Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poměrně známý zahraniční pořad dorazil v době krize i k nám. Budete svědky snahy mnoha podnikatelů získat peníze na své originální projekty. Investory se tentokrát stali již finančně zabezpečení podnikatelé. Pan Tomio Okamura ještě před pár lety prodával popcorn a colu v Tokiu, nyní k nám vozí japonské zákazníky. Dalším příkladem je paní Dana Bérová, která se starala o majetek šlechtice Schwarzenberga. Každý se může přihlásit a pokusit se získat peníze na nové projekty, a televizní divák je svědkem, jak se bude žadatelům dařit. (RadimFišer)

(více)

Recenze (178)

Zagros 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou vznikají reality show na všechna možná témata a povětšinou nemají valný smysl a po jedné sérii jich spousta zapadne. Za mě Den D smysl měl a ještě měl i vcelku dobrý formát, který dokázal pobavit. Uvítal bych i další pokračování show. Ano, je pravda, že reálně mnoho nápadů neprošlo a realizované a úspěšné investice by se asi daly spočítat na prstech jedné ruky. Nicméně i tak je to přínosné a nápady alespoň pobavily a mnohdy mě žádající udivili svoji naivitou, ale i svoji kreativitou. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad je jen odleskem byznysu, té chladnokrevné nenažrané bestie. Nevím, co od těch lidí chtějí, když málokdo získá u investora kapitál. Sedí tam několik páprdů, kteří čekají na druhého Edisona, do kterého mají všichni daleko. Prachy, prachy, prachy, o tom film je, ne o nápadech. Několik nápadů se mi velmi líbilo, ale páni investoři je zadupali. Nechápu. Ale musím uznat, že žádné slovo pěti gurů byznysu není zbytečné a každá věta má smysl. Plácat o ničem umí Paroubek, ale vyjádřit se trefně k věci, umí pětice dokonale. Je to zábavné a iritující zároveň. Častokrát se ozve, že je pro daný výrobek český trh příliš malý...hernajs každý nemůže podnikat v oblasti hrobnictví, aby měl široké odbytiště! ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tak na tohle jsem narazila já, odpůrce většiny tv pořádů, úplnou náhodou při pracovní nudě a šéf by ze mě nejspíš radost neměl, jelikož jsem se do závěrečných titulků úplně zapoměla věnovat pracovní náplni. Online sleduji předchozí díly čtvrté řady, časem se chystám i na další, jelikož Den D opravdu dokáže zaujmout a udržet. Investoři čtvrté série jsou navíc hrozní sympaťáci. ()

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Mně tedy přijde tenhle pořad docela zajímavý. Nejvíce mě ale fascinuje naprostá naivita až totální debilita některých soutěžících. Oni si asi opravdu neuvědomují, jak jsou trapní a směšní. Někoho je mi líto, většiny ale ne, protože si zaslouží být porotci smeteni a rozmetáni. To se na pořad fakt nedívají, když se do něho hlásí? Kde je nějaký rozum a soudnost? Naopak někteří soutěžící přichází s nápady, že obdivně žasnu, ale těch je pomálu. A Tomio Okamura a Dana Bérová jsou mi sympatičtí a obdivuji jejich inteligenci a schopnost vydělat si velké peníze a zůstat při tom slušnými lidmi. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Souhlasím, že šlo určitě o zajímavý projekt. Ostatně to byla ještě doba kdy Tomio Okamura neležel v žaludku půlce republiky…Občas jsem nestačil zírat, s jakými blbostmi tam někteří měli odvahu vůbec lozit, ale některé podnikatelské nápady vskutku stáli za pozornost. Čuch na prachy to oni skutečně měli a věřím, že se v některých případech i slušně napakovali… ()

Galerie (18)

Zajímavosti (11)

  • John Vanhara, jeden z investorů 4. řady, se narodil a vyrůstal v ČR. Jméno si nechal změnit až poté, co začal podnikat v USA, protože "Jan" je v Americe ženské jméno. (skrblik007)
  • Jen jeden z investorů odešel a znovu se objevil v další řadě. Řeč je o Ivanu Pilném, který po první sérii odešel a vrátil se zpět až ve třetí, která byla i jeho poslední. Ve Dni D se ovšem objevil ještě jednou, ale v opačné roli, kdy ve IV. řadě prezentoval svůj vlastní projekt. (DexMASTER094)
  • První úspěšná investice padla již v prvním díle první série, kdy napůl zainvestovali Ondřej Bartoš a Marta Nováková projekt rehabilitační matrace ve výši 1 200 000 Kč, který investorům přijel představit pan Břetislav Suška. (DexMASTER094)

Reklama

Reklama