Reklama

Reklama

Rozhodli se zhubnout a změnit celý svůj svět. Unikátní pořad o zdravém životním stylu s doktorkou Kateřinou Cajthamlovou a specialistou na výživu, inženýrem Petrem Havlíčkem. (oficiální text distributora)

Recenze (195)

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat. Dietologické formáty v TV moc nejsou a tenhle, co se rad týká nebyl špatný, tak si ho budu hledět. Třeba ho budu jednou sám potřebovat. Blbé ovšem je, když nám zdravý životní styl, prezentuje paní doktorka o jejíž štíhlé linii, lze i s velkou mírou fantazie, tak akorát pochybovat a která denně stáhne tři krabičky cigaret! Káže vodu, přitom sama chlemtá víno, jak žíznivá mula. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavý pořad o tom jak zhubnout, sice místy poněkud drastické viz vyhazování potravin do koše, ale nadruhou stranu proč člověka vystavovat pokušení. Doktorka Kateřina je clekem sympatická žena. Dobrý díl byl s Novotným a jeho synem. Pořad určitě má smysl. Zvlášt na konci , když po x týdnech se změří pas a vezme stejné oblečení a váha , které(á) docela dost(někdy)padá. ()

Reklama

duklak2 

všechny recenze uživatele

„Dobrý den, chci zhubnout. Prosím, poraďte mi jak? Paní doktorko, já to asi nedokážu, nebo myslíte, že ano?“ Nikdy bych nešel ukazovat svůj pupek před český národ. Dříve, když jsem ještě sportoval, tak mé tělo bylo hubené, ale před pár lety u mě nastala změna. Na sport jsem se vykašlal a najednou moje váha ukazovala čím dál větší čísla. Je mi to ale jedno. Stejně se všichni sejdem na krchově. Velice diskutabilní pořad, který každého, kdo ho uvidí, donutí přemýšlet o sobě a půjde oprášit svoji váhu:-). Jelikož jsme Češi a kopírujeme Američany včetně jejich výživy, tak většina našeho obyvatelstva má nadváhu. Např. já 30kg:-). Je to smutné, ale je to tak. Platí totiž, že co je zdravé, tak nikomu nechutná. A to je ten základní problém, proč všichni nabíráme na váze. Dále za tloušťku může dnešní uspěchaný životní styl, jelikož nemáme čas vklidu posedět v restauraci a dát si teplé jídlo. Raději někam běžíme a po cestě si dáme ve fast foodu gyros, do kterého šikmí obyvatelé dají maso z domácích mazlíčků:-), nebo přesmažené hamburgery, či párky v rohlíku aj. Nebo se velmi bavím při návštěvě nějakého marketu, kde všichni běhají s košíkama jak pominutí a hledají všelijaké slevy, které se většinou týkají různých nezdravých potravin, které jsou pár dní před koncem záruky a lidi je berou všemi deseti. Večer se pak diví, že jim je špatně a neví z čeho. Další den jdou do ordinace a nadávají, že musí platit 30Kč poplatek:-). V tomto pořadu se obézní lidé snaží zhubnout pomocí rad doktorky Kateřiny Cajthamlové. Já jsem se každý díl velice smál. Hlavně když ukazovali ty svoje pupky:-). Nebo když jim doktorka probírala ledničku a úplně všechno vyházela. Potravin mě bylo velmi líto. Štangle salámu a různé pochutiny, kterými nikdy nepohrdnu. Dále bylo vtipné jak soutěžící nevydrželi zákazy a pak se potajnu cpali. Pak to ale svérázná doktorka odhalila kouknutím do koše, či popelnice. To jsem ale nepochopil. Proč ty obaly od potravin soutěžící neschovali jinam? Velmi nechutné bylo, jak na stůl naskládali všechny potraviny, které za několik uplynulých dní snědli. A pak to smíchali dohromady. Fuj, ble. Při pohledu se mi obracel kufr:-). Stejně si myslím, že většina tlusťochů po skončení pořadu jela do marketu pro svůj tradiční nákup:-). Osobně bych rád probral ledničku paní doktorky, protože se mi zdá, že se v poslední době začíná zakulacovat. Tento pořad ohodnocuji třemi kily a k večeři si dám vepřo knedlo zelo:-). ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Na tomhle pořadu mě nebaví to, že se tu osudy jedlíků pořád opakují. Bez výraznějších inovací tu většinou máme věčnou dietářku, které se za pár týdnů pod dohledem odborníků většinou podaří něco zhubnout. Na začátku celkem fajn, postupně únavné. Co ale zajímavé je, to jsou pohledy do českých ledniček, kde se nacházejí pořád ty samé hrůzy, které dr. Cajthamlová haní už x epizod: salámy s obsahem masa 20 %, umělým tukem naládované zákusky nebo nízkotučné jogurty Vitalinea, které vlastně ani nejsou jogurty. Oproti jiným reality show se tu člověk i něco naučí, ale víc bych se zamyslela nad výběrem "účinkujících". ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od diet, šílených hubnoucích postupů a zázračných metod ukazuje pořad zdravé hubnutí prakticky výhradně jídlem, spojené se zdravím pohybem. Z pořadu jsem se naučila spoustu důležitých věcí - složení jídla, množství jídla, reakce těla na hlad a na potraviny, atd. Pořad doporučuju všem, kteří se snaží zhubnout. Já kombinuju insanity workout, Jste to co jíte a výživového poradce - výsledky jsou ohromné ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Kateřina Cajthamlová není profesí diabetolog, ale internista a systematický terapeut. V jednom rozhovoru přiznala, že se k pořadu dostala nedopatřením a počátečním nepochopením, oč v něm vlastně půjde. Její kolega Petr Havlíček je dokonce původně zootechnik. (Olík)

Reklama

Reklama