaké vyšší poselství, se nedal konzumovat ani při maximálním vypnutí mozku. Snyder je skvělý řemeslník, ale potřebuje nad sebou permanentně bič a v sobě pokoru, která mu naopak nechyběla při až pietní adaptaci Mooreových ´Watchmen´. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

KAŽDÝ MÁ SVÉHO ANDĚLA..... /// Stát se sirotkem – když máte šikovnýho otčíma – není nijak složitý. Proti tomu je bordel plnej sirotků oázou na nervy. Zvlášť, když máte přesně ty zbraně, který jsou potřeba. CO HLEDÁŠ? CESTU VEN! Děti (vyspělé...) bojující se svými démony. Videoklipová záležitost plná ,,seknoucí“ muziky, ve který se je na co koukat. Zajímavej příběh, mix fantasy šílenství a spousty akce, u který věrohodnost není na 1. místě. Protože LOBOTOMIE JE JEN ZAČÁTEK..... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Pochopím, proč se soused stal pěstounem několika dívek. 2.) Cítím se jako malej kluk, co sedí v rohu pískoviště, zatím co si všichni hrajou s jeho bábovičkama.. 3.) Nevím, že ta svině Hitler měl zombíky. 4.) Film, ve kterým je možný vraždit fašisty a ničit draky musí bejt zábava. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE **** NAPĚTÍ * ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Dokonalá akce v příběhu o dívčí síle, který drží pohromadě jen makeup hlavních hereček. Snyder by si neměl psát scénáře. Asi už jsem moc starý, ale tahle videohra mi už prostě nestačí. Nepochopte mě špatně scény, kde se drak honí s letadlem a pod nimi zuří středověká bitva, nebo kde nacističtí kyborgové bojují v zákopech s partou spoře oděných slečen (a Abbie Cornish to s tím samopalem opravdu sluší), jsem chtěl vidět už dávno. Jen se mi od té doby změnili filmové priority. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

(3,5*) Hrdiny typu "cool spiklenecké školačky" nesnáším, a přesto je to zábavné jako všechny Snyderovy filmy (Sovy neviděla). Zpomalovaček jak sraček, ale kdo jede na jeho vlně, ten si je užije všechny, včetně těch nejzbytečnějších a nejtrapnějších. Hlavní záporák sympaťák, scénář ujetina, filosofické monology pičovina, celek jednoduchoučký originál. Kultovní film pro všechny osvícené teenage girls, příjemná pohádka pro všechny otevřené movie whores. Snyder lives. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Absolutní šílenost, ve které si Snyder plní dětské sny – má pět holek v minisukních, pistole a katany a nechává je kosit draky, zombie-nácky a ninji. Kdyby se Sucker Punch nesl jen v téhle rovině, fungovalo by to bezvadně. Ale do toho tu ještě máme příběh z blázince/bordelu, kde už to výrazněji drhne (ani tak ne v tempu, jako především v logice). PG13 filmu nijak extrémně neubližuje, i když je dost možné, že za pár nejasností může. Sucker Punch je především údernou filmařskou exhibicí, která vás film bude bavit podle toho, kolik úchylek máte společných s režisérem. Já jich mám dost na 75% (s tím, že bych uvítal druhou projekci pro upřesnění některých scén, případě unrated verzi). ()

Galerie (188)

Zajímavosti (48)

  • Spoločnosť Warner Bros. sa rozhodla distribuovať film na základe úspechu predchádzajúceho filmu Strážcovia (2009). (Greenpeacak)
  • Režisér Zack Snyder popisuje film jako „Alenku v říši divů se samopaly”. (Coldrex)

Související novinky

Zack Snyder si zkusí anime

Zack Snyder si zkusí anime

12.07.2019

Režisér Zack Snyder (Strážci – Watchmen, Muž z oceli) se po několikaleté odmlce naplno vrací k práci. Kromě chystaného zombie heistu Army of the Dead pro Netflix teď pro streamovací službu připravuje… (více)

Batman vs. Superman v eRkové verzi

Batman vs. Superman v eRkové verzi

24.02.2016

Deadpool už vydělal skoro půl miliardy dolarů. A to při rozpočtu 58 milionů a eRkovém ratingu (do 17 let lze film vidět pouze se starším doprovodem), takže uspěl i bez pomoci náctileté superhrdinské… (více)

Sin City 2: Konečně se natáčí

Sin City 2: Konečně se natáčí

02.11.2012

Už jsme odmítali věřit, že k tomu někdy dojde, ale dočkali jsme se – v pondělí 29. října bylo v texaském Austinu oficiálně zahájeno natáčení Sin City: A Dame to Kill For. V nadcházejících týdnech nás… (více)

Bourne nabírá luxusní protivníky

Bourne nabírá luxusní protivníky

24.07.2011

Tony Gilroy očividně napsal pro The Bourne Legacy parádní scénář. Film, který bude tentokrát i režírovat, totiž láká čím dál hvězdnější obsazení. Nejdřív hlavní roli získal Jeremy Renner (nebude hrát… (více)

Reklama

Reklama