Reklama

Reklama

VOD (1)

Oblíbený pořad Jak se staví sen – zajímavé, často i nečekané bytové proměny a lidské osudy, které nejsou jako z románů se šťastným koncem. Diváci mohou sledovat zajímavé proměny bydlení. Nejde však jen o interiér, ale také o změnu zažitých stereotypů, nebo dokonce o změnu životních postojů. V každé epizodě se seznámíme s jednou rodinou, která sní o lepším bydlení. A právě jejich sen se stává výzvou pro dvojici designérů. Ti pak musejí během pouhých několika dnů proměnit staré a nefunkční bydlení v domov snů. Ale když k tomu rodině leckdy nestačily celé roky, budou to vůbec designéři schopni zvládnout za tak krátkou dobu? Pojďte stavět sny! (TV Prima)

(více)

Recenze (140)

Smerfetka88 

všechny recenze uživatele

Tak když jsem dala pořadu Bydlení je hra 3*, musím dát tomuhle pouze 2*. Nápad se mi i líbí (přestože není původní, jak jsem se zde dočetla) a celkově mám ráda pořady týkající se bydlení a designu. Co se už se mi líbí míň, je konečné zpracování. Mnohdy je to zařízené hodně stroze, neútulně a zároveň neskutečně přepatlaně. Zdá se mi, že designéři neberou v potaz věk ani celkovou osobu toho, kdo v tom má bydlet a je to všechno jako přes kopírák. Co mě však irituje mnohem víc, tak je ničení všech těch starých věcí. To, že je něco starší a už ne zcela moderní pro mě není důvod k ničení. Házet skříně z okna, rozbíjet starou pohovku, ničit nádobí.....jsem přesvědčena, že by ty věci ještě posloužily jinde. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Cejnar je takový sympaťák, že nebýt jeho, tak jdu s hodnocením na 1 hvězdičku. Jinak samotný pořad je v zásadě docela zajímavý a pro někoho i inspirativní. Mě osobně se akorát moc nelíbí, že za každou cenu to musí být výrazné a moderní. Já totiž moc nevyznávám futuristický styl, ale radši pořádný kus kvalitního dřeva a jemné barvy. Takže teda někdy opravdu žasnu nad tím, co ti ´´dizajnéři´´ vymyslí za hrůzu. V tom bych teda bydlet nechtěl :-D ()

Reklama

Ruda.neck 

všechny recenze uživatele

Mohla by to být inspirace pro všechny, kdo chtějí renovovat své byty a domy, či jen zajímavý náhled do našeho současného bydlení, pokud by vše nepřekryla snaha udělat z toho reality :-) show za každou cenu. Kéž by Cejnar trochu ubral ze svých trapných vtípků, zahodil ten pitomej megafon a spíš se společně s designéry věnoval samotné přestavbě, určitě by to pořadu prospělo, Něrgešová zas místo zábavy hraje na city, což je ještě horší a zbytečnější. No a ty "hvězdy" jako stavební dozor, to už je bez komentáře. Taky se nemůžu zbavit pocitu, že kdyby měli lidi k dispozici těch třeba 300 litrů a partu fachmanů, kteří vše udělají, tak by si s přestavbou poradili často lépe, než když se jim tam vyřádí ta sebranka designérů v nesmyslném dvoudenním limitu. Rád bych ty jejich "praktické" výtvory viděl třeba po dvou letech užívání... ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Reality show, ve které kraluje superpošuk Pavel Cejnar, který stejně moderuje, jako kecá ve své slavné Evropě 2. Bohužel si do Tv přinesl i nešvar v podobě své užmoulané a totálně hnusné vojenské čepice, kterou patrně nesundá ani v sauně při 110 stupních. Samotný pořad je o tom, že v totálně rozpadajícím se bytě předělají jednu místnost, hnusně a za šílené peníze, za které by měl normální člověk zrekonstruován celý byt, a ještě za to chtějí být pochválení. Na konci je pak třešnička na dortu zveřejnění rozpočtu, když dvě vázy a obrázek vyjdou na 40tis apod... korunu všemu nasadí těsně před titulky reklama od jistého bankovního ústavu, kde vám vítězoslavně oznámí, že na ten pokoj za 220 tisíc si můžete také půjčit a že budete splácet směšných 1700,- a to jen 17 let.... no nekupte to. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Dělají to pro obyčejné lidi, ale co kdyby to udělali pro někoho, kdo to potřebuje mnohem víc. Dávám si to hodně do souvislosti s pořadem Vítejte doma a tam to dělají pro lidi, kteří mají nějaký problém. Tady ne. Jen pro obyčejné smrtelníky, kteří to ani nepotřebují. Hvězda za Cejnara(občas je vtipnej). 20% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Na proměnu bývá většinou jen velmi málo času. V rámci „bleskové proměny“ má DECO tým od začátku do bytu jen 36 hodin! (TheMaker)
  • Na pořadu se podílelo 52 designérů. (M.B)
  • Za 10 let vysílání bylo natočeno celkem 15 sérií s 217 díly. (M.B)

Reklama

Reklama