Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael Harding (Penn Badgley) se vrací z vojenské školy domů, kde na něj k jeho údivu čeká šťastně zamilovaná matka (Sela Ward) a s ní i její nový přítel. Jmenuje se David (Dylan Walsh) a s Michaelem se tak trochu znají. Postupem času začíná mít Michael z nového přehnaně ochotného obyvatele domu stále podivnější pocit. Je opravdu tak dokonalý, jak ho vidí matka, nebo snad skrývá i svou temnější tvář? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (225)

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Stepfather ma veľmi milo prekvapil nečakal som že to bude až také napínavé a dramatické. V podstate môžem povedať že som nadšený,film mi naprostol sadol. Možno to bola zhoda okolností (momentálna nálada,miesto zhliadnutia filmu,spoločnosť,fľaša červeného vínka...) ale naozaj som bol maximálne spokojný a uvažoval som nad piatimi hviezdičkami,ale to by bolo veľmi subjektívne hodnotenie, takže ostanem pri štyroch. Ešte by som doplnil že krásna Amber Heard okorenila celý film a jej promenáda v plavkách vylepšila celkový zážitok z filmu. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Hmm, chutny thriller. Sice naprosto klasicka predvidatelna USA produkce, ktera na prvni pohled nijak zvlast nevynika, ale jsou to malickosti, ktere zapadnou a diky kterym to nakonec i pres to zapusobi pozitivne. V prvni rade atmosfericka hudba Charlieho Clousera, ktery se tentokrat krotil s vytvarenim uzasnych dark main themeu a zameril se vylozene na podporeni napeti, ktere bylo docela solidni a drzelo po celou dobu. Spravne vnitrne evil zaporak, ktery to zvladl bez zbytecneho prehravani a sexy blondyna, ktera vypadala jako Scarlet Johansson, ale ne tak nechutne. Kvalitni prumer. 6/10 ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pre mňa prekvapujúco dobré, Dylan Walsh je skvelý záporák a film nenudí ani chvíľu. Originál som nevidel, ale určite by nový Otčim v porovnaní obstál - filmu nechýba atmosféra ani napäté chvíľky. No a od Walsha sa dobrému umeniu vraždiť skvele neskôr naučil práve jeho filmový nevlastný syn Penn Badgley, ktorý sa asi o desaťročie stal hlavnou postavou špičkového seriálu You. Amber Heard tu je len na promenádu v plavkách, jej rolu by mohol hrať ktokoľvek. ()

O.Peta 

všechny recenze uživatele

Tak mě teda Otčím přímo nadchnul. Sice po všech stránkách předvídatelné jako stokrát přečtená kniha, ale i tak neskutečná zábava a toho napětí tam McCormick vecpal opravdu spoustu, navíc skvěle pracuje s gradací. Walsh si roli vyloženě užívá a tím pádem i já. Minimálně stejně kvalitní jak Disturbia, troufnu si říct, že ještě o chlup lepší. 80% ()

heyda 

všechny recenze uživatele

V žádném případě se nejedná o horor !!! Na to je tam málo krve, napětí, lekaček apod. Toto je stoprocentní thriller, který se snaží budovat atmosféru hezky pomaličku až do drtivého konce. Jen velká škoda, že se zde ničeho drtivého nedočkáme. Tohle je totiž úplně obyčejná, ničím nezajímavá pohádka o zlém tatínkovi, která spíš zklame než potěší. Zklame především hloupými a ohranými momenty a postupy (SPOILER: máme záběr na matku, která se snaží vylovit z bazénu deštník, v druhém záběru se ta matka se strachem rozhlíží všude okolo sebe a nikdo tam samozřejmě není, třetí záběr je na bazén a ve čtvrtém se matka otočí a hups: půl metru za ní stojí killer a bác, je po mamce). Takových momentů je tam až směšně mnoho a celý to zazdí ještě tuctový konec. Celkově pro mě opravdu zklamání a 2 hvězdičky snad jen ze soucitu. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (4)

  • Videohra, kterou hrajou Michael (Penn Badgley) a Sean (Braeden Lemasters), se jmenuje "Burnout Paradise". (henrycruel)
  • Scéna, ve které David (Dylan Walsh) strhne sprchový závěs poté, co je bodnut do krku, je odkazem na film Psycho (1960). (henrycruel)
  • Film byl natáčen v Los Angeles, Santa Claritě a Sony Pictures Studios. (henrycruel)

Reklama

Reklama