Reklama

Reklama

Utajená operace

  • USA Operation: Endgame (více)
všechny plakáty
Trailer

V USA práve dochádza k výmene prezidentov, po Bushovi nastupuje Obama. Tým pádom je rušno aj v tajných službách, kde je pred príchodom nových ľudí do funkcií treba zlikvidovať veľa citlivých a kompromitujúcich dát a materiálov. V obrovskom podzemnom komplexe, kde sa tieto dáta skladujú, nastáva boj na život a na smrť medzi dvomi skupinami agentov. Bola spustená operácie Endgame, likvidácia celého komplexu vrátane zamestnancov. (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (49)

Spike23 

všechny recenze uživatele

Dá se říct, že pár hlášek a dobrých scén tam bylo, ale to je tak asi všechno. Vůbec jsem netušil, co se to tam děje, nebylo tam nic, co bych ještě neviděl nebo co by mě nějakým způsobem dokázalo zabavit. Prostě další tuctová blbost. Asi tak jediné, co mě dokázalo zaujmout byl trailer, jinak naprostá ztráta času. ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Agenti bez cti, slušnosti a skromnosti. Taková je Alfa i Omega. Dva týmy zabijáků, kteří pracují pro vládu a nemají se navzájem v lásce. Jejich centrála je v podzemí a shodou náhod započne odpočítívání destrukce. Do 1,5 hodiny budou všichni mrtví, kdo začne zabíjet ostatní jako první ? Malorozpočtová vyvražďovačka, která ale vyniká drsným humorem a rychlými zvraty, úchylnými postavami. ()

Reklama

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Nebýt zvolení Obamy tak nic z toho by se nestalo. Nemusel by se ničit celý alfa/omega komplex a všichni by byli snad šťastní ale aspoň živí. Celej film je jedna velká komedie se spoustou krve a hroznými krevními efekty... ale tak na oko to stačí. Kromě podle mě velmi nevyvedeného konce... budiž... kdyby ho nebylo dostane film o hvězdičku více ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Začátek ještě vypadá dobře, jako parodie na tajné služby. Když se to ale zvrhne v naprosto nesmyslnou vyvražďovačku, kterou má ozvláštnit jakási vágní spojistost se zvolením Baracka Obamy americkým prezidentem a ještě vágnější odkazy na to, jak nám tajné služby zasahují do životů, jde to celé do kopru. Vtip je pryč a závěr o přes držku. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Po druhom zhliadnutí trochu pozmením komentár, nie však hodnotenie. Operation endgame je akčný thriller s zväčša komediálnymi hercami. Tí prinášajú nejaký ten vtip, ale film ako taký nie je nejak extra odlahčený. Lepšie povedané neviem či je alebo nie. Celý film vo mne vyvolával zmiešané pocity. Občas mi to prišlo ako taká komédia. Ale celkovo mi z toho nebolo moc do smiechu. Plus filmu sú zaujímavé a trefne obsadené postavy, pričom každá mi prišla nejk sympatická. Ale absolútne nevyužívajú svoj potenciál. Celkovo film balancuje na hranici geniality a filmárskeho nezvládnutia situácie, pričom musím povedať, že prevláda to druhé. Vôbec nechápem aký zmysel mala postava Zacha Galifiankisa. Niektoré veci proste úplne dodrbali. Keby niektoré veci trochu viac vykryštalizovali, pridali tak 20-30 minút stopáže (aby viac rozvili niektoré postavy) a hlavne pridali nejaké hlášky vtipy mohlo to byť husté. Takto to nie je zlé, ale čakal som viac. U mňa tak 65%. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Celý film byl natočen za 20 dní. Většina bojových scén pak za pouhé tři hodiny. (ČSFD)

Reklama

Reklama