Reklama

Reklama

Připravte se na pořádný tanec! Stěhování z Bostonu do provinčního maloměsta znamená pro středoškoláka Rena MacCormacka (Kenny Wormald) obrovský kulturní šok. Po tragické nehodě tu totiž zdejší reverend Shaw Moore (Dennis Quaid) dosáhl zákazu hudebních a tanečních akcí. Pro Rena, který se zamiluje do reverendovy nezkrotné dcery (Julianne Hough), je to výzva. Díky němu nakonec strnulé město znovu ožívá. Diváci i kritika jsou zajedno: „Budete mít chuť vstát a dát se do tance! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (141)

uiu 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se dívala jen kvůli svému oblíbenci Milesi Tellerovi. První zklamání bylo, že tam hraje jen vedlejší roličku kamaráda hlavního hrdiny. Další zklamání totálně na hlavu příběh. V městečku se kdysi stala nehoda, při níž umřeli teenageři, co se vraceli z diskotéky, takže rada města v čele s reverendem zakázali tancovačky a cokoliv, kde se mladí scházejí. A přichází na scénu náš hrdina, co se do městečka nastěhuje a zamiluje se do reverendovi dcery. Klasiku s Kevinem Baconem neznám a ani vidět nepotřebuji, protože zápletka tohoto stylu je už sama o sobě dost praštěná. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $24miliónovTržby USA $51,802,742Tržby Celosvetovo $63,543,328Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,785,423 //počet predaných kusov 93,143Tržby za predaj DVD v USA $14,390,414 //počet predaných kusov 646,208║ návrat k 80.rokom a nie najhorší, keby režisér mnoho krát zbytočne neodbočoval do malých zbytočných nedovyprávaných momentiek a venoval sa troška viac tanečkom, mohlo to byť dosť dobré oddychové sústo, takto to ostalo na pól ceste, tanečné choreografie fajn, príbeh naokolo vata, Julianne Hough je Jennifer Aniston v mladšom vydaní /60%/ ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Ronny Brewer, Dean Pitchford / Predloha: Dean Pitchford (Charaktery) | Hudba: Deborah Lurie, Blake Shelton | Distribúcia: Paramount Pictures | Štúdio: Spyglass Entertainment, MTV Films, Dylan Sellers, Zadan/Meron Weston Pictures | Rozpočet: 24 miliónov $ | Tržby: 62,701,289 $ || Nebyť klišoidnosti poslednej tretiny, tak je to najzábavnejší tanečný film za posledné roky. Avšak faktor tanca, ktorý by mal byť u tejto žánrovky primárnou zložkou, je kvalitatíne na míľe ďaleko od Step Up Revolution, ktorý bol vyváženejší jak umelecky, tak remeselne. I tak dobrá zábava na jedno videnie. Choreografie nasratého mladíka v podaní Kennyho Wormalda v sklade je ale jednou z najzaujímavejších. 70% | Blu-Ray, THX, EN DTS | ()

harfuska 

všechny recenze uživatele

No panečku.. Ľudia od kástingu majú asi silný zmysel pre humor. Na place trsalo viac čiernych zadkov než v Cotton clube a tí nečierni vyzerali, akoby práve odbehli od okopávania zemiakov. Najviac mi však prekážal výber farárovej dcerušky. Vypadala ako rajda, chovala sa ako rajda a každým gestom si koledovala o výprask. Takže keď ju ten šohajek prepleskal, ani mi jej nebolo ľúto. Hlavný rebel Kenny sice nebol úplne nepozerateľný, ovšem čo sa tancovania týka, Bejknovi nesiahal ani po členky. Průserové bolo hlavne jeho epileptické vystúpenie v továrni. To sa naozaj považuje za tanec? A ani ostatné mládežnícke tanečky ma nenadchli. Pripadali mi nevkusné, buranské a veľakrát oplzlé. Takto nech si tancujú decká po tme na ulici a nie vo filme. Asi mám už kapánek zastaralý vkus, ale toto naozaj nepovažujem za kultivované trsanie. Jediné, čo potešilo moje sklamané srdiečko, bola prítomnosť kaubojského Tellera. Tanečne to síce moc nezachránil, ale aspoň som mala koho očumovať. Inak to bol pre mňa dosť spackaný remake bez atmosféry a so závodom s autobusmi miesto traktorov. Ach jaj, zlatá Bejknovic banda. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Zbytečný a dosti nudný remake, který se svým příběhem měl ale radši zůstat v 80. letech, stejně jako hlavní představitel hrající si na Travoltu. Příběh o prdelákově, ve kterým se nesmí tancovat a zpívat už dneska asi moc lidí žrát nebude. Zvláště, když je tady toho tance minimum a postavy jsou naprosto nesympatické. Dennis Quaid už by se měl naučit vybírat role a Andie MacDowell jsem tu málem nepoznal. Ale aspoň, že ty songy jsou celkem fajn. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (19)

  • Film měl původně režírovat Kenny Orgeta. Odstoupil ale kvůli výši rozpočtu a kreativním neshodám. (oje)
  • Počas záverečnej tanečnej scény vidno Rusty (Ziah Colon) v pozadí s Willardovým (Miles Teller) čiernym kovbojským klobúkom. Willard jej však na hlavu nasadí klobúk až pri ďalšom zábere. (Arsenal83)

Související novinky

Zaškatulkovaní (?) jinoši

Zaškatulkovaní (?) jinoši

29.03.2009

Robert Pattinson a Zac Efron. Každá průměrná dorostenka by některého z nich ráda viděla v roli otce svých dětí. Jaké role jim ale nabízí Hollywood? Pattinson se právě proslavil, takže se ještě nemůže… (více)

Reklama

Reklama