Reklama

Reklama

Taxík

(pořad)
Soutěžní / Rodinný
Česko, 2008, 28 min

Účinkují:

Aleš Háma (moderátor), Monika Absolonová (moderátor), Tomáš Matonoha (moderátor), Vojtěch Kotek, Tereza Kerndlová, Pavel Zuna

Obsahy(1)

V pořadu Taxík nastoupí nic netušící lidé do zdánlivě obyčejného taxíku a najednou zjistí, že jsou v televizním pořadu! Při jízdě mají možnost odpovídat na moderátorovy otázky a vyhrávat hotové peníze. Jsou-li úspěšní, tak na závěr cesty dostanou svoji výhru. Pokud ale zodpoví špatně příliš mnoho otázek, jsou z taxíku vysazeni, a to kdekoliv! Taxík je prostě jediné taxi, které vám zaplatí! (Česká televize)

(více)

Recenze (222)

kyrtab 

všechny recenze uživatele

Tak opět, v televizi zaměstnávají jeden druh lidí, kteří vykazují činnost, i když není žádoucí. Aleš Háma to vede naprosto v pohodě a dělá z toho odpočinkový tříhvězdičkový pořad. Fungovalo to a proto zřejmě byla potřeba do toho sáhnout. Začal na střídačku provázet Matonoha a úroveň při něm spadla na horké těžké dvě hvězdy. Potom vyhrabali Absolonovou, která s jednou hvězdou na čele popojíždí s taxi po Prajze a stejně momentálně hodnotím pořad (Aleš mi promine) a děsím se, kdy narazím na zbylé dva zjevy uvedené v hlavičce... Samozřejmě, jako vše co se tu řeší, jde o hovno, je to jen faktická poznámka. Den se ještě trochu prodlouží a televize si výrazně odpočine. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá vědomostní soutěž bez chuti a bez zápachu, nijak závratně nepobaví, ale rozhodně neurazí. Smutná statistika z této soutěže mne vede k poznání, že současní studenti vysokých škol jsou takřka negramotní nevzdělanci. Doufám, že to platí pouze o těch, kteří jsou dostatečně finančně saturováni, aby mohli využívat služeb taxislužby. ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Chytře vytvořenej soutěžní pořad, kterej zabaví, potěší a částečně i přiučí. Nejen znalostma, ale hlavně vyvolaným pocitem, kdy člověk váhá pokaždé, jestli náhodou při příjezdu taxíku nevleze za Hámou, aby z něj před zbytkem republiky udělal vola. Radši volím cesty po vlastních. Taxík si dám v bedně. 75% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dá se, ale rozhodně ne pravidelně a každý všední den, jak se tahle soutěž vysílá. Soutěž však stále tápe v hledání dobrého moderátora. Háma, Matonoha ani Absolonová mě nijak neuchvátili. Nejsou přímo špatní, ale dost často se tváří, že znají odpovědi na všechny otázky a to jsou tam často dost nevyzpytatelné a obtížné. Nesympatičtí moderátoři a oproti tomu šance se "vzdělat" a ještě na tom vydělat v taxíku. Jednou, maximálně dvakrát v týdnu se to podstoupit dá. 60% ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Aké súťaže to stále vymýšľajú, no tak človeku už zostáva aj rozum stáť. Priznám sa, že mi to neprišlo veľmi vtipné, možno moderátorom, možno jednoduchosťou súťaže a snahou, čo najrýchlejšie klásť otázky, mimochodom mám vždy pocit, že ten taxík jazdí naschvál dosť pomaly. Zákazníci sú náhodní a platiť im za vedomosti je celkom dobré, ale tie malé výhry z toho až takú veľkú súťaž nerobia. Obyčajná podpriemerná zábavka, pre ľudí, ktorí sa naozaj nudia. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (24)

  • Za jeden natáčecí den se původně stihlo z úsporných opatření „vyzpovídat“ i dvanáct soutěžících. Pozdějí to bylo okolo sedmi až osmi. (juta)
  • Aleš Háma musí při moderování taxíku zvládat obrovský tok informací najednou, a proto mu byl do soutěžního taxíku pořízen automat, aby se alespoň nemusel obtěžovat řazením. (DexMASTER094)
  • Jeden soutěžící podal na Aleše Hámu trestní oznámení, že se nevěnuje plně řízení, ale soutěži. Policisté toto trestní oznámení prověřili a ze záznamů zjistili, že se Háma skutečně dopustil dvou přestupků. (juta)

Reklama

Reklama