Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poměrně známý zahraniční pořad dorazil v době krize i k nám. Budete svědky snahy mnoha podnikatelů získat peníze na své originální projekty. Investory se tentokrát stali již finančně zabezpečení podnikatelé. Pan Tomio Okamura ještě před pár lety prodával popcorn a colu v Tokiu, nyní k nám vozí japonské zákazníky. Dalším příkladem je paní Dana Bérová, která se starala o majetek šlechtice Schwarzenberga. Každý se může přihlásit a pokusit se získat peníze na nové projekty, a televizní divák je svědkem, jak se bude žadatelům dařit. (RadimFišer)

(více)

Recenze (178)

boshke 

všechny recenze uživatele

Má oblíbená náplň úterních večerů. A krásná demonstrace toho, že nápad nestačí... Líbilo se mi, že obyčejný smrtelník mohl trochu nahlédnout do světa byznysu a že se mohl z první ruky dozvědět něco o roztodivných zlepšovácích a potenciálních novinkách na českém trhu. Zároveň bylo pozitivní, že to nebyla charita. Investoři investovali svoje peníze a tudíž je vráželi pouze do projektů, ve kterých viděli budoucnost... 100% ()

Havala 

všechny recenze uživatele

Jde spíš o to dostat se do televize, o skutečné investování rozhodně ne. Myslí te si, že by takové esa jak tam sedí hledali investice v tak bizardních a nejistých projektech? Je to pro ně myslím také nutné minimum co udělají pro chudáčky začínající podnikatele. Dnes frčí Burza, forex, komodity a ne ty ptákoviny co tam předvádějí. ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

Super poučný a mimořádně zajímavý pořad, který mohou diváci na svých TV obrazovkách vidět. Začal jsem aktivně sledovat až nyní (téměř 4 roky od prvního dílu). Pokud nebudu hodnotit členy poroty, tak musím říct, že mě pořad mimořádně baví. Zatím jsem shlédnul jenom pár dílů a už teď mohu říci, že vám to skutečně něco dá a lidé, kteří podnikají nebo chtějí podnikat, si to oblíbí dvojnásob. Sám bych rád v určité oblasti také podnikal, a tak to beru jako návod, jak začít a čeho se vyvarovat. Hodnotím maximálně možných hodnocením. Hned si ho házím do TOP 10 mezi pořady. Těším se na další díly. 90% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Souhlasím, že šlo určitě o zajímavý projekt. Ostatně to byla ještě doba kdy Tomio Okamura neležel v žaludku půlce republiky…Občas jsem nestačil zírat, s jakými blbostmi tam někteří měli odvahu vůbec lozit, ale některé podnikatelské nápady vskutku stáli za pozornost. Čuch na prachy to oni skutečně měli a věřím, že se v některých případech i slušně napakovali… ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Tak to si zase někdo dělá z televizního stáda dobrý den, nebo co... :-/ . . . Prý "...chytrý BYZNYS..."... Sic! 8-o ... No údajně SOUTĚŽ! (Sic!) ... Pan Okamura to řekl v jedné slabé chvilce nakonec sám a správně. Je to REALITYŠOU... Každopádně pak d.m.s.n. jako spousta jiných blbostí nemá co dělat ve skvělém čase na hlavním kanále televize veřejné služby! - - - P.S. A ta paní B. je opravdu ta, co dělala >byznys< s jistým chytrákem M., co sice samozřejmě - ač stíhán - nebyl odsouzen, ale na tom jejich ministzvěrstvu se jako všude ve vládních institucích a státní správě děla pěkná zvěrstva? Že se nepochlubí... Tak bez dalšího komentáře... - - - P.P.S. Každopádně když vidím, poslouchám a vůbec tak nějak pracovně-lidsky vnímám ty >investory< , nenabídl bych jim podíl ani při výrobě sracích sáčků pro jejich limuzíny brázdící silnice té naší šašské Stolice... - - - - - (Párkrát jen tak v Dobrých Dnech nahlédnuto občasně na ČT1, hodnocení 553., znechucený komentář zde jako bezedně mnohý - 26.1.2010) ()

Galerie (18)

Zajímavosti (11)

  • Pořad vychází ze zahraničního televizního formátu, který odstartoval před jedenácti lety v Japonsku. (Olík)
  • Pětice investorů investovala ve 3. řadě do devíti projektů celkem 13 954 143 Kč. (skrblik007)
  • Největší zásah do sestavy investorů proběhl ve 4. sérii, kdy z předešlé sestavy zbyl jen Michael Rostock a přibyli Margareta Křížová, Petra Rychnovská, John Vanhara a Michal Hanus. (DexMASTER094)

Reklama

Reklama