Reklama

Reklama

VOD (1)

Oblíbený pořad Jak se staví sen – zajímavé, často i nečekané bytové proměny a lidské osudy, které nejsou jako z románů se šťastným koncem. Diváci mohou sledovat zajímavé proměny bydlení. Nejde však jen o interiér, ale také o změnu zažitých stereotypů, nebo dokonce o změnu životních postojů. V každé epizodě se seznámíme s jednou rodinou, která sní o lepším bydlení. A právě jejich sen se stává výzvou pro dvojici designérů. Ti pak musejí během pouhých několika dnů proměnit staré a nefunkční bydlení v domov snů. Ale když k tomu rodině leckdy nestačily celé roky, budou to vůbec designéři schopni zvládnout za tak krátkou dobu? Pojďte stavět sny! (TV Prima)

(více)

Recenze (140)

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

"Chtěli jsme aby ten strop byl jednak mladistvej a jednak glamour - takže avantgardní a jako do zámeckýho stylu" praví návrhářka v jedné z epizod. Inu, nakupujte u odborníků. A takhle je to, v tomto vysoce erudovanými odborníky přímo napěchovaném pořadu, se vším. Poté co jsem od jednoho z oněch profesionálů několik minut poslouchal, jak je nutné aby každá pohovka "měla svůj příběh" jsem byl již natolik zahlcen pro život naprosto nepostradatelnými informacemi, že "Jak se staví sen" se napříště snad ani nebudu chtít dozvědět. ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle model zábavy je úplně strašný. Vezmete jednoho teplýho moderátora, pár sereblit, nejlépe z vlastních debilních pořadů, přidáte pár nešťastných pitomečků, blbečků a debilů, zamícháte, podusíte a ejhle, super sračka je na světě. Za mohutného kvičení, troubení a kreténského vřeštění do megafonu vám prokopnou zeď, aby ji následně polepili oranžovou tapetou s fialovýma puntíkama a drze se tváří, že je to in a módní, a kdo to nemá, nic není. Fuj, shit! ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Cejnar je takový sympaťák, že nebýt jeho, tak jdu s hodnocením na 1 hvězdičku. Jinak samotný pořad je v zásadě docela zajímavý a pro někoho i inspirativní. Mě osobně se akorát moc nelíbí, že za každou cenu to musí být výrazné a moderní. Já totiž moc nevyznávám futuristický styl, ale radši pořádný kus kvalitního dřeva a jemné barvy. Takže teda někdy opravdu žasnu nad tím, co ti ´´dizajnéři´´ vymyslí za hrůzu. V tom bych teda bydlet nechtěl :-D ()

ESNYR 

všechny recenze uživatele

Problémem tohoto pořadu, je asi to, že každý má jiný vkus co se designu týče. Nedovedu si představit situaci, kdy mi nějaké studio třeba předělá celou kuchyň. Před několika měsíci jsem se přestěhoval do nového bytu a majitel mně upozornil na to, že kuchyňská linka ( nebo spíše celá kuchyň ) by potřebovala rekonstrukci, protože je stará. Když jsem kuchyň viděl poprvé, ihned jsem se do ní zamiloval, protože je sice stará a má popraskané dřevo a kamennou desku, ale je tak nádherná, že jsem se rozhodl ji postupně renovovat. Kdyby mi nějakej blboun vytrhal tu nádheru a dal mi tam místo toho sklo a hliník, ještě navíc v černo bílé variantě, tak mu asi zpřerážím hnáty. Navíc já mám rád světlé a veselé barvy, takže nepřipadá v úvahu že bych měl mít třeba skříň ve tmavě hnědém provedení. ¤¤ Neberu nikomu snahu dostat něco pro matku se třemi dětmi na které všichni kašlou, ale má to mít nějaké své meze a hlavně bych si asi nedovolil udělat nějakou předělávku bez konzultace z majitelem. Pořad, má určitě svůj smysl, a pomáhá lidem kteří nemají tu kliku že by mohly rekonstruovat, ale dělá taky reklamu různým firmám a společnostem. Nic proti tomu, v jednom podobném pořadu jsem narazil na firmu pro kterou dnes pracuji a která mně zaujala právě tím co dělá a vyrábí. Takže i v tomto ohledu má pořad své pozitiva. Zůstanu věrný svému průměrnému hodnocení a dávám 3 hvězdy - z poznámkou o barvách a stylu, který nemusí sedět všem. POZNÁMKA : ty ceny mně dokonale ohromily. Viděl jsem díl, kde za rekonstrukci kuchyně a obývacího pokoje, daly 480 000. Tak to je teda síla. Za trochu vyšší částku mám možnost koupit byt ve kterém momentálně bydlím a který má přes 90 metrů čtverečních. ()

Sesitka odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo tohle vymyslel musel být cvok. Nejdřív sem myslela, že by to mohlo být docela dobré, ale jak jsem to viděla málem sem se vyvrátila. Takovou kravinu jsem dlouho neviděla. V jednom dílu chtěli rodiče nějak upravit pokoj synovi a on tam měl plakát Shreka a rodiče nechtěli aby ho sundávali. Tam ti hejhulové ho doslova strhli ze zdi, protože to není dobré pro výchovu!!!!!!! ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Za 10 let vysílání bylo natočeno celkem 15 sérií s 217 díly. (M.B)
  • Na pořadu se podílelo 52 designérů. (M.B)

Reklama

Reklama