Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zuzana Bubílková se vrací na obrazovky prostřednictvím Televize Barrandov. Můžete se těšit na osvědčenou školu politické satiry v podobě, která oslovuje diváky napříč generacemi. S ironií a nadsázkou nastaví nekompromisní zrcadlo českým politikům. Vedle glosování aktuálních událostí uplynulého týdne si Zuzana Bubílková bude zvát do každého pořadu jednoho hosta, kterého podrobí takřka křížovému výslechu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (76)

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Aha....takže po smrti pana Šimka se paní Bubílková nemohla smířit s tím, že politický pořad, který spolu dříve měli už bez něj nemůže fungovat, a tak se dala na strastiplnou "sólo" dráhu. Ovšem přiznejme si, že paní Bubílková jako sólo publicista nemá takové to kouzlo a se svým hlasem spíše než informuje nebo baví - tak šokuje. A jakýsi vložený seriál v podobě Tele Tele - Kopečkovic s transkou, který mi připomíná svou mluvou(když mluví jako ženská)pana Kaisera ovšem jemu nesahá ani po kotníky a dva herci ze zábavné show Na stojáka -> nestojí za nic. Rádoby vtipná forma podání informací či hrané úsměvy na politické pokřivené xichty naší republiky mě nedokážou zaujmout ani z rychlíku. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Vlastně mě to nijak extrémně neštve, ale v rámci současných českých televizních pořadů to téměř jistě patří mezi to nejslabší. Naprostá většina zde prezentovaných vtipů a satirických glos má bohužel velmi nízkou kvalitativní úroveň, takže divák se v lepším případě nudí, a v tom horším se cítí trapně. Zuzany Bubílkové je mi svým způsobem líto... ()

Reklama

havLord odpad!

všechny recenze uživatele

WOW. tak tohle je pravý kariérní BAHNO ... rochň rochň rochň... aneb podívejme se, kam až kdysi *relativně* úspěšnej člověk může klesnout a buďme rádi, že jsme rádi! Papundeklový kulisy, stůl a židle z europamobel a pracovní plocha: kumbál 2x2 metry. Ubohost, amatérismus nejhrubšího zrna ... Bubílkové politická rádobysatira je trefná jako zbla. Holt Zuzka neměla soudnost, když si myslela, že to pujde i bez Šimka ... ale nejlepší je stejně ten umělej smích, to je zase dobrej fór. ()

Entity odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z nejhorších pořadů, které jsem kdy viděla a to už je co říct. Nedá se na to koukat a ani poslouchat, paní Bubílková se kvůli svému zvláštnímu způsobu řeči (kulometná palba zřejmě z čtecího zařízení s protahováním různých slabik uprostřed slov, poté prudký nádech, nadzdvihnutí obočí, znovu kulomet) u mě zapsala jako jedna z osobností, které hned přepínám, jakmile se objeví na obrazovce. ()

ajfelka odpad!

všechny recenze uživatele

Nedávno se mi nechtělo spát, a tak jsem zapnula televizi. Nikde nic, na Barrandově reklama, říkám si, že počkám, co tam bude. No... reklama byla lepší. Paní Bubílková definitivně ztratila soudnost, je trapná, nevkusná, snaží se dělat legraci, ale vůbec jí to nejde, je v naprosté kreči a umělý smích v tomto pořadu nemá co dělat, protože tam nic vtipného není. Bez Miloslava Šimka spadla do úplně stoky plné výkalů. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama