Reklama

Reklama

VOD (1)

Maxovi se do rukou dostane prototyp mobilního telefonu, na který mu chodí podivné SMS předpovídající budoucnost. Dokonce mu přikazují, co má dělat. Další zpráva ho směruje do pražského kasina, kde vyhrává velké sumy. Tam si ho všimne šéf ochranky, který chce přijít na to, kdo jeho šéfovi krade peníze. Případ je ale složitější, než se zpočátku zdá, a všichni chtějí najít autora záhadných zpráv. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Vypadá to jako z nízkorozpočtového očního důlku právě vypadlé Oko dravce (což je sám o sobě duplikát x desítek dalších filmů) s tragickým "vypadám skoro jako Timothy Olyphant" Westem. Ovšem i přes občasnou nechtěnou směšnost a béčkovost místy hraničící až s céčkovostí to ve výsledku není zase až tak úplně blbé. A navíc to solidně odsýpá, takže to na koukatelnou oddychovku jakž takž stačí. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

S lepšou reklamou by tento film skončil v súboji o tržby v našich kinách určite na slušnej pozícii, najmä keď sa pozrieme aké úbohé snímky do nich v súčasnosti tuzemskí distribútori pchajú. Na technickom spracovaní a nenáročnom príbehu by si divák určite zgustol, najmä na väčšom plátne by mal film určite lepší šmrnc. Spočiatku totálny scenáristický chaos sa po polhodinke našťastie trošku ukľudní a konečne to celé začne vyzerať ako pozerateľná namotávačka na námet typu mačka-myš, kde však tento námet je len ďalšou do zbierky menej dôležitých. A film The Game od Finchera je na svojom tróne v tejto téme zdá sa naďalej nedotknut(eľn)ý. Napriek faktu, že sa jedná o čistokrvne béčkový film, je akcia a hi-tch spracovanie naozaj na dobrej úrovni. Celkom slušné a nápadité momenty behom chvíle zhadzujú do sivého priemeru nezmyselné omyly a kiksy v scenári (napríklad aj to, že všetci ľudia v Prahe hovoria plynulou angličtinou je predsa samozrejmosť). Pokiaľ svetová kríza zasiahla herecký segment, tak mi je jasná aj účasť toľkých hviezd. Lahôdkou je ale Ving Rhams ako lúšti sudoku a následne si láme jazyk nad výslovnosťou ulice Křižovnická. 70%. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Ze zprvu docela dobře vypadajícího sci-fi thrilleru se stala ohraná a až skoro stupidní kravina, přitom já pokud je příběh zábavnej, tak snesu hodně a vadí mi máloco, ale tohle ke konci už překročilo i tu mojí míru a navíc to už ani nebylo moc zábavný a ten slušnej dojem, kterej si film dokázal vydobýt ze začátku při zasílání sms s budoucností, nakonec zničil hodně stupidní druhou půlkou a debilní pointou ()

Shaman1135 

všechny recenze uživatele

Tak na to pozerám, lebo bedňa proste nič iné neponúka a hovorím si: ten nápad som už videl a nebolo to tak dávno. A ten herec sa len podobal na Olyphanta. A ten film zdravil logiku len z rýchliku. A Ving Rhames to nemohol zachrániť. A hlavný hrdina je debil. A záver bol mimo. A moje hodnotenie je ešte mierne, ale tak mal som dobrú náladu. A na buduci týždeň bedňu nezapínam. ()

zly.dvojce 

všechny recenze uživatele

Film, který je naprosto důstojným představitelem svého žánru. Paradoxně bych filmu vyčítal něco úplně jiného, než většina kolegů zde a tou je samotná zápletka týkající se toho "Kdo/Co" a takovou tu old school naivitu, ale zdaleka mu to vytýkat nehodlám, neboť film netrpí samoúčelnou překombinovaností, jednotlivé části do sebe zapadají, akce je slušná a film má celkově dobrou atmosféru starších podobných konspiračních akčáren typu Enemy of State. Byl jsem velice spokojen a normálně bych za to dal slušné a velmi silné tři hvězdičky, ale vzhledem k tomu, že je tu film silně podhodnocen (minimálně 60% si zasluhuje) dávám čtyři, s tím že na kokoty typu Livingdead začínám být už poněkud alergický. Ještě jednou zdůrazním, že mě film opravdu potěšil a znovu ukázal, že hodnocení na ČSFD se spolu s rostoucí základnou rádobyznalců filmu, tj. fakanů, kteří mají nakoukáno tak padesát filmů, dostává do křížku s realitou, protože díky tomu hodnocení jsem zhlédnutí filmu několik měsíců zbytečně odkládal a býval bych se možná natrvalo ochudil a velmi dobrý zážitek ze svižného filmu. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Jednou z chýb vo filme je aj scéna, v ktorej Edward Burns cúva s autom Renault Kangoo, pričom sa pozerá dozadu cez plece. V nasledujúcom prestrihu však môžme vidieť, že auto má zamaľované zadné okná. (genetique)
  • Film se mimo jiné natáčel i v Praze. (ČSFD)
  • Na konci filmu, kde počítač hlásí, že se vypíná, je záběr na zhasínající se panely počítače. V dálším záběru však panely opět svítí. (7ynek)

Reklama

Reklama