Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael Harding (Penn Badgley) se vrací z vojenské školy domů, kde na něj k jeho údivu čeká šťastně zamilovaná matka (Sela Ward) a s ní i její nový přítel. Jmenuje se David (Dylan Walsh) a s Michaelem se tak trochu znají. Postupem času začíná mít Michael z nového přehnaně ochotného obyvatele domu stále podivnější pocit. Je opravdu tak dokonalý, jak ho vidí matka, nebo snad skrývá i svou temnější tvář? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (225)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Nudný a zbytečný remake. Jedna hvězda je za úvodní scénu, podle které se dal očekávat prima zážitek, další jedna za to, že jsem neusnul i v pozdních večerních hodinách. Celou dobu se tam nic neděje, ani finále mě příliš neprobralo z limbu. Pokud nejste fanda originálu, tak to klidně vypusťte a zvolte třeba Disturbii, která se točí kolem něčeho podobnýho, ale má úplně jiný grády. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

X-tý remake postaršieho hororu...ale tento nedopadol vôbec zle..náhodou Stepfather je celkom dobrý skôr thriller, ktorý si pekne buduje napätie - najmä vďaka hlavnému hercovi....remeselne zvládnutá kamera, dobrá voľba ostatných hercov - Dylan Walsh (Gossip Girl) je dosť dobrá voľba...celkovo Stepfather je síce predvídateľný, ale v rámci remakeov, ktorá sa na nás valia neustále je tento nadpriemerným... ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Joseph Ruben kdysi na konci devadesátejch let natočil ryzí thriller,podle kterýho pak vzniklo spoustu podobně laděnejch filmů.Něco jako ve scifi horrorech Vetřelec.Remake Otčíma není špatnej,ale už to příliš nepobaví.Zaprvé nudnější první polovina,pak zbytečný teenagerský scény z bazénu(ten chlapec by příživník,nebo co?),a tak to alespoň trochu zachraňuje ten dramatickej konec.Dám s přivřenejma očima 50%. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Docela mile mě to překvapilo. Ne dějem, ten je neuvěřitelně klasickej a předvídatelnej (v podstatě přesně to, co by vzniklo, kdybyste kohokoli požádali, aby napsal co nejklišovitější thriller o chlápkovi, jenž se vtírá do rodin a následně je vraždí), nýbrž celkem schopnou režií a výběrem herců. Druhá projekce zbytečná, ale za jedno podívání to stojí, řekl bych. PS: První titulková scéná dává svým pojetím naději, že uvidíte ještě něco zajímavějšího, než nakonec dostanete. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

My stepfather is an alien! Jméno představitele otčíma (Dylan Walsh) nemohlo být pouhou náhodou, neboť jsem měl drtivou většinu stopáže pocit, že sleduji epizodu ze seriálu Beverly Hills 90210 (pravda, mírně stříknutou naleštěnými kuchyněmi Zoufalých manželek bez „satelitního“ sarkasmu). Že byl tu a tam někdo žduchnut ze schodů, či přiškrcen v mikrotenovém sáčku můj náhled nezměnilo (o napětí se starala leda tak hudba C.Clousera) a neuspokojivý konec pak už jen definitivně zasypal nevlastního fotra šesti stopami hlíny zapomnění. A teď něco o nymfomanské maceše.. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (4)

  • Scéna, ve které David (Dylan Walsh) strhne sprchový závěs poté, co je bodnut do krku, je odkazem na film Psycho (1960). (henrycruel)
  • Film byl natáčen v Los Angeles, Santa Claritě a Sony Pictures Studios. (henrycruel)

Reklama

Reklama