Reklama

Reklama

Kotel

(pořad)
všechny plakáty
Talk-show / Publicistický
Česko, 1998

Obsahy(1)

Diskusní show vysílaná na TV NOVA. Michaela Jílková si do každého dílu pozvala nějakého politika a lidé mu kladli otázky. Pořad se začal vysílat v roce 1998. V dnešní době už se nevysílá. (duklak2)

Recenze (116)

duklak2 

všechny recenze uživatele

Hodně dobrý pořad, skvělá moderátorka, která dokázala ukočírovat, jak politiky, tak i obecenstvo, které bylo nespokojeno skoro se vším. Lidem mohu jen říci to, že každý svého štěstí strůjcem. Nezáviďte politikům jejich platy. Vždyť všichni jsme startovali v porodnici, takže si za to může každý sám, kolik za měsíc vydělá. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Recept na tento nechutný Eintopf je jednoduchý: na sporák dáme kruhovou arénu obehnanou sedačkami, dovnitř nalijeme jednu nesympatickou, agresívní moderátorku s pronikavým hlasem, přikořeníme několika autobusy českých, moravských a slezských buranů (dohlédneme, aby v sestavě nechyběli také chovanci ústavů pro mentálně znevýhodněné), jako hlavní ingredienci vhodíme křivého, prolhaného, slizkého politika (prostě jakéhokoliv politika) a můžeme smažit, dusit, grilovat i flambovat! Poživatelné to nebude, ale i takový Kotel zvratků si najde spokojeného "gurmána". 15% - nevím za co, já to konzumovala vždycky maximálně pár minut, než se mi zvedl žaludek a musela jsem se běžet pomodlit k porcelánovému oltáři. ()

Reklama

Voxel 

všechny recenze uživatele

Ten nápad samotný, že občan má možnost položit politikovi dotaz z očí do očí před zraky kamer, nebyl zase tak špatný, ale Jílková většinou neuměla zjednat pořádek, všichni si skákali do řeči, překřikovali se atd, navíc na mě působila značně zaujatým dojmem. Takže slabota, ještě že už to skončilo, stejně se totiž nic nevyřešilo jen si lidi mohli zanadávat (hlavně děda to dost prožíval :-). ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Před volbami vstřícný, po volbách systémem jedním uchem tam, druhým ven naslouchající politik uprostřed kotle brunátných křiklounů na pokraji infarktu, co nedají dohromady souvislou větu a do toho mu strká hluboký výstřih pod nos rozvášněná kotelnice Jílková. Jeden z nejlepších zábavných pořadů, co znám.. „Pokud vás něco trápí a chcete příští týden položit otázku politikovi v Kotli osobně, neváhejte, autobusy odjíždí ve čtvrtek 15 hodin z Tábora a Klatov a defibrilátor je na palubě..“ ()

LadyDevil 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála pořadů, kde bylo snad vždycky jasný, že to nebude zas taková ztráta času, bude se něco dít a kde moderátor není jenom směšnou figurkou..Jílková dovedla opravdu skvěle zatopit, a to se potom politici topili:-) A když se do toho přidal nějakej ten buran s tím, že si chce užít svojí chvilku slávy a úspěšně tam prskal, byla to pak zábava k nezaplacení, nepamatuju, že bych se u Kotle někdy nudila..:-) ()

Zajímavosti (2)

  • Do jedné z epizod pořadu si pozvaný poslanec a předseda Sdružení pro Republiku - Republikánské strany Československa PhDr. Miroslav Sládek přinesl vlastní nápoj, a to prý proto, aby se ochránil před případným pokusem ho otrávit. (JoranProvenzano)
  • Formát Kotle prý vymyslela sama Jílková, která chtěla se svým výrazně dominantním vzezřením vytvořit konečně dostatečnou konkurenci českým politickým diskuzím. [Zdroj: Refresher.cz] (Duoscop)

Reklama

Reklama