Reklama

Reklama

Kirk (Jay Baruchel) je obyčejný kluk, ale s neobyčejným štěstím. Při své práci v letištní ochrance se seznámí až s hříšně krásnou Molly (Alice Eve), která světe div se, do něj zamiluje. Okamžitě si získá nejen Kirka, ale všechny jeho přátele, rodinu a bývalou přítelkyni. Vztah mezi atraktivní Molly a průměrným Kirkem však současně budí údiv i pochybnosti u ostatních a časem se projeví také u Kirka. I on si totiž uvědomí, že mezi ním a Molly je velký rozdíl a ona je úplně mimo jeho možnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (401)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

27.6.2010 ~ Standardní příběh o tom, kterak se na průměrného klučinu usmálo štěstí ztělesněné jako blonďatá kráska. Z plakátů tak i s tímhle nastíněním děje šlo vyčíst, že to bude další romanticko-komediální teen pitomost. Kupodivu to ale tak úplně pitomé není i když oproti současným zvykům jde o mnohem méně humusácky zabalené klišé. ~ Kirk pracuje jako letištní ochranka a s přítelkyněmi nemá moc štěstí. Popravdě není typ, na který by se holky lepili jak mravenci na bonbón. Nízké sebevědomí a nezkušenost z něj tak v oblasti vztahů dělají outsidera. Jednou si takhle nechá při letištní kontrole v hale mobilní telefon jakási sličná blondýnka, Kirk jí chce telefon vrátit, ale už je pozdě a tak je pozván na večírek, který právě Molly (mimochodem, je to Molly, kdyby někdo nepostřehl, kde se tu to jméno vzalo - napsal jsem ho sem, protože se jedná o Molly...) pořádá. Je to její práce, pořádá reklamní akce, večírky, párty, svatby... Molly má naopak za sebou několikero vztahů s úspěšnými krásnými a sebevědomími... hajzly. A Kirk jí tak padne do oka. Jak ale takový outsider, jako Kirk, dokáže okouzlit někoho tak okouzlujícího, jako Molly? Díky sobě a svým třem přátelům z letiště. ~ Ano, je to klišé, celý ten příběh, ale nesnaží se to být třeskutě nuceně vtipné a u vtipů jsem si nevšiml, že by byly nechutně fekálního typu. A to tenhle film od ostatních odlišuje. Nešuká se, neprcá se, nejezdí se přes státy kvůli "šuku", furt se o tom nemluví, nemočí se, neprdí se, nekálí se... Kirk chce jen okouzlit dívku u které nechápe, že se jí právě on líbí. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Chápu, že jednou za rok se takováhle romantická komedie natočit prostě musí, ale tohle už jde asi mimo mě. Scénář, který je přepisován pořád dokola, pouze s více, nebo méně jebnutýma scénama a hercama, ale pořád stejnou kostrou. Navíc konec nekonečné klišé. Na začátku neschopný kluk => o 5 minut později neskutečná kobra => láska jak sviňa => všechno se během filmu pojebe => na konci neskutečné usmíření před mrakami lidí a je jedno jestli je to v letadle, na letišti, na náměstí, nebo před školou....pořád je to to samé :) Úsměvné scény určitě jsou, ale ne tolik, abych to tu nějak změnil. ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Před nikým se neponižuj a nad nikým se nepovyšuj. Příjemná komedie, u které se musíte smát i když nechcete. Po většinu času je tu parádní humor, který parkrát zašel až do hodně ujeté sféry, která už hraničila s trapností. Děj shledávám jako dobrý, uvěřitelný, takový, jaký se může opravdu v životě odehrát. Herci dobří, hudba fajn, já jsem se bavil a nemám problém dát hezké 3*. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Dalo se, ale čekala jsem další sexbombu od vedle a to se nekonalo, Sexbomba měla lepší herce, byla zábavnější a hlavně měla v hlavní roli opravdu sexbombu, což Alice Eve není, jen další holka od vedle a další průměrná komedie, která mě vyloženě nezklamala, ty necelý dvě hodiny utekly rychle a docela jsem se bavila, ale ničím mě nenadchla a nepřekvapila... Od úvodních titulků naprosto předvídatelná záležitost pro každého, kdo už předtím alespoň jednu romantickou komedii viděl. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Zajímavé na tomto filmu je to, že ačkoliv je tématem teenagerovský, slouží spíše pro zkrachovalce nad dvacet let. Tématem je dost neoriginální, pokud to mám převest do zjednodušené podoby, pak je to asi takhle. Kluk je nemožný, holka je skvělá, on jí chce šukat, ona ho chce šukat, ale on se bojí, že tak dobrou holku nebude umět ošukat, ačkoliv už něco našukáno má. O tomhle je tato komedie, je pouze vyplněna trochou vaty, která občas zafunguje, občas totálně propadne. Proto je to vata čistě průměrná a díky tomu je průměrný celý tento film. 60% 14.08. 2010 ()

Galerie (33)

Zajímavosti (7)

  • Když Kirk (Jay Baruchel) porazí svěho bratra ve střílení na branku, tak se Dylen (Kyle Bornheimer) rozčiluje, že za to mohou jeho boty a vztekle jednu botu zahodí. V dalším zaběru má ale opět obě boty obuté. A když odchází, tak jedna bota zase leží na zemi (SIRborio)
  • Režisér filmu Jim Field Smith si „zahraje“ kameo jako hlas pilota v letadle. (HellFire)
  • Při hokejovém zápase v čase 21:32 je záběr na hrací kostku nad ledem. Jsou zde vidět radující se hráči po vstřeleném gólu a také časomíra, kde běží odečítající čas do konce druhé třetiny. Ve skutečnosti je ale po vstřeleném gólu časomíra vždy zastavena. Čili hráči se radují, jak dlouho chtějí, ale čas stojí. (Marsik)

Související novinky

Prvotřídní First Class?

Prvotřídní First Class?

30.06.2010

Upřímně, zpočátku X-Men: First Class znělo jako vylouhovaný odvar z populární série v balení pro teenagery. To už dávno neplatí. S produkujícím Bryanem Singerem, Matthewem Vaughnem na režijní sesli a… (více)

Reklama

Reklama