Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický magazín České televize uváděný Markem Wollnerem každé pondělí večer přináší na světlo světa kauzy, fakta a reportáže. Pořad se snaží odhalovat politické, ekonomické a společenské kauzy, zabývá se zajímavými lidskými příběhy i záhadami a reportéři natáčejí velmi zajímavé rozhovory. Investigativní reportáže z domova ale i ze zahraničí komentují zúčastnění aktéři i významné osobnosti přímo ve studiu. S redakcí spolupracuje řada věhlasných českých i zahraničních žurnalistů. (Stocki)

(více)

Recenze (80)

majky19 

všechny recenze uživatele

Velmi kvalitiní publicistický pořad moderovaný Markem Wollnerem, poukazující na stěžejní události nejen v politických kuloárech, ale i napříč celou naší společností. Je rozhodně dobře, že takový pořad veřejnoprávní televize svým divákům nabízí, protože těmito reportážemi si diváci mohou svým způsobem udělat i lepší obrázek o skutečnostech, o nichž například neměli dostatek informací. ()

ac3r odpad!

všechny recenze uživatele

Radek99 **** Jedna z posledních vlaštovek nezávislé, seriózní a profesně kvalitní investigativní publicistiky na poli českých televizních stanic. Přesně takhle má vypadat činnost veřejnoprávního média. Skutečný ,,hlídací pes demokracie". Existence tohoto pořadu a působení Marka Wollnera a jeho týmu na obrazovce ČT je lakmusovým papírkem svobody slova v ČR... /////////////////////jako ironie dobry :DDD je to presnej opak. ()

Reklama

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Možná by stálo za úvahu, napsat srovnání, kolik ročně “vydělává” extrémistický a dezinformační pořad Reportéři ČT, ze státem garantovaného výpalného! Ovšem předpokládám, že tam budou příjmy zahaleny neprostupnou mlhou. Každopádně myslím, že nejlepší způsob, jak dát najevo dopad pořadu na svou osobu, je navýšení příspěvku třeba pro tipu Wůlnéra a spol. tomu nezabraní. ()

Esgalnor 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála objektivních a nezaujatých publicistických pořadů a snad aktuálně jediný, jenž se více zabývá investigativní žurnalistikou. Wollner sice není tak sympatický a charismatický jako Nora Fridrichová z podobných 168 hodin, ale na podobný typ pořadu stačí. Občas mám problém s neuzavřením reportáže, jejím nevyřešením, avšak mé hodnocení se stále pohybuje mezi čtyřmi a pěti hvězdami. A každá objektivní zpravodajská relace se cení (kdyby ČT měla přestat být veřejnoprávní, Moravec, Fridrichová a Wollner by byli rychle vyhozeni...). ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Jedna z posledních vlaštovek nezávislé, seriózní a profesně kvalitní investigativní publicistiky na poli českých televizních stanic. Přesně takhle má vypadat činnost veřejnoprávního média. Skutečný ,,hlídací pes demokracie". Existence tohoto pořadu a působení Marka Wollnera a jeho týmu na obrazovce ČT je lakmusovým papírkem svobody slova v ČR... ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama