Reklama

Reklama

Taxík

(pořad)
Soutěžní / Rodinný
Česko, 2008, 28 min

Účinkují:

Aleš Háma (moderátor), Monika Absolonová (moderátor), Tomáš Matonoha (moderátor), Vojtěch Kotek, Tereza Kerndlová, Pavel Zuna

Obsahy(1)

V pořadu Taxík nastoupí nic netušící lidé do zdánlivě obyčejného taxíku a najednou zjistí, že jsou v televizním pořadu! Při jízdě mají možnost odpovídat na moderátorovy otázky a vyhrávat hotové peníze. Jsou-li úspěšní, tak na závěr cesty dostanou svoji výhru. Pokud ale zodpoví špatně příliš mnoho otázek, jsou z taxíku vysazeni, a to kdekoliv! Taxík je prostě jediné taxi, které vám zaplatí! (Česká televize)

(více)

Recenze (222)

Figu 

všechny recenze uživatele

Chytře vytvořenej soutěžní pořad, kterej zabaví, potěší a částečně i přiučí. Nejen znalostma, ale hlavně vyvolaným pocitem, kdy člověk váhá pokaždé, jestli náhodou při příjezdu taxíku nevleze za Hámou, aby z něj před zbytkem republiky udělal vola. Radši volím cesty po vlastních. Taxík si dám v bedně. 75% ()

Kámen 

všechny recenze uživatele

Normálně bych asi pět hvězdiček nedal, ale Aleš Háma to drží nad vodou, je fakt sympatickej, srší vtipem a je těžce v pohodě (na rozdíl od Moniky Absolonový, ať laskavě promine, ale mluví příliš potichu, většinou neví ani o čem mluví ... prostě jí to nevěřím a o vtipnosti Aleše si může nechat jen zdát) , navíc Taxíkem se fakt bavím, ostatně moje aktivní účast spolu s manželkou (natáčení 3 tejdny před svatbou - vysílání měsíc po svatbě) spojená s výhrou, to potěší :-) ()

Reklama

Bila_pani 

všechny recenze uživatele

Dobrý námět, sympatický Aleš Háma a ještě se k tomu člověk něco dozví, nebo naopak uchlácholí svoje ego, že ví něco, co ostatní ne... Jenom mi vrtá hlavou, jak se Aleš dokáže soustředit na dopravu, na otázky a na cestu - přece jenom už s Taxíkem projezdil dost měst a v každém se musí vyznat, to tam má nějakou navigaci nebo tak dobrý orientační smysl?... ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrá soutěž, dlouhá tak akorát, aby nenudila atd. Otázky jsou někdy zapeklitý, někdy primitivní, jak už to tak bývá, ale pořád to patří k tomu lepšímu. Pravda, je tam vidět určitej kalkul (moderátoři se ptají na všechno možný, hlavně, aby to natáhli co nejvíc a soutěžící tím pádem míň vyhráli). Horší je, že to letos zrušili a má místo toho přijít sračkoidní novinka (která už v době psaní tohoto komentáře běží). ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Tak jestli si někdy stopnu tohle taxi, budu jen rád. Když se Taxík začal vysílat, velice jsem ho sledoval. Přišlo mi to jako příjemná změna od ostatních pořadů, ale poslední dobou už přestávám sledovat, přijde mi to už moc okoukané. Za skvělý nápad uděluji 4 hvězdy. / Viděné epizody cca *23.dílů / ( Hodnocení: 8/10 ) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (24)

  • Peníze se výhercům vyplácí až dodatečně, předání peněz v taxíku je tak jen „na oko“. (juta)
  • Je možné si všimnout, že soutěžní vozidlo taxi je bez přestání sledováno stále stejnou dodávkou. (ČSFD)
  • Soutěžní pořad Taxík převzala ČT1 podle britského formátu. (Duoscop)

Reklama

Reklama