Reklama

Reklama

Kirk (Jay Baruchel) je obyčejný kluk, ale s neobyčejným štěstím. Při své práci v letištní ochrance se seznámí až s hříšně krásnou Molly (Alice Eve), která světe div se, do něj zamiluje. Okamžitě si získá nejen Kirka, ale všechny jeho přátele, rodinu a bývalou přítelkyni. Vztah mezi atraktivní Molly a průměrným Kirkem však současně budí údiv i pochybnosti u ostatních a časem se projeví také u Kirka. I on si totiž uvědomí, že mezi ním a Molly je velký rozdíl a ona je úplně mimo jeho možnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (401)

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Asi týden jsem chodil kolem prodejny DVD, kde jsem uviděl právě tento film, na jehož obalu bylo napsáno: "nejzábavnější komedie od dob Pařby ve Vegas". Nakonec mi tento popisek nedal a film jsem si pořídil, což byla osudová chyba, za kterou bych si sešlehal xicht bičem. Ano je to tak, fanouškům se omlouvám za svuj postižený smysl pro humor, ale já se vážně nebavil. Romantika v tom smyslu, že jsou všichni schopni vybombardovat půl města jen, aby dostali svého kamaráda k jeho lásce. Tohle mě mělo jako zaujmout? a ten "humor"? jak vystřižený ze stejně trapných prciček. Devon bez problémů oholí Kirkovi koule jako by se nechumelilo, pejsek, kterému šmakuje ejakulát atd. atd. Trapné, naivní, dětinské, hloupé... prostě shit. Příště si budu dávat velký pozor. 0,5% ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Trochu vyčpělá a hodně klišovitá romantická komedie o looserovi, jenž k pricezně přišel. Příjemná je nepřítomnost amerického fekálního humoru, už méně příjemná je nepřítomnost ( téměř, proto 2 hvězdy) humoru vůbec. Pár gagů je ale přece jen zdařilých a Alici Eve, i když neumí moc hrát, to aspoň sluší. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Až překvapivě kvalitní romantická komedie, která nepřináší mnoho nového ale potěší. Sympatická hlavní dvojice a kvalitní, propracované dialogy, které i přes vulgaritu nejsou tak peprvné jako od Apattowa ale v některých případech k tomu nemají daleko. Škoda, že vyloženě vtipných situací je zde pomálu a film po celou dobu jede stejným tempem a nesnaží se diváka ničím překvapit. Přesto slušná zábava. ()

oje 

všechny recenze uživatele

Začátek se tvářil jako tuctová teen komedie, ale hned další minuty už hovořily jinak. Vyklubal se z toho hrozně příjemný snímek, kde se na úspěchu podílel vedle scénáře i skvělý casting a výkony. Hlavně Baruchel byl pak jeden z největších sympaťáků, které jsem za poslední dobu na obrazovce viděl. On nehraje přitroublého idiota, ale rozpačitého kluka bez sebevědomí a jeho spojení s kráskou Eve nepůsobí vůbec tak nuceně, jak by se mohlo čekat. O sebedůvěře je pak tahle komedie především a humor je mixem solidní zábavy v podobě seznámení s rodiči, i peprnějším fórů. Kéž by se takhle milých komedií na úrovni točilo víc. Alternativou snímku je podobná Sexbomba od vedle. Alternativa: Girl Next Door. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

What can I say... I just love Aladdin! Anebo jinak: Na tuhle nemám nikterak nevyčuhuje ze zaběhlého schématu klišovitých rom-komů (snad až na upřímnou lásku k Disneyho klasikám), jenže už strašně dlouho jsem neviděl, že by to těm dvěma na plátně fungovalo tak dobře jako tady, přičemž Baruchel (díky bohu) nehraje totálního idiota, co omylem (resp. pomocí scénáře) ke štěstí přišel, ale jen sympaťáka od vedle, co bohužel nepobral moc krásy a sebevědomí. Eve je pak jeho úplným opakem jen v případě vzhledu, nikoliv sebevědomí, intelektu nebo rodinného zázemí. Prostě normální holka, jíž však "ten nahoře" hodil do vínku o dvě lopaty atraktivity víc než všem ostatním. Scenáristům potom patří velký dík, že prakticky vůbec netlačí během romantiky na pilu, a až na pár výjimek nezabředávají do mimózních a poněkud trapných situací. A když už ano, výborná ústřední dvojka a tlupa přihravačů z nich celkem ladně vybruslí. 7/10, ale mám velkou chuť podívat se znovu. Velká škoda, že má český kinofil smůlu. Na tuhle nemám dokáže zamračené dny rozsvítit jako máloco. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (7)

  • Dvojité rande se natáčelo při skutečném zápase mezi Pittsburgh Penguins a New York Islanders 27. března 2008. Pittsburgh vyhrál 3:1. (HellFire)
  • Když Kirk (Jay Baruchel) porazí svěho bratra ve střílení na branku, tak se Dylen (Kyle Bornheimer) rozčiluje, že za to mohou jeho boty a vztekle jednu botu zahodí. V dalším zaběru má ale opět obě boty obuté. A když odchází, tak jedna bota zase leží na zemi (SIRborio)

Související novinky

Prvotřídní First Class?

Prvotřídní First Class?

30.06.2010

Upřímně, zpočátku X-Men: First Class znělo jako vylouhovaný odvar z populární série v balení pro teenagery. To už dávno neplatí. S produkujícím Bryanem Singerem, Matthewem Vaughnem na režijní sesli a… (více)

Reklama

Reklama