Reklama

Reklama

Taxík

(pořad)
Soutěžní / Rodinný
Česko, 2008, 28 min

Účinkují:

Aleš Háma (moderátor), Monika Absolonová (moderátor), Tomáš Matonoha (moderátor), Vojtěch Kotek, Tereza Kerndlová, Pavel Zuna

Obsahy(1)

V pořadu Taxík nastoupí nic netušící lidé do zdánlivě obyčejného taxíku a najednou zjistí, že jsou v televizním pořadu! Při jízdě mají možnost odpovídat na moderátorovy otázky a vyhrávat hotové peníze. Jsou-li úspěšní, tak na závěr cesty dostanou svoji výhru. Pokud ale zodpoví špatně příliš mnoho otázek, jsou z taxíku vysazeni, a to kdekoliv! Taxík je prostě jediné taxi, které vám zaplatí! (Česká televize)

(více)

Recenze (222)

pan_buh odpad!

všechny recenze uživatele

Trapná hovadina ve který předem vybraní "náhodní kolemjdoucí" nastupujou do taxíku polepenýho logama soutěže, na střeše to má kamery a oni se tváří děééésně překvapeně, že to jako netušili.... jen teda s tím rozdílem, že předem museli s produkcí podepsat smlouvu a peníze cash musí hned po vystoupení odevzdat aby pak dostali zdaněnou částku na účet. A Háma se pak šklebí do kamery jakože je to supr soutěž.... No je to stejně ulhaná šaráda stejně jako nynější ČT, hlásná trouba politických jelit. ()

Nerd4Dreaming 

všechny recenze uživatele

Bejt to všechno reál, dal bych za pět, tyhle soutěže mě baví. Ale reál to bohužel není, vše je domluveno předem, podepsaná smlouva. Místo vyzvednutí i destinace vám zadá štáb. Pokud něco vyhrajete, můžete s tím odejít za nejbližší roh, pak se vypnou kamery, peníze vrátíte, počkáte až vám to zdaní a za pár měsíců pošlou na účet. Na závěr se vám snažej nakecat, že občas nabírají i náhodný cestující ale to je jenom chabej pokus jak zabránit týhle absolutní pravdě. Sorry, že jsem vám vzal iluze :)) ()

Reklama

Soni_borec 

všechny recenze uživatele

"...jediné taxi, které vám zaplatí", teda až na Fake taxi, ale tam bych radši nelezl. Tváří se to jako normální vědomostní soutěž akorát v autě a to tomu dodává docela šmrnc. Lidé se projedou, dostávají otázky a můžou vyhrát peníze. Dřív jsem tenhle pořad často sledoval a vždycky jsem se u něj dobře bavil. Háma je super moderátor a Absolonová i Matonoha taky nejsou špatní. Ovšem je doufám jasný, že to překvapení náhodných lidí není reálný, když maj na autě nalepený název pořadu a kamery. Podepíše se smlouva, místo cesty se určí pořadem a po vyhrání peněz vám částku zdaní. Každopádně i tak je to sranda a člověk se může i něco přiučit. "Moderní šerm. Táák a ven! Já mám jenom jedny nervy." (70%) ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ to moderuje Aleš Háma, tak je to naozaj nadpriemerné a jeho štýl je určite príjemný a zároveň zábavný. Čo sa bohužiaľ o Monike Absolonovej nedá povedať, pretože tá pôsobí miestami až afektovane a celé jej moderovanie mi príde strašne neprirodzené. Takže za relácie s Alešom 4*, za tie s Monikou 2* - teda súhrnne je to tak akurát na 3*. Ale fakt dobrý nápad, aj keď tie otázky sú niekedy naozaj náročné a zavádzajúce. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Není to špatný pořad a má to dobrý nápad, a i když nic nevyhrajete, tak aspoň část cesty odjedete zadarmo. Aleš Háma je dobrý taxikář, myslím, že mu tato role sedí. K tomu, že lidi jsou nasazení: Nejsou, ale před tím než nastoupí, tak se podepisuje jakási smlouva (kdesi jsem četl rozhovor s Hámou) a tak lidi nejsou překvapeni do jakého, že to taxíku nastoupili. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (24)

  • Za jeden natáčecí den se původně stihlo z úsporných opatření „vyzpovídat“ i dvanáct soutěžících. Pozdějí to bylo okolo sedmi až osmi. (juta)
  • Je možné si všimnout, že soutěžní vozidlo taxi je bez přestání sledováno stále stejnou dodávkou. (ČSFD)
  • Moderátor má během jízdy sluchátko, do kterého mu režisér říká pokyny a otázky pro soutěžící. (juta)

Reklama

Reklama