Reklama

Reklama

Pokrevní bratři – film s unikátním příběhem o vzestupu a stejně rychlém pádu pokračuje. Podobně jako krvavý boj se spravedlností.  Troy Duffy, scénárista a režisér Pokrevních bratrů, uvádí pokračování syrové stylizované krvavé ságy bratrů MacManusů. Ti se společně se svým otcem ukrývají v tichých irských údolích daleko od míst, se kterými byli dříve spojeni. Když se k nim však donese zvěst o loupežné vraždě oblíbeného kněze, bratři se vrací do Bostonu, aby uskutečnili násilnou a krvavou výpravu za spravedlností. Společnost jim dělá i nový parťák a v patách mají přitažlivou agentku FBI… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (199)

Psema 

všechny recenze uživatele

Nejzbytečnější sequel za hodně dlouhou dobu, jehož vznik neospravedlní ani závěrečné cameo a otevřená vrata do třetího dílu. Collins Jr. ještě ujde (na Rocca nemá ani omylem), Julii Benz bych ale prosil rovnou zabít (nejotravnější wannabe-cool postava EVER!) a Petera Fondu... no, o toho se Duffy naštěstí postaral sám. Vykrádání jedničky by mi samo o sobě nevadilo, jenže já se po patnácti minutách ve společnosti MacManusů nudil "jako kráva" a stereotypní střílečky podle jednoho mustru nastupivší letargii ještě trochu umocnily. První díl je geniální... dvojka je - bez pardónu - sračka. Ke všemu smrdící příliš velkým sebevědomím, nápadně připomínajícím jiného kdysi schopného režiséra a scenáristu. Richard Kelly zdraví. ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Tak konečně Svatí opět in da action. Mno, zub času se na nich hodně podepsal, časový odstup je více než znát, už to nejsou tak cool machýrci jako v prvním díle, kde hláškovali a kosili vše, co se hýbalo (příběh, zápletka a celý průběh byl také atraktivnější a chytlavější). Citelnou ztrátou je absence W.Dafoeho, Benz se může snažit jak chce, ale tato princezna nesahá Dafoemu ani po kotníky. Pro fandy Svatých určitě příjemné a vítané pokračovaní po dlouhé době, pro ostatní jen průměrný, nic neříkající akční film. ()

Reklama

Maki89 

všechny recenze uživatele

The Saints are back.... v dvojke trosku sklamanie, ale vpodstate ocakavane... ved kolko pokracovani vyslo aspon tak ako povodny film? malo.... kazdopadne az na par scen filmik nenudil, snazil sa ist v slapajach vybornej jednotky, ale obcas to proste prehanal + toho pribehu tam bolo este menej ako v jednotke... vacsinu nastastie zachranuju zasa humorne hlasky a hlavne sexi Julie Benz - kto by povedal, ze ta utiahnuta seda myska z Dextera je v skutocnosti om nom nom? u mna to je tak na pomedzi 6 a 7, no priklonim sa vyssie, kedze mam este v cerstvej pamati jednotku a tak trosku sa mi to cele zlieva...7/10 ()

Freemind 

všechny recenze uživatele

Zastřelte mě někdo. Už z traileru jsem tušil, že tohle může být pěkný průser, ale stejně jsem byl nakonec překvapen - Boondock Saints II je jeden z nejhůře zpackaných sequelů, co jsem kdy viděl. Já si snad začnu vážit Ritchieho a Tarantina - ne, že by měli v hlavě víc mozkových buněk, než prosťáček Duffy, ale alespoň ty své kraviny točí na nějaké technické úrovni. Jedničku Boondock Saints jsem měl vždycky rád, na svůj nízký rozpočet to byla roztomilá podívaná s hromadou hlášek a sympatických postav. Nejsem ale tak zarytým fanouškem, abych se bez protestování díval na takový hnusný odvar - protože ve dvojce se zcela nesmyslně a trapně opakuje všechno od A do Z. Nemyslím tím samozřejmě chování a značkové hlášky postav, to k fanmovie patří, Duffy ale zkopíroval většinu scén a nahradil mrtvé postavy jejich nevydařenými klony, nedomrlými pišišvory bez koulí (doslova) a šťávy. Všichni herci jsou naprosto hrůzostrašní (v čele s Julii Benz, na jejíž škleby se nedá dívat normálně, natož ve zpomaleném záběru), nejhorší je ale formální stránka, která na rozdíl od jedničky plně vyhřezla na povrch - plochá televizní kamera s neuměle použitými filtry, hudba necitlivě naplácaná do záběrů, stupidní akční scény. To jsem si zase zkazil den, kurnik šopa. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

What the f*ck was that?! Jeden z nejvydařenějších krimi filmů vůbec s libovým obsazením a perfektníma drsňákama, "The McManus Brothers", se po 10 letech proměnil na parodii, v níž se Troy Duffy zřejmě náramně baví tím, jak kurví svou režisérskou prvotinu. Z parádního, originálního a našlapaného filmu dělá trapný výsměch vlastního díla. Možná se to tady spoustě lidem líbilo, ale mně tedy rozhodně ne. Čekala jsem sice možná průměrné, ale pořád slušné a důstojné pokračování, které by se neslo v podobné kvalitě jako první díl. Ale takový podraz jsem tedy nečekala. Alespoň, že Julie Benz vnáší do tohoto nevydařeného, školního představení prvek ženské rafinovanosti, inteligence a prořízlého jazyka. A samozřejmě je sexy, jak jinak:) Takže za mě to vypadá, že Troy Duffy dokázal natočit svůj nejlepší, i nejhorší film. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (7)

  • Slovo „fuck“ bylo použito 136krát. (HellFire)
  • I navzdory limitovanému nasazení snímku do kin druhý díl během otevíracího víkendu vydělal víc, než první díl za celý pobyt v kinech. (HellFire)
  • Zvláštní agentka Eunice Bloom (Julie Benz) v kovbojském kostýmu střílí ze zbraně Colt 1873 SAA Artillery .45 LC. Ten má zásobník na šest ran, agentka však vystřelí celkem osmkrát. (m.xFuck)

Reklama

Reklama