Reklama

Reklama

VOD (1)

Oblíbený pořad Jak se staví sen – zajímavé, často i nečekané bytové proměny a lidské osudy, které nejsou jako z románů se šťastným koncem. Diváci mohou sledovat zajímavé proměny bydlení. Nejde však jen o interiér, ale také o změnu zažitých stereotypů, nebo dokonce o změnu životních postojů. V každé epizodě se seznámíme s jednou rodinou, která sní o lepším bydlení. A právě jejich sen se stává výzvou pro dvojici designérů. Ti pak musejí během pouhých několika dnů proměnit staré a nefunkční bydlení v domov snů. Ale když k tomu rodině leckdy nestačily celé roky, budou to vůbec designéři schopni zvládnout za tak krátkou dobu? Pojďte stavět sny! (TV Prima)

(více)

Recenze (140)

haWranka 

všechny recenze uživatele

Jednou za čas mě popadne nadšení a podívám se na to. Jenomže po hodině trapných keců neobyčejně trapnýho moderátora (zajímalo by mě, jestli si ty trapný repliky vymejšlí sám) moje nadšení značně opadně. Zvlášť když za tu dlouhou dobu trvání tohohle pořadu se mi líbily - ano, pozor - přesně dvě proměny. Vždycky mě dorazí naprostá nepraktičnost a (podle mě) i dost často nevkus... No, co se dá dělat, každej jsme jinej. ()

Čtec 

všechny recenze uživatele

Nehodnotím formu pořadu, ale výsledek rekonstrukce. Studentce v malém žižkovském bytě po babičce předělali koupelnu a kuchyň. A nemám absolutně co vytknout - výsledek je účelný, nekomplikovaný, moderní, elegantní, příjemný. A holt nějaké peníze to logicky stojí, ale zas žádné zbytečné vyhazování to nebylo. ()

Reklama

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle model zábavy je úplně strašný. Vezmete jednoho teplýho moderátora, pár sereblit, nejlépe z vlastních debilních pořadů, přidáte pár nešťastných pitomečků, blbečků a debilů, zamícháte, podusíte a ejhle, super sračka je na světě. Za mohutného kvičení, troubení a kreténského vřeštění do megafonu vám prokopnou zeď, aby ji následně polepili oranžovou tapetou s fialovýma puntíkama a drze se tváří, že je to in a módní, a kdo to nemá, nic není. Fuj, shit! ()

Elisebah 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavé pozorovat, jak se někomu mění bydlení. Je sice fajn, že to tvůrci obyvatelům toho kterého bytu předělají zadarmo, ale mě by asi vadilo, že nemůžu říct ani fň jak bych co chtěla. Viděla jsem jednou jeden díl, ale ten byl zrovna na můj vkus krapet nepovedený. Předělávali kuchyň, Udělali jí výrazně žlutou se sytě fialovou a ke stolu dali každou židli jinou. Tak tohle bych doma opravdu nechtěla ani zadarmo. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Dělají to pro obyčejné lidi, ale co kdyby to udělali pro někoho, kdo to potřebuje mnohem víc. Dávám si to hodně do souvislosti s pořadem Vítejte doma a tam to dělají pro lidi, kteří mají nějaký problém. Tady ne. Jen pro obyčejné smrtelníky, kteří to ani nepotřebují. Hvězda za Cejnara(občas je vtipnej). 20% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Na proměnu bývá většinou jen velmi málo času. V rámci „bleskové proměny“ má DECO tým od začátku do bytu jen 36 hodin! (TheMaker)
  • Nejdražší proměna stála 850 000 Kč. (M.B)
  • Za 10 let vysílání bylo natočeno celkem 15 sérií s 217 díly. (M.B)

Reklama

Reklama