Reklama

Reklama

Taxík

(pořad)
Soutěžní / Rodinný
Česko, 2008, 28 min

Účinkují:

Aleš Háma (moderátor), Monika Absolonová (moderátor), Tomáš Matonoha (moderátor), Vojtěch Kotek, Tereza Kerndlová, Pavel Zuna

Obsahy(1)

V pořadu Taxík nastoupí nic netušící lidé do zdánlivě obyčejného taxíku a najednou zjistí, že jsou v televizním pořadu! Při jízdě mají možnost odpovídat na moderátorovy otázky a vyhrávat hotové peníze. Jsou-li úspěšní, tak na závěr cesty dostanou svoji výhru. Pokud ale zodpoví špatně příliš mnoho otázek, jsou z taxíku vysazeni, a to kdekoliv! Taxík je prostě jediné taxi, které vám zaplatí! (Česká televize)

(více)

Recenze (222)

kingik 

všechny recenze uživatele

Dá se, ale rozhodně ne pravidelně a každý všední den, jak se tahle soutěž vysílá. Soutěž však stále tápe v hledání dobrého moderátora. Háma, Matonoha ani Absolonová mě nijak neuchvátili. Nejsou přímo špatní, ale dost často se tváří, že znají odpovědi na všechny otázky a to jsou tam často dost nevyzpytatelné a obtížné. Nesympatičtí moderátoři a oproti tomu šance se "vzdělat" a ještě na tom vydělat v taxíku. Jednou, maximálně dvakrát v týdnu se to podstoupit dá. 60% ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Hlášky páně Hámy jsou někdy tak suché, že se divím, že se mu ještě z toho nezadřel motor. Brzy jsem ale zaplakal a zavzpomínal po řečech páně Hámy i páně Matonohy, neboť s nástupem Továrny na absolutno to šlo úplně do rekta. V tiché vzpomínce na staré dobré časy televizní soutěže zkusme štěstí alespoň ZDE. ()

Reklama

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Příjemný soutěžní pořad s Alešem Hámou a sympatičtějším Tomášem Matonohou. Když vysílala ČT Taxík o víkendu, tak jsem se na něj nikdy nedíval. Ale jak ho přesunuli na všední den tak se na něj občas rád mrknu. Dodnes si pamatuju jak v jednom díle, nastoupili tři týpci pracující jako - Zdravotní bratr, prodavač u stánku, prodavač ze supermarketu a věděli uplně všechno. Ovšem většinou nastupují vysokoškoláci a studentíci, a to jsou potom panečku odpovědi. ()

mh.mail 

všechny recenze uživatele

50% - Soumrak českých televizních soutěží nastal již mnohem dříve, takže dnes musíme vzít za vděk formáty jako je „Taxík“ nebo „AZ-Kvíz“. Nic jiného, co by se alespoň trochu blížilo pojmu „vědomostní soutěž“, totiž v současné době neexistuje. A mám takový neblahý pocit, že už ani nikdy nebude. Diskuze o důvodech nejspíš přesahuje rámec komentáře. ()

Bila_pani 

všechny recenze uživatele

Dobrý námět, sympatický Aleš Háma a ještě se k tomu člověk něco dozví, nebo naopak uchlácholí svoje ego, že ví něco, co ostatní ne... Jenom mi vrtá hlavou, jak se Aleš dokáže soustředit na dopravu, na otázky a na cestu - přece jenom už s Taxíkem projezdil dost měst a v každém se musí vyznat, to tam má nějakou navigaci nebo tak dobrý orientační smysl?... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (24)

  • Peníze se výhercům vyplácí až dodatečně, předání peněz v taxíku je tak jen „na oko“. (juta)
  • „Úplně na začátku jsme u hlavního nádraží nabrali pár, který pak úplně „zezelenal“ – během deště dvojice vběhla do taxíku a chtěla odvézt do nějakého hotelu na Smíchově. Když jsem se na ně otočil a oni zjistili, že se jedná o televizní taxík a natáčení, udělalo se jim špatně. Byli to milenci inkognito na falešné služební cestě. Takže jsme to do televize nakonec nemohli dát,“ prohlásil Aleš Háma, který pořad moderoval. (Duoscop)
  • „Já jsem si to moc užíval a dodneška na to vzpomínám s velkou láskou. Štáb byla taková moje druhá rodina, točili jsme často, dokonce jsme spolu jezdili i mimo natáčení. S Taxíkem jsme jinak procestovali celou republiku, vzpomínáme na to všichni moc rádi. Lidi, které jsme nabírali... vždycky to bylo jiné a možná i ta pestrost zajišťovala to, že mě natáčení bavilo,“ prohlásil Aleš Háma, který pořad moderoval. (Duoscop)

Reklama

Reklama