Reklama

Reklama

Rozhodli se zhubnout a změnit celý svůj svět. Unikátní pořad o zdravém životním stylu s doktorkou Kateřinou Cajthamlovou a specialistou na výživu, inženýrem Petrem Havlíčkem. (oficiální text distributora)

Recenze (195)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Jsou pořady, kam by mě nikdo nedostal ani párem pivovarských volů. Tohle je jeden z nich. Nemám potřebu se zrovna takhle zviditelňovat před celým národem. Já ještě chodit kanálama nechci. Ne, že bych měla nějakou super postavu, ale řešit to zrovna takhle, to mi nepřipadá dobré. Nemám zájem vidět, co provede rajská omáčka s čokoládou a pytlem brambůrek, když ji zalejeme pivem. Primě se podařilo sáhnout mezi originální reality show. ()

daEmoNickY 

všechny recenze uživatele

Rezenze pomoci frigidni kopie .Ooooooo Pani doktorka se snazi zakryvat to, ze se nejak podezrele zakulacuje. Rika se, ze jste pry to, co jite? Co by na to rekl ten marketing, kdyby vedeli ze zere tehule. Pauza pro smich. Toz jedna zlomyslna hvezda Pauza pro smich Skoro vtipne, mozna ze to ale neni komedie, ale ja byl ozraly. Pauza pro smich. Leci skoro jako e55ka Pauza pro smich . Jsem vtipny. Pauza pro smich. At ji vyhodi, jak je spatna! Pauza pro smich Hehe. To jsem si delal srandu. Pauza pro smich (Ani nevim kdy jsem to videl, ani co jsem pri tom jedl. Mozna pomyje, to se jeden pomeje. Pauza pro smich Ci mel-li jsem pravou ruku v kalhotech. Ooooooo Ale. Dival jsem se neustale na hodinky. Rolexky. Ty, co nosim prave na prave ruce. Pauza pro smich Bylo to prima. Ooooooo Divat se na Primu. Pauza pro smich Urcite Te zajima, ze jsem tu nebyl prvni, ale jako dalsi nenazrane nekomunisticke prasatko. To byli totiz svine Pauza pro smich. A to ja nejsem.Pauza pro smich - %date% ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Sám žeru, co se dá (ale ne za každou cenu a každý gizd) a pracně shozené kila v posilovně jsou přes zimu zase zpátky…A pořád dokola…Nicméně když vidím, jak spousta lidí pořád jen žere polévky ze sáčku, hamburgery, hranolky, nejrůznější polotovary… tak je mi často nablití. Nejsem žádný vegetarián, jím maso i ovoce a zeleninu, ale nepotřebuju do sebe cpát kdejakou sračku. Stačilo vidět pár dílů a ti lidi se nemůžou divit, že vypadají tak jak vypadají (jasně někteří to mají ze zdravotních důvodů, ale…). Nicméně jestli jim nakonec tento pořad pomohl, tak proč ho zbytečně hanit… ()

yaqwsx 

všechny recenze uživatele

Původně jsem chtěl dát 3 hvězdičky, jenže už mi leze krkem přemedializovanost tohoto pořadu, respektive hlavní představitelky. Nápad dobrý, zpracování v začátcích bylo na dobré úrovni, avšak psotupně to jde k horšímu a horšímu. Napadá mě otázka; to je v ČR opravdu takový problém natočit nějakou slušnou reality-show či pořad? ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

ještě mi chybí trochu pohybové šikany a veřejného výsměchu, jinak ta důra mučí ty vyprasený tlouště solidně:-))) Ikdyž ty klystýry se slovy: Máte tlusté tlusté střevo, takhle brzy zdechnete! , taky stály za to:-)))) Jen ty kousky lejna, co se proháněly v přímém záběru průsvitnou hadicí mi nedělaly moc dobře! ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Kateřina Cajthamlová není profesí diabetolog, ale internista a systematický terapeut. V jednom rozhovoru přiznala, že se k pořadu dostala nedopatřením a počátečním nepochopením, oč v něm vlastně půjde. Její kolega Petr Havlíček je dokonce původně zootechnik. (Olík)

Reklama

Reklama