Reklama

Reklama

Kirk (Jay Baruchel) je obyčejný kluk, ale s neobyčejným štěstím. Při své práci v letištní ochrance se seznámí až s hříšně krásnou Molly (Alice Eve), která světe div se, do něj zamiluje. Okamžitě si získá nejen Kirka, ale všechny jeho přátele, rodinu a bývalou přítelkyni. Vztah mezi atraktivní Molly a průměrným Kirkem však současně budí údiv i pochybnosti u ostatních a časem se projeví také u Kirka. I on si totiž uvědomí, že mezi ním a Molly je velký rozdíl a ona je úplně mimo jeho možnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (401)

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Fakt na ni neměl a asi (možná) proto ji nakonec měl! Sympaticky nešikovný Jay Baruchel po mnoha úskalích, jak už to tak ve fimech a možná i v životě bývá, nakonec získal dívku svých snů. A to ne dívku ledajakou! Alice Eve ztělesnila nedostižný ideál všech těch packalů s patřičným šarmem. Komedie, která využívá všechno to, co už tady někdy a někde bylo a přesto hezky pobavila! ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Kirk není přitažlivý, není ve formě, nemá plány se životem, nikdy nebyl v Evropě a přesto má Molly. Jaký jsou zákony lásky??..... Sympatický výlet mezi vztahové losery, na kterém vás čeká hodně trapasů, ale hlavně Molly, která je ÚŽASNÁ!! Nejenže dokáže ustát všechna ta ,,fópá“, ale udělá z nich situace k zasmání. Asi jsem se zamiloval. Proč taky ne – je krásná, bohatá a má ráda sex! Ale zpátky do reality: tenhle film je taková milá pohádka, kterou si na nás vymyslely ženský, aby vypadaly líp. Dneska jim už na to neskočím... Ledažeby.... Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Dali jsme si s přítelkyní pauzu a už 2 roky čekám na její zrušení. 2.) Jsem slušňák o kterýho holka nezavadí a (trošku) propadám depresím. 3.) Zjistím, jestli je rozdíl při holení koulí a ksichtu. 4.) Jsem uklízeč sloních hoven v cirkuse. 5.) Miluji Alici Eve! PŘÍBĚH **** HUMOR *** AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Reklama

oje 

všechny recenze uživatele

Začátek se tvářil jako tuctová teen komedie, ale hned další minuty už hovořily jinak. Vyklubal se z toho hrozně příjemný snímek, kde se na úspěchu podílel vedle scénáře i skvělý casting a výkony. Hlavně Baruchel byl pak jeden z největších sympaťáků, které jsem za poslední dobu na obrazovce viděl. On nehraje přitroublého idiota, ale rozpačitého kluka bez sebevědomí a jeho spojení s kráskou Eve nepůsobí vůbec tak nuceně, jak by se mohlo čekat. O sebedůvěře je pak tahle komedie především a humor je mixem solidní zábavy v podobě seznámení s rodiči, i peprnějším fórů. Kéž by se takhle milých komedií na úrovni točilo víc. Alternativou snímku je podobná Sexbomba od vedle. Alternativa: Girl Next Door. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Mňa to bavilo. Ale inak povedané - sadlo mi to. Nič svetaborného, ale milé poznanie, že sa aj na priemerného týpka môže usmiať šťastie v podôb krásky vyrážajúcej dych. Príbeh má síce aj slabšie miesta, ale je to milý, neurážajúci film na nedeľné popoludnie. Nikdy od podobných filmov neočakávam zázrak, ale toto celkom zázrak bol. Musím súhlasiť, že sa vám tvorcovia nesnažia nič podstrkovať a všetko to čo vidíte, je vlastne skutočnosť. Film ma naprasto prekvapil svojou nenútenosťou. Všetci sú normálni, chovajú sa prirodzene a trapasy sú povedzme zo života. Aj napriek priehľadnosti deja som sa mnohokrát pobavil a predovšetkým nenásilnosť humoru pre mňa bola obrovským plusom v porovnaní s úbohými, nechutnými alebo nudnými filmami podobného typu. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

To takhle jednou přišel Jim Field Smith za dvěma scénáristy a říká: "Poslyšte, hoši. Pojďme natočit originální romantickou komedii o tom, jak je jeden kluk protivnej, jako by měl každou chvíli dostat menzes a jak se náhodou potká s holkou, která je pro něj prostě perfektní. Samozřejmě to bude mít nějaký ty zvraty, ale musí to být originální, takže ty zvraty uděláme takové, aby si všichni řekli "Co to do prdele dělají!?" no a pak tam bude ten moment uvědomění si, že jsou si vlastně souzeni. Ale jinak to musí být originální! Tak co, plácnem si, kluci?" Podle mě takhle nějak vznikl celý tenhle snímek. Prvních zhruba dvacet minut bylo urážkou pro všechny rozumně uvažující lidi. Pak zčistajasna se to zlepšilo a já začal zapomínat na všechny ty chyby a už jsem málem sahal po vyšším hodnocení, když najednou přišel ten zlomový bod a oni se rozešli. Ale tady nejde o to, že se rozešli, ale JAK se rozešli. Nebudu nic prozrazovat, podívejte se sami, nicméně hloupější věc jsem už zatraceně dlouho neviděl. Je fakt, že naštěstí i závěr je lepší (scéna v letadle je super) ale to je tak vše. Jednoduše řečeno, točit film o tom, že Alice Eve je tutová desítka má smysl, pokud jí k tomu dáte lepšího chlapa a scénář. Za nějaké ty povedené scény dávám tři hvězdy, ale pochybuju, že bych měl někdy touhu si tohle ještě jednou pustit. Nicméně jednou, pokud překousnete všechny ty blbosti, to není zas tak špatné. 50 %. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (7)

  • Jay Baruchel se odmítl ve filmu svléknout, a tak za něj při scéně, kdy se Kirk zbavuje ochlupení a kamera zabírá jeho zadní partie, zaskočil dablér. (Karlos80)
  • Když Kirk (Jay Baruchel) porazí svěho bratra ve střílení na branku, tak se Dylen (Kyle Bornheimer) rozčiluje, že za to mohou jeho boty a vztekle jednu botu zahodí. V dalším zaběru má ale opět obě boty obuté. A když odchází, tak jedna bota zase leží na zemi (SIRborio)

Související novinky

Prvotřídní First Class?

Prvotřídní First Class?

30.06.2010

Upřímně, zpočátku X-Men: First Class znělo jako vylouhovaný odvar z populární série v balení pro teenagery. To už dávno neplatí. S produkujícím Bryanem Singerem, Matthewem Vaughnem na režijní sesli a… (více)

Reklama

Reklama