Reklama

Reklama

Pokrevní bratři – film s unikátním příběhem o vzestupu a stejně rychlém pádu pokračuje. Podobně jako krvavý boj se spravedlností.  Troy Duffy, scénárista a režisér Pokrevních bratrů, uvádí pokračování syrové stylizované krvavé ságy bratrů MacManusů. Ti se společně se svým otcem ukrývají v tichých irských údolích daleko od míst, se kterými byli dříve spojeni. Když se k nim však donese zvěst o loupežné vraždě oblíbeného kněze, bratři se vrací do Bostonu, aby uskutečnili násilnou a krvavou výpravu za spravedlností. Společnost jim dělá i nový parťák a v patách mají přitažlivou agentku FBI… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (199)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jednotka mala aspon pochybnu myslienku nad ktorou sa dalo uvazovat. Dvojka ma len biednu pointu ku ktorej kym sa dopracujeme, tak musime vytrpiet neskutocnu nudu behom ktorej Duffy neuspesne variuje sceny z jednotky. Hlavni hrdinovia su stale nezaujimavi. Ale tentokrat tu prakticky uplne absentuje Dafoe a jeho nahrada, ktoru stvarnila Julie Benz je so svojim otrasnym prizvukom neznesitelna. O nieco lepsie dopadla nahrada mrtveho Rocca v podani Cliftona Collinsa Jr. Na jednej strane trochu otravne ale zaroven obdivuhodne pôsobi snaha obsadit vsetky postavy z jednotky. A je jedno, ci minule zomreli, alebo prezili. Dokonca aj legendarna mačka sa tu zase mihne. Prestrelky mi pripadali priemerne az nudne. Nakrocenie k tretiemu dielu sa snad nenaplni. Takze vysledkom je po kazdej stranke slabsie pokracovanie, ale pre fanusikov jednotky to snad za jedno pozretie stoji. 5/10. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT : Něco je volalo zpátky. DIALOG : Ten plán má jednu slabinu. A jakou ? Že funguje. V scéně nazvané příznačně " Jsme v prdeli " cca 7 minuta filmu, jsem během patnácti vteřin uslyšel asi deset sprostých slov....to nám to pěkně začíná. Opakovaná a pomalá scéna zastřelení ganstrů v Mexické restauraci " Stříbrné pesos " ..... ERIN GO BRAGH..... a následné pokračování " shromáždění Brugliones " , kdy se Eunice Bloomová ( Julie Benz ) stává jakýmsi duchem ve scéně, je velice povedená. Několikrát jsem si obě scény pustil a jsem z nich unesený. Přidám efektní hudbu Jeffa Danny a máme tu pěknou akční krimi komedii. Dnes tomuto městu vyroste nový řitní otvor !!! Bratři Connor ( Sean Patrick Flanery ) a Murphy ( Norman Reedus ) to zařídí. A řídí se velkým počtem filmů, které viděli. Třeba u barvení vlasů je vzpomenut film Uprchlík http://www.csfd.cz/film/2302-uprchlik-fugitive-the/ Při koupi nových zbraní se Connor vyjádří, že se cítí jako Karlík v továrně na čokoládu http://www.csfd.cz/film/135983-karlik-a-tovarna-na-cokoladu-charlie-and-the-chocolate-factory/ . Zazní i Arnoldovo " já se vrátím " , ale Mexikánec chce svou hlášku. Jaká bude, to se sami podívejte....a další a další. Film je natočen z lásky k Jimi " Fat Hand " Jacksonovi. .....A budem pastýři pro tebe ó Pane náš........ ()

Reklama

Peytl 

všechny recenze uživatele

Jsem svatý, miluju flaušový kabáty a vlasy ohne trend...tak kde je, kurva, problém? No, miláčci, bude to v tom, že čeho je příliš, toho je zkrátka moc. Jako nemůže Wilema Dafoe se sluchátky a klasikou nahradit kdejaká laciná čůza ve western oblečku a Rocco nemůže být dublován nějakým arabským (nebo kýhovýra) kreténem se šátkem Agassiho, tak je jasné, že bezva irský dupák, ni duplikované fórky a střelecké ekvilibristiky, nemůžou posunout dál biják, který byl naprosto originálním. Nadopovat zmíněný originál a steroidy nabušit scénář, kdy výsledek je pak jen karikaturou toho, co mělo, dle mého skromného a nemocného úsudku, vzniknout, je zhola i vlasatě blbost. Opakování je evidentně tentokrát matkou hlouposti, toť vše. O mrtvý kočce... jaksekurvajmenovala... nemůže bejt ani řeč. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dost trapné pokračování. Ani vlastně dost dobře nechápu, proč vzniklo, ale budiž. Dvojka se za každou cenu snaží být co možná nejvíc "cool", ale ani trochu se jí to nedaří. Zvláště herci jsou dost tragičtí. Na scénu jsou opět povoláni "svatí" bratři, aby zjednali pořádek poté, co na ně hodili vraždu kněze. Za tím vším stojí pomsta drsného gangstera Judda Nelsona (působil až komicky), který si přišel s bratry vyřídit účty za smrt svého otce, ale to zdaleka není všechno. Do hry vstupuje agentka FBI Julie Benz (snažila se zaujmout), která měla působit sexy, ale vzhledem k jejímu věku, už se jí to nedá sežrat, a tak radši zůstalo u elegance a táta bratrů Billy Connolly (špatný výkon) by už také chtěl vykonat spravedlivou odplatu na svém dávném kamarádovi Peteru Fondovi (působil důstojně), který ho nabonzoval a poslal do lochu. A aby to nebylo málo, povedení bratři do svých řad přibrali vykutáleného "mexikána" Cliftona Collinse Jr.(hrozně se ztrapňoval), který aby vypadal cool, má ve filmu scénu, ve které údržbáři pistolí vyhrožuje, aby mu vymyslel cool hlášku. Fakt trapas a herci to ani jeden moc neustáli, protože scénář byl místy až příšerný. Režisér Troy Duffy režijně ničím neohromí a přísnější měřítko snesou asi jen dvě zpomalené přestřelky, ale jinak film nefunguje a jen si vydatně hraje na něco, na co prostě nemá ani náhodou. Jednoznačně podprůměrné béčko, kterému chybí invence a nahrazuje ji rádoby efektně vulgárními hláškami. 40% ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to není taková pecka jako jednička, Duffy se rozhodně snažil promíchat ingredience z prvního dílu s několika novými nápady, ale vyšlo to tak nějak polovičatě a BRATŘI mají víc hluchých míst než mi bylo po chuti. Nicméně... hlášky jsou skvělé a i když Rocco chybí máme tu skvělou Julii Benz a Cliftona Collinse, kteří na jeho geniální eskapády z jedničky sice nestačí, ale pořád jsou hodně cool. Nečekaný host v závěru hodně potěšil a trojce, kterou závěr slibuje se rozhodně nebráním. Když to shrnete tak na světě jsou jen dva druhy lidí. Ti co kecaj a ti co dělaj... ()

Galerie (17)

Zajímavosti (7)

  • Zvláštní agentka Eunice Bloom (Julie Benz) v kovbojském kostýmu střílí ze zbraně Colt 1873 SAA Artillery .45 LC. Ten má zásobník na šest ran, agentka však vystřelí celkem osmkrát. (m.xFuck)
  • I navzdory limitovanému nasazení snímku do kin druhý díl během otevíracího víkendu vydělal víc, než první díl za celý pobyt v kinech. (HellFire)
  • SPOILER: V prvním filmu zemře 33 lidí, zatímco tady jich napočítáme 59. (HellFire)

Reklama

Reklama