Reklama

Reklama

Peter Klaven (Paul Rudd) je úspěšný realitní makléř, který se zasnoubí s dívkou svých snů Zooey (Rashida Jonesová). K velkému zděšení však zjistí, že nemá žádného blízkého kamaráda, který by mu mohl jít za svědka. A tak se pustí do pátrání po opravdovém příteli. Po řadě bizarních a ponižujících setkání Peter potká Sydneyho Fifea (Jason Segel), šarmantního a zábavného chlapíka, s nímž si okamžitě padne do oka. Ale čím více se oba naprosto odlišní muži sbližují, tím více trpí vztah Petera a Zooey. Peter je nakonec nucen volit mezi svou snoubenkou a novým nejlepším přítelem v příběhu, který se tak stává komickou úvahou na téma, jaký je skutečný význam přátelství. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (416)

Marigold 

všechny recenze uživatele

Příjemné tím, že milostná klišé (a že jich tam je) vystavuje intenzivnímu můžu chlapáckých sedánek, fekálních fórků a pubertálních hovězinek. Segel a Rudd jsou sehraní a přesvědčiví, situace patřičně trapné a i když nakonec dojde na lautr stejně pitomé výlevy jako v tuctových milostných komediích, ta lehká subverze je činí celkem snesitelnými. Kámoš k pohledání si solidně utahuje ze soukmenovců, faktem zůstává, že si přeci jen víc mohl utahovat především sám ze sebe... ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Zprvu musím podotknout, že tu onu chytrost a pohrávání si s klišé žánru bych bral opravdu s rezervou, náznaky tam jsou a skutečně I Love You, Man je o něco inteligentnější než běžné komedie a snad i Apatowské komediální dramata, ale jinak je překvapivě obyčejná a ke konci nepříjemně předvídatelná. Svou životní výpovědí o pokročilých mládencích se nechytá na Poslední polibek a na komediální rovině není víc než průměrná. Za zklamání se však označit určitě nedá, nic vážného proti Kámoši k pohledání nemám, je uspokojivý, milý a pohodovost se správným parťáctvím z nej přímo sálá a to i přesto, že přirovnání "jako ze života" bych zde zrovna nepoužil. 6/10 ()

Reklama

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Kámoš k požehnání...Starý známý model jako v About a boy- boy meets boy aneb cool řízek učí páprdu, kterak si užívat život- a páprda mu svým úsporným způsobem umožní dospět, přičemž se mezi vytváří zvláštní chemické vazby, které tvoří třeskutou bromanci. Ale protože mezi nimi není věková propast, míří scénář svými vtípky a moudry podpásově do rozkroku a trefuje se se ctí. Paul Rudd jako ňoumovitý jouda a Jason Segel coby výbušný flákač to zkrátka umí rozjet na plné otáčky nejen s elektrickou kytarou. Jemně kýčovitý epilog a zbytečný fekální humor k oněm přisprostlým komediím už přirostly, nutno ale podotknout, že sestava best man včetně roztomilé čtyřprocentní menšiny to zvládne shodit do polohy " stydím se za tebe, směju se ti, ale vlastně tě mám docela rád, kámo ". Coby zábavná oslava mužného přátelství překvapivě funkční. 7 ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Pistol Petea čekal nelehký úkol, rychle někde zchrastit fungl nového nejlepšího kámoše. Tento pomalu nadlický úkol se samozřejmě podaří a na scénu se nám dostává dost svérázná postavička Sydneyho, kterého si určitě s chutí střihnul Jason Segel. I Love You, Man myslím mluví dost přesvědčivě řečí chlapů. Náš nejlepší kámoš je totiž něco co přetrvá na věky a každý jej potřebujeme. 60% ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Brilantná komédia, ktorá sa približuje apatowovmu štýlu viac, než samotné filmy z jeho režijnej/produkčnej stajne. Film prakticky nemá zlé stránky. Akýkoľvek pocit klišé tvorcovia stornovali už behom prvých pár sekúnd a prakticky až do konca sa im to podarilo udržať. Prv, než by som začal glorifikovať skvelé herecké predstavenie v hlavných úlohách, musím zdôrazniť, že vedľajšie postavy mali tak nesmierne podporný charakter vo vtipných scénach, že bez nich by film pred utopením v priemerných vodách asi zachránil málokto. Spojenie Paul Rudd & Jason Segel muselo byť požehnané z najvyšších miest, Jon Favreau ukázal, že hláškovať vie, len dúfam, že si nejaké vtipy nechá aj pri réžii svojho plecháča ('Iron Man 2') a Jaime Pressly svoju charakterovo najzložitejšiu rolu (berte s rezervou) zvládla s prehľadom. Rashida Jones už bola len malou, šťavnatou čerešničkou na tomto sýtom, sladkom koláči, ktorý bol upečený z čisto komediálneho cesta a romantická plnka bola decentne a triezvo pridávaná po malých kúskoch tak, aby sme neprepadli milnému dojmu klasických otrepaných výjavov, medzi ktorými tento pôsobí ako dar z nebies. Takýto koláč si dám niekedy znova a rád. I Love You, 'I Love You, Man'! 90%. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Přezdívka "Pistole Pete", kterou Sydney (Jason Segel) pojmenoval Petera (Paul Rudd) je odkazem na Petera "Pistoli" Maraviche, bývalého skvělého basketbalistu a nejlepšího vysokoškolského střelce státu Louisiana všech dob. (Zdroj: IMDB). (PogoJoe)
  • Hudební skupina Rush, oblíbená u hrdinů tohoto filmu, kteří navštívili v jedné scéně jejich koncert, skutečně sehrála asi hodinový koncert pro filmový štáb, herce a skalní fanoušky, kteří se o tomto vystoupení dozvěděli na internetu a v rádiu. (Zdroj: IMDB). (PogoJoe)
  • Bilboard s Peterem (Paul Rudd) v posteli vznikl ze skutečné fotky Paula Rudda zveřejněné v časopise Rolling Stones v r. 2006. (Zdroj: IMDB). (PogoJoe)

Reklama

Reklama