Reklama

Reklama

Taxík

(pořad)
Soutěžní / Rodinný
Česko, 2008, 28 min

Účinkují:

Aleš Háma (moderátor), Monika Absolonová (moderátor), Tomáš Matonoha (moderátor), Vojtěch Kotek, Tereza Kerndlová, Pavel Zuna

Obsahy(1)

V pořadu Taxík nastoupí nic netušící lidé do zdánlivě obyčejného taxíku a najednou zjistí, že jsou v televizním pořadu! Při jízdě mají možnost odpovídat na moderátorovy otázky a vyhrávat hotové peníze. Jsou-li úspěšní, tak na závěr cesty dostanou svoji výhru. Pokud ale zodpoví špatně příliš mnoho otázek, jsou z taxíku vysazeni, a to kdekoliv! Taxík je prostě jediné taxi, které vám zaplatí! (Česká televize)

(více)

Recenze (222)

pan_buh odpad!

všechny recenze uživatele

Trapná hovadina ve který předem vybraní "náhodní kolemjdoucí" nastupujou do taxíku polepenýho logama soutěže, na střeše to má kamery a oni se tváří děééésně překvapeně, že to jako netušili.... jen teda s tím rozdílem, že předem museli s produkcí podepsat smlouvu a peníze cash musí hned po vystoupení odevzdat aby pak dostali zdaněnou částku na účet. A Háma se pak šklebí do kamery jakože je to supr soutěž.... No je to stejně ulhaná šaráda stejně jako nynější ČT, hlásná trouba politických jelit. ()

Kámen 

všechny recenze uživatele

Normálně bych asi pět hvězdiček nedal, ale Aleš Háma to drží nad vodou, je fakt sympatickej, srší vtipem a je těžce v pohodě (na rozdíl od Moniky Absolonový, ať laskavě promine, ale mluví příliš potichu, většinou neví ani o čem mluví ... prostě jí to nevěřím a o vtipnosti Aleše si může nechat jen zdát) , navíc Taxíkem se fakt bavím, ostatně moje aktivní účast spolu s manželkou (natáčení 3 tejdny před svatbou - vysílání měsíc po svatbě) spojená s výhrou, to potěší :-) ()

Reklama

triatlet 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem asi tři díly a už při druhém jsem si říkal, že to ti nicnetušící lidé asi hrají. Což se potvrdilo, když jsem se dověděl, že kolegovi EH zastavil taxík úplně náhodou v Jihlavě a Háma úplně náhodou oslovil zrovna Emana, který byl už asi v deseti televizních soutěžích:-) Na díl s Emanem se ale zpětně určitě podívám. ()

taft 

všechny recenze uživatele

Taxík mám hodně ráda, sleduju ho v podstatě od prvopočátku a chtěla jsem mu dát plný počet *, ale po tom, co jsem dnes byla vyvedena z omylu a zjistila, že před nasednutím do taxíku, musím projít konkurzem a být porotou vybrána, u mě tento pořad ztratil na originalitě a svém půvabu. Jsem zklamaná, ale mohlo mě to napadnout už když jsem tam viděla toho pinďulu co vymetá každou soutěž co existuje, byla to moc velká náhoda! ()

Legacek 

všechny recenze uživatele

taxík je taková divná soutěž protože ty přemíšlíš a on ten řidič jede takže můžeš celou dobu hrát že přemíšlíš než dojede do konce visvětlím pravidla řidič ti dává hádanky máš nápovědu že zavoláš a nebo nápovědu že se zeptáš někoho na ulici koho uvidíte první máš taky 3 životy kdyš neuhodneš jednou nic se nestane kdyš neuhodneš po druhé taky se nic nestane ale kdyš neuhodneš po 3 tak musíš vistoupit tam kde právě budete za uhodnutou hádanku je nejdřín párkrát 500 kč potom párkrát 1000 kč a málo kdy dokonce 2000 kč čím víc otázek tim těší to je kdyš dojedeš do cíle můžeš si odnést koruny které si vihrál a nebo si můžeš odnést 1 tak víc na takovou těškou otázku ale kdyš na tu hádanku neuhodneš tak si neodneseš kč ani jeden jeto na vás ()

Galerie (9)

Zajímavosti (24)

  • Ford S-MAX použitý pro českou verzi Taxíku je majetkem ČT a krom tohoto pořadu nebyl nikdy nikde použit. Ve speciálním díle ze zákulisí moderátor Aleš Háma na ukazateli přečetl i celkovou ujetou vzdálenost, která byla cca 6 278 km. (DexMASTER094)
  • Soutěžní pořad Taxík převzala ČT1 podle britského formátu. (Duoscop)
  • Je možné si všimnout, že soutěžní vozidlo taxi je bez přestání sledováno stále stejnou dodávkou. (ČSFD)

Reklama

Reklama