Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kapitán Petržalka a jeho mladí policisté Franta Popelka, Libor Buček a Saška Višný – Riefenstal spolu s tiskovou mluvčí Scarlet Kosinovou a vysloužilcem – mafiánem Pepe Gregorem tvoří hlavní hrdiny groteskního seriálu o tom, jak se na svérázné policejní služebně řeší banální i neuvěřitelné případy. (oficiální text distributora)

Recenze (79)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Nakoukla jsem na jeden díl ze zvědavosti, neznalá zdejšího hodnocení, přesto v očekávání nejhoršího. Po 10-ti minutách útrpného zírání a mentálního sebepoškozování nezbývá než konstatovat, že "Profesionálové" jsou neskutečně ubohá srajda, hotový destilát trapnosti. Jsou dva důvody, proč tento nevábně páchnoucí produkt, vypadnuvší z řitě českých TV hovnotvůrců, nespláchnu až na dno žumpy, kam velmi pravděpodobně patří: A) pár dobrých herců, což je ve výsledku bezvýznamné B) neviděla jsem dost, abych měla naprostou jistotu, že se v tomto SERiálu nevyskytují i případné světlejší momenty (pátrat po nich nebudu ani omylem). 10% - slovy: deset potenciálních, laskavých, pochybných procent. ()

Cenobita 

všechny recenze uživatele

Prostě blbí policajti to je filmařská klasika, vděčné téma ke ztvárnění, což známe z Policejních akademií aj. Ne všechno je povedené, ale natočit film aby se člověk smál od začátku do konce asi nejde. Koukám se na to a někdy se i zasměju někdy ne. Takže to svůj účel plní - pobavit. PS: Kdo hledá starý dobrý Profíky tak je najde jinde - to je žánr detektivní, Profesionálové Barrandov je komedie. Myslím, že i název byl zvolen a zkomolen záměrně na PЯOFESiOИÁLOVÉ, aby bylo podtrženo že policajti jsou to pologramotové a to jsem měl tu čest vidět na vlastní oči když jsem jednou podepisoval výslechový protokol plný děsných hrubek. Seznam epizod 1. Série: 01 Profesionál 02 Semafor 03 Teroristi 04 Mafiánská svatba 05 Falešní policisté 06 Žeňa a mamka 07 Mnich 08 Bordel 09 Dušicky 10 Manželky 11 První rande Seznam epizod 2. Série: 01 Batman 02 Vinobraní 03 Supermegaextragigapolda 04 Klářin orgasmus 05 Poslanec 06 Bezpečnostní agentura 07 Alex velitelem ... a další bude doplněno. ()

Reklama

Honzíno 

všechny recenze uživatele

Sranda to úplně není, občas ano. Bylo by to asi fajn, kdybychom to s naší točící bandou natočili jako naše Sakrapsy a pustili opět jen přátelům, kterým bychom se zřejmě v této poloze líbili a chápali by, jak to myslíme. V širší či celoplošné produkci se jedná o propadák, to ani nemůže jinak dopadnout s takto napsanými díly a situacemi.. 30% ()

SKreyn odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto som fakt nečakal. Je to totálne celé okopírované od slovenského rovnomenného seriálu Profesionáli. To je hnus, keď niekto ťaží z iného seriálu a nedá si ani tú prácu zmeniť na tom niečo. Jediné, čo zmenili, sú mená policajtov, inak úplne všetko ako cez kopirák a ešte to úplne posrali. Je to hnus, velebnosti! ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Jedná sa o okopírovanú verziu slovenského seriálu Profesionáli (od r. 2008). (JADIM)

Reklama

Reklama