Reklama

Reklama

Kirk (Jay Baruchel) je obyčejný kluk, ale s neobyčejným štěstím. Při své práci v letištní ochrance se seznámí až s hříšně krásnou Molly (Alice Eve), která světe div se, do něj zamiluje. Okamžitě si získá nejen Kirka, ale všechny jeho přátele, rodinu a bývalou přítelkyni. Vztah mezi atraktivní Molly a průměrným Kirkem však současně budí údiv i pochybnosti u ostatních a časem se projeví také u Kirka. I on si totiž uvědomí, že mezi ním a Molly je velký rozdíl a ona je úplně mimo jeho možnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (401)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Překvapivě hodně příjemná a svěží romantická komedie, kde je největším kladem chemie hlavního páru. Mezi Baruchelem a Alicí Eve to fakt funguje a jejich role jsou výborně napsané, sympatické a člověk jim fandí. Navíc, on tentokrát není ten trapnej looser, který chce sbalit tu největší kočku a ona ho nechce. Tentokrát to zkouší spíš ona na něj a on se jenom nestačí divit. To mi přišlo oproti ostatní romanťárnám podobnýho ranku docela osvěžující. Vedlejší postavy jsou fajn, citace z Disneyeho filmů potěší a humor je až na jednu scénu velice vkusný a vtipný. Navíc to rychle uteče a já se k filmu klidně ještě aspoň jednou rád vrátím. ()

Javert 

všechny recenze uživatele

Nenápadná oddechovka, která kupodivu není tak trapná, jak se může zdát z názvu, případně plakátu. Klasickou konstrukci 90% dnešních romantických komedií sice najdeme i zde (tj. fáze - úvod, zamilování a všechno v pohodě, problém, všechno v hajzlu a výčitky svědomí, happy ending), ale pocity "tohle už jsem někde viděl" naštěstí přebíjí pohodovost a ona zmíněná oddechovost. A dosti vtipům se člověk i nahlas zasměje, což u současné, zejména americké, komediální produkce není vždy pravidlem. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

Kirk není přitažlivý, není ve formě, nemá plány se životem, nikdy nebyl v Evropě a přesto má Molly. Jaký jsou zákony lásky??..... Sympatický výlet mezi vztahové losery, na kterém vás čeká hodně trapasů, ale hlavně Molly, která je ÚŽASNÁ!! Nejenže dokáže ustát všechna ta ,,fópá“, ale udělá z nich situace k zasmání. Asi jsem se zamiloval. Proč taky ne – je krásná, bohatá a má ráda sex! Ale zpátky do reality: tenhle film je taková milá pohádka, kterou si na nás vymyslely ženský, aby vypadaly líp. Dneska jim už na to neskočím... Ledažeby.... Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Dali jsme si s přítelkyní pauzu a už 2 roky čekám na její zrušení. 2.) Jsem slušňák o kterýho holka nezavadí a (trošku) propadám depresím. 3.) Zjistím, jestli je rozdíl při holení koulí a ksichtu. 4.) Jsem uklízeč sloních hoven v cirkuse. 5.) Miluji Alici Eve! PŘÍBĚH **** HUMOR *** AKCE ne NAPĚTÍ * ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Na tohle fakt nemám... Ti nevím, našel bych tam ten humor, kdybych se díval na film střízlivej?! Docela pochybuji. Takové ploché, plytké, prakticky úplně nezábavné a bez nápadu. Nepochopil jsem, čím že to zaujal ten hlavní hrdina. Ještě, že to nebylo úplně jak v pohádce (v první půlce jsem se docela přemáhal, zda to dokoukám, ale v rámci subjektivního hodnocení jsem to vydržel...), jinak bych šel s hodnocením ještě níž. (tv) ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nahoru, dolů.. ale víckrát dolů. Je mi líto, ale z některých názorů, že jde o komedii roku, nemůžu a ani nechci souhlasit. Je sice chvályhodné, že řadu klišé dokáže She's Out of My League využít jako své plus, příliš ale nechápu, jak je možné, že se divák dobrých dvacet minut solidně nudí a pak na něj tvůrci během několika minutové návštěvy vlastní rodinky po boku okouzlující krásky vybalí několik totálně vybroušených gagů? Fakt jsem se chtěl bavit a dojímat skutečnými historkami ze života, jenže v tomhle případě jsou to historky mnohdy šroubované na sílu. Tvůrci dokonce přichází i s něčím novátorským. Protože hlavní hrdina prakticky nemá „žádný“ problém, proto je nutno si nějaký uměle najít (viz. rozchod). Po většinu děje jde ale o neškodnou komedii, za jejíž hrdiny se divák nemusí stydět. Výsledek navíc osvěžuje i několik vtipných přihrávačů (ze slušně obsazených kamarádů zejména pak Stainer nebo hrdinův bratr). Zatímco Alice Eve odvádí očekávaný standard (slušně vypadat a sexy se nakrucovat), problém jsem měl s jejím hereckým partnerem. Ač Jay Baruchel skutečně vypadá jako totální looser, na poměrně slušně napsanou postavu Kirka herecky jednoduše neměl!! ()

Galerie (33)

Zajímavosti (7)

  • Jay Baruchel se odmítl ve filmu svléknout, a tak za něj při scéně, kdy se Kirk zbavuje ochlupení a kamera zabírá jeho zadní partie, zaskočil dablér. (Karlos80)
  • Dvojité rande se natáčelo při skutečném zápase mezi Pittsburgh Penguins a New York Islanders 27. března 2008. Pittsburgh vyhrál 3:1. (HellFire)

Související novinky

Prvotřídní First Class?

Prvotřídní First Class?

30.06.2010

Upřímně, zpočátku X-Men: First Class znělo jako vylouhovaný odvar z populární série v balení pro teenagery. To už dávno neplatí. S produkujícím Bryanem Singerem, Matthewem Vaughnem na režijní sesli a… (více)

Reklama

Reklama