Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Dva herci v několika rolích. Poznejte, jak vypadá skutečný život v Americe - zemi splněných snů, z několika pohledů. Lesbická babička, teplý britský premiér, ukecaná chovankyně v nápravném zařízení, ochotná sekretářka v „české" nemocnici, majitelka psa, milovaná dcerka a mnoho dalších nám ukáže, jak to v Americe skutečně chodí… (fujarik)

(více)

Recenze (101)

Blaogranas 

všechny recenze uživatele

"Pokud sledujete tento seriál v Británii, je načase vypít si své kakao. Jestli ho sledujete v Americe, strčte své UZI zpět za opasek a potáhněte si poslední šluk z dýmky na crack." Něco už je za hranicí všeho (ne)vkusu, ale jinak v tom všem vidím povedenou ukázku americké ubohosti, takže palec nahoru. 75%. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Vidět to nezávisle na originální sérii Malá Velká Británie, tak se budu asi náramně bavit. Masky jsou opět geniální a tomu jsem se chlámal úplně ze všeho nejvíc. Ale jinak tomu opět chybí originalita a postavy se chovají v podstatě pořád stejně. takže víte, co bude následovat. Opět některé postavy jsou trapné a některé dobré. Jako skeče na youtube to je ještě celkem zábava, ale vidět celý díl už je nuda... ()

Reklama

boshke 

všechny recenze uživatele

Amíci si ze sebe sami srandu dělat neumí, tak to za ně musí udělat pánové Lucas a Walliams. Jsou tu všechny oblíbené (Andy, Carol, Linda,...) i neoblíbené (Bubbles, Bitty) postavy z klasické Little Britain plus řada dalších (malá Ellie-Grace či postarší manželé). Úplně nejvíc mne dostávala ta paní s čoklem (škoda, že měla jen tři skeče) a Carol, nabízejíc dívence výměnu obou kyčlí či suverénně oznamujíc dědovi, že už je mrtvý. Úžasný seriál... 90% ()

Brenda.Ch 

všechny recenze uživatele

No zdá se, že tyhle potřeštěnce fakt miluji ! První jsem viděla Pojďte se mnou létat a teď tohle, zatím mám zkouknuté 4 díly. Moc dobré, supr parodie, převleky, něco lepšího, něco horšího, ale všeobecně velmi dobrý humor v báječných scénkách. Určitě to nepatří do záchodu, nebo jak my, Britové, říkáme - do hajzlu. :-D ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No scenky se presunuly do Ameriky, ale je tu spousta starejch znamejch postav a pribylo par fajn novejch. Jinak je vse vicemene pri starym, samozrejme to vypada trosku draz a hudba je lepsi, ale hlavni dvojka jsou furt stejny dobytkari, kterejm neni nic svaty. Jen mi pride, ze jednotlivy scenky jsou delsi a je jich tu min. Oproti britsky verzi malilinko slabsi. ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama