Reklama

Reklama

Nenechte se mýlit, Nikki (Ashton Kutcher) není gigolo. Je to jen podfukář, který využívá sex k parazitování na nejbohatších velkoměstských paničkách. Díky svému vzhledu a dokonalé taktice se lehce získává jejich přízeň a může si tak po jejich boku vychutnávat život na vysoké noze. Ženy mu poskytují bydlení zdarma, dávají fantasticky drahé dárky, umožňují přístup na VIP party a samozřejmě požadují spoustu sexu, což je Nikkiho hlavní zbraň. Ženy se díky němu cítí mladé, krásné a spokojené. Je to oboustarně užitečný vztah. Nickiho poslední obětí je Samantha (Anne Heche), krásná právnička ve středním věku, která mu dává víc, než kdokoliv dříve. Jenže Nikki potká nádhernou číšnici Heather (Margarita Levieva). Ta ho přijde navštívit k Samantě domů, když je paní domu mimo město. Heather podlehne kouzlu domu, který pokládá za majetek Nikkiho a začne s ním hrát stejnou hru, kterou on hraje s bohatými paničkami. Jenže když se Samantha vrátí domů, zjistí, že jí byl Nikki nevěrný a vyhodí ho na ulici. A tak se Nikki vydá za svým srdcem a snaží se získat Heather. Jenže dokáže žít poprvé v životě na vlastní pěst? (Bioscop)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (361)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi, jak občas někdo ohrnuje nos jenom proto, že mu připadá, že by tak měl činit. Tohle je přesně ten případ. Za poslední rok jsem viděl tolik filmů, o kterých lze s čistým svědomím prohlásit, že byly mnohem horší než Spread... Nemíním se "pana Moorea" jakkoliv zastávat, o jeho neherectví netřeba polemizovat, Anne Heche taky dvakrát nemusím (i když dlouhé vlasy jí přidaly asi dvě stě procent na atraktivitě), a jediná zajímavá se tak jeví Ruska Margarita Levieva (i když ve filmu je hezkých žen dostatek). Samec je však více než pokusem o herecký koncert poměrně trefnou sondou do života pohledných mužů bez servítek k ženám. Mám důvod se domnívat, že takhle to totiž opravdu někdy chodí, i když jak jsme z filmů uvyklí, občas je nutno trochu scénáristicky nadsadit (vždyť život je tak nudný, když je zfilmován bez přikrašlování..). Pokud se chcete dozvědět, jaký film opravdu je, přečtěte si komentář paní režisérky (AngelAngie), já s ním naprosto souhlasím. Eroticky odvážné, nikterak však urážející, to samé lze říci i o soundtracku (John Swihart). ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Ashton Kutcher se pokusil ukázal prostředníček na všechny bulvární novináře jež propírají jeho jméno společně s D. Moore a sám si vyprodukoval film tak trochu o sobě. Samec je snímek drzý a otevřený, navíc, ač možná ne v takovém měřítku, neřekl bych že úplně mimo realitu. Chápu, že se na něj nedívá moc lehce - holky budou pohoršeny a chlapy budou závidět/nenávidět. Přesto i když Kutcherovo herectví stojí za houby něco na něm v tom filmu je. Vážně se v tom vyžívá a dělá si jakokdyby škodolibou srandu ze všech těch co maj plno keců na jeho vztah. Škodou je, že jeho postava má v podstatě jasný vývoj a je od začátku patrné jak nakonec skončí... Tady by možná ten bad ending přidal filmu ještě další hvězdičku. I tak, tři hvězdy - na to že Kutcher je pořád na plátně a v podstatě nehraje - je výsledek skvělý. Docela mě to totiž bavilo. I am here to fuck with you ()

Reklama

Vančura 

všechny recenze uživatele

Film dosti povrchní a prostoduchý, k tomu na ohraný námět. Navíc na mě působil nepříjemně laciným dojmem, jako nějaká nízkorozpočtová televizní produkce (obzvláště všechny sexuální scény jsou zde vyloženě trapas). Jistou zábavnost tomu ovšem upřít nelze - v tomu filmu se vyskytuje celá řada hezkých holek (s výjimkou Anne Heche, která je neobyčejně fádní) a Ashton Kutcher v hlavní roli je výborný. Z hlavy se ten film ovšem vykouří po mém soudu až nepříjemně rychle. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Nemám rád vyloženě "prošu*ané" filmy, řekl bych že od toho tu jsou jiní... Ovšem odvážnější sexuální scény se vidí málokdy, avšak nic jinýho mně v paměti asi nezůstane. Herci sice nebyli zas tak špatní, ale ono to bylo opravdu o ničem. Jinak se na to ale jakž takž dalo koukat, řekl bych tedy, že se jedná o průměrný film... Ale kde bylo to "Drama" ? ()

MA.KI 

všechny recenze uživatele

Mám strašnou chuť dát plný počet, i když dokonalé to není. Fascinuje mě však onen (i když možná trochu pohádkově nereálný) vývoj charakteristiky hlavní postavy, stejně jako vývoj mé percepce snímku jako celku. ~ Od prvotního skeptického přístupu až k závěrečné metaforické scéně se žábou a myší, která mě nakonec utvrdila v tom, že těch pět hvězd nakonec může být. Mimochodem, možnost koukat celé titulky na jednu hnusnou trávící žábu se vám u žádného jiného snímku nenaskytne! A koneckonců i ten (u většiny zde komentujících neoblíbený) hollywoodský casanova a metrosexuál s kšandami Kutcher, jenž si s vysokou pravděpodobností zahrál své alter ego, svou roli zvládl poměrně solidně. Kvalitní kamera i soundtrack. ~ /dále možné spoilery!/ Krátce k oné charakteristice protagonisty. Nikky je cynický parazit, jenž zcela pragmaticky využívá svého atraktivního vzhledu a zneužívá bohaté slečny (jejich materiální statky, klame jejich city,…). Značná stopáž se tedy věnuje jeho nicnedělání, lovení ženských OBJEKTŮ (k uspokojení, zabezpečení,…) a bytí s nimi. Vzhledem k tematice snímku jsou četné poměrně explicitní sexuální scény. Aniž bych zacházel do detailů a popisování děje, onen zvrat přichází v uvědomění si citů k číšnici Heather, kdy jeho do té doby převládající obávání se intimity, blízkosti, duševního propojení / povrchnost a prázdnota ve vztahu k ženám se mění v nalezení citu a projevení lásky. Pohřbí antihollywoodský konec protagonistovo procitnutí z agónie? ()

Galerie (32)

Zajímavosti (8)

  • Ve filmu je odkaz na nizozemskou striptérku Matu Hari, a to v čase 01:08:00, kdy se Nikki (Ashton Kutcher) ptá Heather (Margarita Levieva): „Kdy ses rozhodla, že si nebudeš hrát na Matu Hari?“ (Zix.)
  • Dom, v ktorom býva Nikki (Ashton Kutcher) so Samanthou (Anne Heche) patril v čase natáčania filmu módnemu návrhárovi menom Randolph Duke a má hodnotu 8 250 000 amerických dolárov. (Cako_SK)

Reklama

Reklama