Reklama

Reklama

Pokrevní bratři – film s unikátním příběhem o vzestupu a stejně rychlém pádu pokračuje. Podobně jako krvavý boj se spravedlností.  Troy Duffy, scénárista a režisér Pokrevních bratrů, uvádí pokračování syrové stylizované krvavé ságy bratrů MacManusů. Ti se společně se svým otcem ukrývají v tichých irských údolích daleko od míst, se kterými byli dříve spojeni. Když se k nim však donese zvěst o loupežné vraždě oblíbeného kněze, bratři se vrací do Bostonu, aby uskutečnili násilnou a krvavou výpravu za spravedlností. Společnost jim dělá i nový parťák a v patách mají přitažlivou agentku FBI… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (199)

Doudis19 

všechny recenze uživatele

To že je Rocco a Dafoe v záběru jen moment je blbý, ale rozhodně sem se s novými postavami nenudil.. Trochu slabší než originál. Každopádně pořád je to ačkní, zábavný i vtipný. Jediné co mě štvalo byli ty prapodivný kruhy pod očima u mladého Indiana Jonese Flaneryho, jakoby se nepovedla plastická operace... ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Režijne je to opäť neuveriteľne presné a prekvapivo sebaisté, hudobne, strihovo, herecky, ale Troy Duffy za tých 10 rokov zas tak mnoho nápadov nenazbieral. Vôbec síce nezabudol na to, čo robil dobre, ale celkove sa zmohol iba na totálnu recykláciu prvého filmu - a to nielen u výrazových prostriedkov a štylistických postupov, ale aj mechanizmu rozprávania - a to už tak ľahko neprepáčim. ()

Reklama

haushinkaa 

všechny recenze uživatele

Některé scény skoro jako přes kopírák obšmahlé z jedničky, soundtrack z jedničky a pro mě (tady) strašně nesympatická Julie Benz, jejíž postava je mi téže nesympatická, protože si nejspíš myslí, že když ze sebe bude věty dávit hlubokým hlasem se silným důrazem na první slabiku a každé druhé slovo, které ze sebe drasticky vydere bude sprosté, tak bude drsná. Pro mě je pouze trapná. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

What the f*ck was that?! Jeden z nejvydařenějších krimi filmů vůbec s libovým obsazením a perfektníma drsňákama, "The McManus Brothers", se po 10 letech proměnil na parodii, v níž se Troy Duffy zřejmě náramně baví tím, jak kurví svou režisérskou prvotinu. Z parádního, originálního a našlapaného filmu dělá trapný výsměch vlastního díla. Možná se to tady spoustě lidem líbilo, ale mně tedy rozhodně ne. Čekala jsem sice možná průměrné, ale pořád slušné a důstojné pokračování, které by se neslo v podobné kvalitě jako první díl. Ale takový podraz jsem tedy nečekala. Alespoň, že Julie Benz vnáší do tohoto nevydařeného, školního představení prvek ženské rafinovanosti, inteligence a prořízlého jazyka. A samozřejmě je sexy, jak jinak:) Takže za mě to vypadá, že Troy Duffy dokázal natočit svůj nejlepší, i nejhorší film. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

No oproti jedničce dost velké zklamání. Neuvěřitelně mě tu srala ta ženská co si hrála na neuvěřitelně chytrou a cool přitom nebyla o nic lepší než Tereza Pergnerová a její čágo bélo šílenci. Kromě tý trapný ženský mě nezaujal ani hlavní záporak který byl odhalen až na konci filmu a celý mi to přišlo přitažené za vlasy a koule. Ten liliputánskej arab z káhiry mě taky nějak neoslovil. Abych nepsal jen pozivita libilo se mi pár hlášek, bylo to vtipnější než jednička a rozhodně tam bylo více akce ovšem s tou trapnou krávou a bez Dafoa, který byl jen na konci filmu aby to celé zachranil.. bohužel nezachránil. Průměr s odřenýma ušima. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (7)

  • V scéne, keď dvaja írski bratia, Connor a Murphy McManusovci, vstupujú do miestnosti cez okno, tak ešte predtým si okno prestrelia. Avšak keď Connor zo zbrane strieľa, je vidieť že vôbec nestrieľa do okna, ale úplne mimo neho. (domco10)
  • I navzdory limitovanému nasazení snímku do kin druhý díl během otevíracího víkendu vydělal víc, než první díl za celý pobyt v kinech. (HellFire)
  • Zvláštní agentka Eunice Bloom (Julie Benz) v kovbojském kostýmu střílí ze zbraně Colt 1873 SAA Artillery .45 LC. Ten má zásobník na šest ran, agentka však vystřelí celkem osmkrát. (m.xFuck)

Reklama

Reklama