Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poměrně známý zahraniční pořad dorazil v době krize i k nám. Budete svědky snahy mnoha podnikatelů získat peníze na své originální projekty. Investory se tentokrát stali již finančně zabezpečení podnikatelé. Pan Tomio Okamura ještě před pár lety prodával popcorn a colu v Tokiu, nyní k nám vozí japonské zákazníky. Dalším příkladem je paní Dana Bérová, která se starala o majetek šlechtice Schwarzenberga. Každý se může přihlásit a pokusit se získat peníze na nové projekty, a televizní divák je svědkem, jak se bude žadatelům dařit. (RadimFišer)

(více)

Recenze (178)

salahadin 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad je jen odleskem byznysu, té chladnokrevné nenažrané bestie. Nevím, co od těch lidí chtějí, když málokdo získá u investora kapitál. Sedí tam několik páprdů, kteří čekají na druhého Edisona, do kterého mají všichni daleko. Prachy, prachy, prachy, o tom film je, ne o nápadech. Několik nápadů se mi velmi líbilo, ale páni investoři je zadupali. Nechápu. Ale musím uznat, že žádné slovo pěti gurů byznysu není zbytečné a každá věta má smysl. Plácat o ničem umí Paroubek, ale vyjádřit se trefně k věci, umí pětice dokonale. Je to zábavné a iritující zároveň. Častokrát se ozve, že je pro daný výrobek český trh příliš malý...hernajs každý nemůže podnikat v oblasti hrobnictví, aby měl široké odbytiště! ()

Standaa 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen třetí sérii, ale je docela sranda koukat, co některý podnikavci dokážou vymyslet. Absolutně nedokážu pochopit výběr interiéru. Proč to nemůže bejt v hezkym modernim kanclu s výhledem někde? Místnost kde se nachází moderátor je ještě horší, tam jsem myslim viděl i pavučiny. Za mě to ten pořad docela dost sráží dolů. Chápu že je to pořad převzatej z UK kde to vypadá stejně, takže ta otázka míří spíš na ně, a možná jim to licence nedovolila nijak měnit, ale ty interiéry jsou fakt hnusný. K porotě: někdo jako Rostock je tam třeba, Bérová a Pilný sympaťáci, Marta "levná data" Nováková oukej a nakonec Tomio Okamura, kterej mi tu vadil míň než v politice, ale furt dost. ()

Reklama

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Den D je typickým příkladem toho, že když už přijdete s kvalitní inovační myšlenkou a nemáte potřebný vstupní kapitál, je vždy po ruce někdo (v tomto případě pětice investorů), kdo vycítí vlastní šanci a ve výsledku Vás "obloží"! Česká vynalézavost nezná hranice a tak máme šanci vidět to nejlepší z domácích kutilů, kterým už Přemek Podlaha s Kozlíkem Šikulou a s Receptářem prima nápadů zavřel nadobro dveře. To vše opentleno přirozeným komentářem J.Pokorným. A závěrečná rada (ne však H.Pawlowské) pro všechny potencionální uchazeče? "Business plán, predikce a čísla jsou základ"!.-) ()

R´Hell 

všechny recenze uživatele

Zprvu jsem dala čtyři hvězdy, teď jsem povýšila. Proč? Protože je tu konečně zábavný a chytrý pořád, tudíž na našich televizích nevídaný. Čtveřice investorů byla vybrána opravdu dobře, ví, co říkají a ještě k tomu baví. A potom ti vynálezci - zlaté české ručičky. Nakonec musím pochválit prostředí "Doupěte". Opravdu povedené. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Tak to si zase někdo dělá z televizního stáda dobrý den, nebo co... :-/ . . . Prý "...chytrý BYZNYS..."... Sic! 8-o ... No údajně SOUTĚŽ! (Sic!) ... Pan Okamura to řekl v jedné slabé chvilce nakonec sám a správně. Je to REALITYŠOU... Každopádně pak d.m.s.n. jako spousta jiných blbostí nemá co dělat ve skvělém čase na hlavním kanále televize veřejné služby! - - - P.S. A ta paní B. je opravdu ta, co dělala >byznys< s jistým chytrákem M., co sice samozřejmě - ač stíhán - nebyl odsouzen, ale na tom jejich ministzvěrstvu se jako všude ve vládních institucích a státní správě děla pěkná zvěrstva? Že se nepochlubí... Tak bez dalšího komentáře... - - - P.P.S. Každopádně když vidím, poslouchám a vůbec tak nějak pracovně-lidsky vnímám ty >investory< , nenabídl bych jim podíl ani při výrobě sracích sáčků pro jejich limuzíny brázdící silnice té naší šašské Stolice... - - - - - (Párkrát jen tak v Dobrých Dnech nahlédnuto občasně na ČT1, hodnocení 553., znechucený komentář zde jako bezedně mnohý - 26.1.2010) ()

Galerie (18)

Zajímavosti (11)

  • Ve 3. sérii navštívila doupě VIP osobnost - Petr Novotný, jehož hlavním zaměstnáním je, jak sám říká, podnikání. Požadoval tři miliony korun za 15 % podíl. Peníze nezískal. (skrblik007)
  • První úspěšná investice padla již v prvním díle první série, kdy napůl zainvestovali Ondřej Bartoš a Marta Nováková projekt rehabilitační matrace ve výši 1 200 000 Kč, který investorům přijel představit pan Břetislav Suška. (DexMASTER094)

Reklama

Reklama