Reklama

Reklama

Taxík

(pořad)
Soutěžní / Rodinný
Česko, 2008, 28 min

Účinkují:

Aleš Háma (moderátor), Monika Absolonová (moderátor), Tomáš Matonoha (moderátor), Vojtěch Kotek, Tereza Kerndlová, Pavel Zuna

Obsahy(1)

V pořadu Taxík nastoupí nic netušící lidé do zdánlivě obyčejného taxíku a najednou zjistí, že jsou v televizním pořadu! Při jízdě mají možnost odpovídat na moderátorovy otázky a vyhrávat hotové peníze. Jsou-li úspěšní, tak na závěr cesty dostanou svoji výhru. Pokud ale zodpoví špatně příliš mnoho otázek, jsou z taxíku vysazeni, a to kdekoliv! Taxík je prostě jediné taxi, které vám zaplatí! (Česká televize)

(více)

Recenze (222)

Smerfetka88 

všechny recenze uživatele

"....nastoupí nic netušící lidé..." - proč jen tomu nevěřím?? Myslím, že to je všechno tak náhodné, jako když tehdy v Caruso Show zastavili na ulici někoho, kdo zpíval naprosto skvěle, měl připravenou písničku a ještě byl ochotný s tím jít pak před kamery. Dobrý nápad, někdy zajímavé otázky, ale určitě ne náhoda. ()

taft 

všechny recenze uživatele

Taxík mám hodně ráda, sleduju ho v podstatě od prvopočátku a chtěla jsem mu dát plný počet *, ale po tom, co jsem dnes byla vyvedena z omylu a zjistila, že před nasednutím do taxíku, musím projít konkurzem a být porotou vybrána, u mě tento pořad ztratil na originalitě a svém půvabu. Jsem zklamaná, ale mohlo mě to napadnout už když jsem tam viděla toho pinďulu co vymetá každou soutěž co existuje, byla to moc velká náhoda! ()

Reklama

Fenk 

všechny recenze uživatele

Připoutejte se prosím a jestli nemáte IQ štiky, můžete se klidně dostat na konečnou zadara a ještě si k tomu něco přivydělat. Háma se konečně našel (když se kácí pes, tak lítaj řízky) a role taxikáře mu sedí jak uši na hrnec. Jen ten údiv nasednuvších, nad jejichž hlavami se rozžhne diskosvatozář je přirozený asi jako prsa Mesarošový. ()

Dudros 

všechny recenze uživatele

po čase to začalo byť stereotypné a nudné pretože tam bolo stále dokola to isté..no aj napriek tomu sa to dalo stále pozerať. Škoda že táto relácia už skončila, veľmi rád som to pozerával na zabitie času. Vždy som zapínal ČT 1 o 18:25, teraz už zostalo len prázdne miesto. Škoda no...ale zas nič nie je večné ()

Ratherfly 

všechny recenze uživatele

Pořad, jehož úroveň stojí a padá na tom, kdo zrovna sedí za volantem. Zatímco Aleš Háma mile překvapil a ukázal se jako na nic si nehrající sympaťák a s přehledem a pohodově utáhne tu svou půlhoďku, tak na druhé straně je Mátonoha, který je vtipný asi jako žvýkačka zamotaná ve vlastním pubickém ochlupení. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (24)

  • V pořadu mohli soutěžící využít dvě nápovědy – radu kolemjdoucího nebo přítele na telefonu. Na začátku měl každý cestující tři životy, kdy při každé špatné odpovědi jeden ztrácel. (Duoscop)
  • Aleš Háma dostává sluchátkem od dramaturgie přesné znění otázek, ale ve speciálním díle potvrdil i to, že si některé otázky tématicky vymýšlí i přímo za jízdy. (DexMASTER094)

Reklama

Reklama