Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poměrně známý zahraniční pořad dorazil v době krize i k nám. Budete svědky snahy mnoha podnikatelů získat peníze na své originální projekty. Investory se tentokrát stali již finančně zabezpečení podnikatelé. Pan Tomio Okamura ještě před pár lety prodával popcorn a colu v Tokiu, nyní k nám vozí japonské zákazníky. Dalším příkladem je paní Dana Bérová, která se starala o majetek šlechtice Schwarzenberga. Každý se může přihlásit a pokusit se získat peníze na nové projekty, a televizní divák je svědkem, jak se bude žadatelům dařit. (RadimFišer)

(více)

Recenze (178)

Santek 

všechny recenze uživatele

Pořad se mi líbí. Ale nelíbí se mi, že vlastně podle těch investorů jsou všichni účastníci neschopné paka. Byly ochotni investovat jen do rozjetého produktu na němž je zisk 40 tisíc na kus. Já myslel, že ten pořád bude o ochotě investovat do dobrého nápadu. Ale bohužel je to o něčem jiném. Tak kdo pak jsou všichni ti úspěšní malí živnostníci a podnikatelé v ČR, když tedy nikdo nemá pořádný nápad hodný investice? >> Je docela sranda sledovat lidi, kteří jsou přesvědčeni, že jim nějaká kravina dokáže vydělat peníze. ()

CANNIBAL 

všechny recenze uživatele

Rozhodně zajímavý pořad. Asi nejvíc mě šokoval Marek Hlávka, který si přišel říct o 300 000,- na svojí cestovní kancelář Toy traveling (cestovka, jejímiž zákazníci jsou plyšáci). Což mi přišlo jako šílená hovadina, která pak k mému ještě většímu překvapení měla obrovský úspěch a peníze od investorů dostal. Neuvěřitelný, co všechno česká hlava dokáže vymyslet. Další velkou peckou je investor s přezdívkou "Mr. Sorry", který všechny ty chudáky, co si tak věřej opravdu tvrdě vypíská. ()

Reklama

duklak2 

všechny recenze uživatele

Kvalita a zároveň jednoduchost se mísí tímto pořadem, který má svoje místo na trhu. Jenomže problém tkví v tom, proč vlastně se někteří chudáci snaží v této "soutěži" něco ukázat? Je zde ale i řada výborných projektů, které by se měli realizovat a investoři by je měli více podpořit. Mám výtku k investorům. Kecy typu: "začal jsem s dvackou na kontě a nyní mám miliony", jsou zbytečné, nikdo tomu nemůže věřit. Nebo ano? ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála reality show, který vysílá Česká televize a díky bohu za to, že si vybírá aspoň serióznější formáty. Občas jenom ve Dni D koukám, na co češi nepřijdou nebo s čím a jak tam občas lidi dokážou přijít. Jedinou vážnější výtku bych měl k investorům, který občas maj na zájemce o investici prakticky nesplnitelný požadavky. Třeba rozsáhlej průzkum trhu, kterej jedinec těžko provede. A pokud ho přece jen udělá, samozřejmě na malym okruhu respondentů, je mu řečeno, že to neni dostatečný. Taky těžko investoři ze zájemců o investici dostanou přesnější čísla o tom, jakej budou mít obrat za X let, když ještě business vůbec nezačali. Ale pořád jde o nejspíš nejlepší reality show, která v Česku běží. ()

Numerobis 

všechny recenze uživatele

Nejsem takový magor, abych hodnotil všechno počínaje večerníčkem a konče radami řidičům, téfé pořady hodnotím jen pokud mám důvod. A ten jsem měl. Tenhle pořad je totiž úplný unikát a nutí mě občas i k zamyšlení. Zároveň je živoucí memento pravdy jedné ve třídě spíše neoblíbené učitelky: Musíme trénovat ústní projev a dokonale ovládat mateřský jazyk, protože jen málokdo z nás je takový unikát, aby zaujal už jen svou osobností. Doufám, že to není jen prostá licence, kterou ČT od někoho koupila. Charismatičtí "investoři", zajímavé provedení - kvalitní pořad. (16.3. 11) Je to licence, takže hvězdička dolů... ()

Galerie (18)

Zajímavosti (11)

  • John Vanhara, jeden z investorů 4. řady, se narodil a vyrůstal v ČR. Jméno si nechal změnit až poté, co začal podnikat v USA, protože "Jan" je v Americe ženské jméno. (skrblik007)
  • Pětice investorů investovala ve 3. řadě do devíti projektů celkem 13 954 143 Kč. (skrblik007)

Reklama

Reklama