Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický magazín České televize uváděný Markem Wollnerem každé pondělí večer přináší na světlo světa kauzy, fakta a reportáže. Pořad se snaží odhalovat politické, ekonomické a společenské kauzy, zabývá se zajímavými lidskými příběhy i záhadami a reportéři natáčejí velmi zajímavé rozhovory. Investigativní reportáže z domova ale i ze zahraničí komentují zúčastnění aktéři i významné osobnosti přímo ve studiu. S redakcí spolupracuje řada věhlasných českých i zahraničních žurnalistů. (Stocki)

(více)

Recenze (79)

Esgalnor 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála objektivních a nezaujatých publicistických pořadů a snad aktuálně jediný, jenž se více zabývá investigativní žurnalistikou. Wollner sice není tak sympatický a charismatický jako Nora Fridrichová z podobných 168 hodin, ale na podobný typ pořadu stačí. Občas mám problém s neuzavřením reportáže, jejím nevyřešením, avšak mé hodnocení se stále pohybuje mezi čtyřmi a pěti hvězdami. A každá objektivní zpravodajská relace se cení (kdyby ČT měla přestat být veřejnoprávní, Moravec, Fridrichová a Wollner by byli rychle vyhozeni...). ()

demovka odpad!

všechny recenze uživatele

Manžel mi říkaval, nedívej se na to, zas ti to akorád zkazí náladu. Stejně jsem se dívala a on se občas díval i se mnou. Je dobré, že můžeme jednotlivé díly shlédnout na internetu. Pan Wollner byl profesionálnější než pan Klíma, ale časy se změnily. Pan Wollner, celá jeho skupina, již nejsou neutrální. Kauzy jsou politicky vyhraněné a manipulativní. Od dob neposkvrněného Barnevernu se již nedívám......Věříte tomu? ()

Reklama

Smells odpad!

všechny recenze uživatele

Díky ČT za tento pořad. Díky němu jsem se vrátil před rok 89, kdy se v TV tepalo jen do té "špatné" strany barikády. Dnešní reportáž o bratrech Okamurových byla jak vystřižená z ČST. I hudební podkreslení. Když byl na obrazovce Tomio, byla důrazná, nepříjemná hudba a když Hayato rozezvučely se tóny hudby nebezké. Jako nejsem příznivcem ani jednoho Okamury ani Babiše, do kterého tento pořad stále teše, ale tohle už bylo vážně moc. Tito "reportéři" by byli hvězdami televize předrevoluční. Gratuluji ČT k takovýmto pořadům, které navíc MUSÍME platit všichni!! ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Možná by stálo za úvahu, napsat srovnání, kolik ročně “vydělává” extrémistický a dezinformační pořad Reportéři ČT, ze státem garantovaného výpalného! Ovšem předpokládám, že tam budou příjmy zahaleny neprostupnou mlhou. Každopádně myslím, že nejlepší způsob, jak dát najevo dopad pořadu na svou osobu, je navýšení příspěvku třeba pro tipu Wůlnéra a spol. tomu nezabraní. ()

Spinosaurus 

všechny recenze uživatele

V tomto pořadu je krásně vidět, čeho je naše justice schopná. Člověk, kterej vytuneluje dvě firmy a připraví tak několik set lidí o celoživotní úspory, člověk, kterej do "svých" firem nastrkává své osobní šoféry, trenéry boxu a další lidi tohoto typu, vyvázne u soudu s podmínkou a soudce se pak ještě cítí dotčen, když reportér ČT zpochybní jeho verdikt. Díkybohu narozdíl od dvou tří soudců si dotyčný všechny fanoušky Slavie nikdy nekoupí. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama