Reklama

Reklama

VOD (1)

Oblíbený pořad Jak se staví sen – zajímavé, často i nečekané bytové proměny a lidské osudy, které nejsou jako z románů se šťastným koncem. Diváci mohou sledovat zajímavé proměny bydlení. Nejde však jen o interiér, ale také o změnu zažitých stereotypů, nebo dokonce o změnu životních postojů. V každé epizodě se seznámíme s jednou rodinou, která sní o lepším bydlení. A právě jejich sen se stává výzvou pro dvojici designérů. Ti pak musejí během pouhých několika dnů proměnit staré a nefunkční bydlení v domov snů. Ale když k tomu rodině leckdy nestačily celé roky, budou to vůbec designéři schopni zvládnout za tak krátkou dobu? Pojďte stavět sny! (TV Prima)

(více)

Recenze (140)

Ruda.neck 

všechny recenze uživatele

Mohla by to být inspirace pro všechny, kdo chtějí renovovat své byty a domy, či jen zajímavý náhled do našeho současného bydlení, pokud by vše nepřekryla snaha udělat z toho reality :-) show za každou cenu. Kéž by Cejnar trochu ubral ze svých trapných vtípků, zahodil ten pitomej megafon a spíš se společně s designéry věnoval samotné přestavbě, určitě by to pořadu prospělo, Něrgešová zas místo zábavy hraje na city, což je ještě horší a zbytečnější. No a ty "hvězdy" jako stavební dozor, to už je bez komentáře. Taky se nemůžu zbavit pocitu, že kdyby měli lidi k dispozici těch třeba 300 litrů a partu fachmanů, kteří vše udělají, tak by si s přestavbou poradili často lépe, než když se jim tam vyřádí ta sebranka designérů v nesmyslném dvoudenním limitu. Rád bych ty jejich "praktické" výtvory viděl třeba po dvou letech užívání... ()

Tyna31 

všechny recenze uživatele

Bydlení je hra mělo nápady, vytvořilo Vám byt opravdu podle vašich představ a troufám si říct, že bych jim svůj byt do rukou svěřila. Ale namyšlené kre*ény z Jak se staví sen bych si do bytu nikdy nepustila. Neumějí nic jiného než propagovat ten svůj nový moderní ´dizajn´, vašemu stylu bydlení se vysmívají a ještě ke všemu vám vyházejí nábytek absolutně nepřípustným stylem. ()

Reklama

Wishkah odpad!

všechny recenze uživatele

Volovina jaké není rovno. Všechny návrhy a řešení jsou neúčelné, rádoby umělecké, studené a neútulné. Od obýváku čekám že bude útulný a ne že tam budu muset sedět na klekátku a dívat se na umělecky vyvedenou stěnu, pokrytou marmoleem, nebo jak se tomu bordelu nadává. Navíc ty vyjádření pánů a slečen "designérů" jak to dělá tohle a to dělá tohle a ve výsledku je to zakomponováno jako prvek, který doplňuje celek a bla bla bla. Navíc se mi líbí jak doslova ignorují jakékoli přání obyvatel bytu a drží se jen své umělecké vize ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Dělají to pro obyčejné lidi, ale co kdyby to udělali pro někoho, kdo to potřebuje mnohem víc. Dávám si to hodně do souvislosti s pořadem Vítejte doma a tam to dělají pro lidi, kteří mají nějaký problém. Tady ne. Jen pro obyčejné smrtelníky, kteří to ani nepotřebují. Hvězda za Cejnara(občas je vtipnej). 20% ()

smikyna 

všechny recenze uživatele

Nelíbí se mi, že všechno musí hned zdemolovat a vymlátit s tím, že je to naprosto nefunkční a jak v tomhle někdo může vůbec žít. Nahrne se tam tým designérů, kteří uměj akorát vybírat drahý snobácký doplňky, jen proto, že zrovna tenhle týden je tohle moderní. Na pořad Bydlení je hra to nemá - konzultují s majiteli, nemaj tak přemrštěný ceny a hlavně se snaží renovovat staré věci - vdechovat jim nový život. To se mi líbí a ráda se takto inspiruji. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Nejdražší proměna stála 850 000 Kč. (M.B)
  • Za 10 let vysílání bylo natočeno celkem 15 sérií s 217 díly. (M.B)
  • Na proměnu bývá většinou jen velmi málo času. V rámci „bleskové proměny“ má DECO tým od začátku do bytu jen 36 hodin! (TheMaker)

Reklama

Reklama