Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poměrně známý zahraniční pořad dorazil v době krize i k nám. Budete svědky snahy mnoha podnikatelů získat peníze na své originální projekty. Investory se tentokrát stali již finančně zabezpečení podnikatelé. Pan Tomio Okamura ještě před pár lety prodával popcorn a colu v Tokiu, nyní k nám vozí japonské zákazníky. Dalším příkladem je paní Dana Bérová, která se starala o majetek šlechtice Schwarzenberga. Každý se může přihlásit a pokusit se získat peníze na nové projekty, a televizní divák je svědkem, jak se bude žadatelům dařit. (RadimFišer)

(více)

Recenze (178)

boshke 

všechny recenze uživatele

Má oblíbená náplň úterních večerů. A krásná demonstrace toho, že nápad nestačí... Líbilo se mi, že obyčejný smrtelník mohl trochu nahlédnout do světa byznysu a že se mohl z první ruky dozvědět něco o roztodivných zlepšovácích a potenciálních novinkách na českém trhu. Zároveň bylo pozitivní, že to nebyla charita. Investoři investovali svoje peníze a tudíž je vráželi pouze do projektů, ve kterých viděli budoucnost... 100% ()

david666 

všechny recenze uživatele

Každopádně nejlepší reality show, co byla u nás uvedena. Investoři jsou výborní, s lidmi se nemažou a reálně hodnotí potencionální úspěch toho či onoho "vynálezu". Přemek Podlaha určitě čumí:-) Je až s podivem jak jsou někteří lidé nepřipraveni a myslí si, že veškeré otázky okolo byznysu za ně investoři vyřeší. ()

Reklama

Maynard. 

všechny recenze uživatele

A heleď ho, pan Okamura se svou vykutálenou partičkou :o). Ale jo, tenhle pořad je dalobyseříct zábavný, hlavně teda v tom, když jde s kůží na trh nějakej pošuk s totálním nesmyslem. Je zajímavý sledovat, co dělá tréma s jednotlivejma prezentátorama. Většinou se nenajde moc lidí, kteří by se chovali naprosto přirozeně a dali těm pěti na frak... A když už se najde někdo takový, tak je to většinou právě ten pošuk... Pořad je jeden z těch, který do dvou let omrzí, vyšumí a na kterej se zapomene. Ale je to rozhodně lepčí pokoukáníčko, než každopůlroční Superstár a podobný estrády. Takže Ješito, Ješito, už to máš ušito. Teda vlastně Okamura, Okamura, ten mi jistě půjčí bůra :o) ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou vznikají reality show na všechna možná témata a povětšinou nemají valný smysl a po jedné sérii jich spousta zapadne. Za mě Den D smysl měl a ještě měl i vcelku dobrý formát, který dokázal pobavit. Uvítal bych i další pokračování show. Ano, je pravda, že reálně mnoho nápadů neprošlo a realizované a úspěšné investice by se asi daly spočítat na prstech jedné ruky. Nicméně i tak je to přínosné a nápady alespoň pobavily a mnohdy mě žádající udivili svoji naivitou, ale i svoji kreativitou. ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Extrémně mě překvapilo, že mě tak moc zaujala reality show o ekonomice... no, asi ne tak o ekonomice jako o projektech. Pamatuji si, jak jsem kolem té desáté večer přepínal z programu na program, když vidím něco o mé oblíbené etapě 2. světové - houby, úplně jinej pořad, ale uchvátil mě tak moc, že si mě k obrazovce přitáhl i přístě. Hrozně zajímavý nápad, který se podařil přenést i do našeho českého prostředí. Skvělí sou i nekompromisní, přesto sympatičtí investoři, hlavně teda Okamura. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (11)

  • Ve 3. sérii navštívila doupě VIP osobnost - Petr Novotný, jehož hlavním zaměstnáním je, jak sám říká, podnikání. Požadoval tři miliony korun za 15 % podíl. Peníze nezískal. (skrblik007)
  • Diváci mohli vidět ve 3. sérii celkem 51 projektů. (skrblik007)
  • Největší zásah do sestavy investorů proběhl ve 4. sérii, kdy z předešlé sestavy zbyl jen Michael Rostock a přibyli Margareta Křížová, Petra Rychnovská, John Vanhara a Michal Hanus. (DexMASTER094)

Reklama

Reklama