Reklama

Reklama

VOD (1)

Eugene a Cindy tvořili pár, jemuž bylo souzeno spolu zůstat. Ale na maturitním večírku, těsně před tím než se pomilovali, se Eugenovi stala nehoda a skončil v komatu. Po čtyřech letech se z něho probudí a vidí, že jediný, kdo u něj zůstal, je jeho nejlepší kámoš Tucker. Ten mu vysvětlí, že se Cindy odstěhovala a odešla studovat na univerzitu. Eugene se s tím snaží smířit a najde si práci fotografa. Jednou však přiběhne Tucker s novým číslem časopisu Playboye a novinou o Cindy, která teď zdobí jeho stránky jako Miss Březen. Mládenci zjišťují, že se zanedlouho koná výroční párty v sídle časopisu a rozhodnou se, že ji stůj co stůj překazí. Eugen přece musí získat svou holku zpátky! V hlavních rolích americké komedie hrají Trevor Moore a Zach Cregger, kteří ji zároveň i režírovali, spolu s Raquel Alessiovou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

prasacimor 

všechny recenze uživatele

Celé je to slabé, dosť často trápne, amatérsky zahrané, miestami lacná kamera tomu tiež nepridáva body, plus je tam asi ten najotravnejší dlhovlasý týpek v hlavnej roli, akého som vo filme nevidel už dlho. No je tam zopár scén (3-4) pri ktorých som sa fakt smial ako divý a po opakovanom pozretí (len tých scén samozrejme, celý film by som nevydržal ani náhodou) sú stále tak zabijácke, keď nie ešte viac ako prvý krat. Russian lesbians na hrad! ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

No nebyla to tak špatná komedie i pár scén který měli bejt směšný tak se mi to špíše znechutilo než abych se smál nebo když ta holka vypadla z toho auta tak to bylo docela taky přísný..ale jako jinak je to fajn komedie a zdá se mi to nebo si ten jeden herec hraje na Jima Carreyho jestli jo nějak mu to nejde.. ()

Reklama

STARKOVA20 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film mi způsobil to, že jsem se doma před obrazovkou cítila trapně za lidi, co se na tomhle filmu podíleli. Neskutečný druh trapného a vulgárního humoru, který mě vyloženě urážel .Kluk co se po 4 letech probere z kómatu a hledá svou lásku ze střední by nebyl až tak špatný nápad, ale ten tucet nechutností mezi tím se vážně nedá.Tenhle film si nezaslouží nic než odpad. ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně v přímé produkci Playboye vzniklo cosi, co je hybridem mezi teen komediemi a fekálním "romantickým" příběhem. Příběh vypráví o chlápkovi, který po maturitním večírku slíbí své dívce, že konečně budou mít poprvé sex. Nešťastnou náhodou však spadne ze schodů a z komatu ho probere baseballovou pálkou jeho kamarád pošuk až po čtyřech letech. Kamarád nevynechá jediné vydání Playboye, a tak zjistí, že bývalá kamarádova dívka je playgirl měsíce března. Oba se rozhodnou dojet na ohlášený večírek Playboye a zde dívku konfrontovat. Problém je, že film není nijak vtipný. Harold a Kumar na cestě do fast foodu jsou rozhodně vtipnější. Pak je problém se žánrem - teen komedie to rozhodně není, oba kamarádi ostatně ani na teenagery už moc nevypadají. Na erotický film je tady spoře oděných slečen poněkud málo. Což znamená, že ty kecy na obale DVD o necenzurované a šokující verzi jsou jen reklamním pozlátkem, protože první Prcičky působily rozhodně odvázaněji. Nechybí ani oblíbený fekální humor (chlápek po probuzení z komatu neovládá dostatečně svěrače, a tak se sem tam naturalisticky posere), fakt netuším, co na tom ti Američané vidí. Jestli na něm něco vidí a není jim sugerován jako nám je sugerována kultura Ordinací, VKVeček nebo Pojišťoven neštěstí. Třeba si v USA také říkají, co ti Češi na tom mají. ;-) Zajímavý je film vlastně snad jen hereckou účastí samotného zakladatele Playboye, Hugh Hefnera, který zde udílí moudré rady o tom, že krása ženy není vnější, ale vnitřní. Zvláštní, tohle bych čekal od vydavatele Moderní psychologie, a ne zrovna Playboye. Na úvod disku nesmyslný protipirát Bob a Jim a upoutávka na Blu-Ray. V bonusech "vtipný" dokument o postsynchronech (4:08 - největší problém mají oba herci s napodobením zvuku orálu), výběr herců - Timmy (1:32), Darren (2:31), Sam (3:44), lesbičky (2:01), scéna Konskypero.MPEG cenzurovaná (2:09) a scéna Konskypero.MPEG necenzurované - to vše s CZ titulky. Nechybí ani obligátní link na Foxe. Podtitulky u filmu občas haprují ("měj by ses radovat" místo "měl" apod.). ()

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem viděl konečně komedii, u které jsem se zasmál. Skvělý Zach Cregger, který je zde za hodného, rozumného a romantického spolu s Trevorem Moorem vytvořili skvělou dvojku. Trevor alias Tucker Cleigh má luxusní záseky a jeho údivu, když např. ve scénce, kdy ženská vypadne z autobusu oknem sem se dlouho smál. Celkově film se podobá většině americkým komediím končící happy endem, ale tento se mi po stránce humoru líbil jako jeden z nejvíc. Vzkaz pro Trevora Moora, který se Zachem i film režírovali zní asi takto: You aren´t dead man, Tucker Cleigh, you are brilliant man. Good work, man. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Zlaté maliny - nominácia: Najhorší herec vo vedľajšej úlohe (Hugh M. Hefner). (filip289)

Reklama

Reklama