Reklama

Reklama

Jane Adlerová má tři dospělé děti, prosperující pekařství a přátelský vztah s bývalým manželem Jakem, kterému už odpustila, že ji před deseti lety podváděl s mladší ženou, se kterou se pak oženil. U příležitosti synovy promoce si ex-manželé spolu vyjdou na nevinnou večeři, která se po konzumaci většího množství vína a vzpomínkách na společné soužití změnila na vášnivý sex. Když Jane vystřízliví, uvědomí si jednu úžasnou věc. Právě se svým ex-manželem podvedla tu, s kterou jí byl nevěrný, když ještě byli manželé. O Jane má také zájem bytový architekt Adam, který pro ni navrhuje kuchyň. Protože ve válce a v lásce neplatí žádná pravidla, oba muži se rozhodnou o dámu svého srdce bojovat až do posledního dechu. To vyvolá řadu nečekaných situací, v nichž se ukáže, že ani pokročilejší věk neubírá nic na pošetilosti zamilovaných. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (475)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Komédia o starších ľudoch, ktorý ešte stále túžia po láske a sexe. Páčilo sa mi, že to má deväťdesiatkovú takú trochu naivnú a pohodovú atmosféru. Rozbeh filmu mi ale pripadal slabší a vlastne ma tam tá romantická línia príliš nebrala. Zase až tak veľmi nežeriem Meryl a Martina príliš nemusím. Našťastie si ale od chvíle, keď sa znova vyspí s Meryl, ukradne film pre seba Alec Baldwin. Zároveň od tej chvíle film poriadne dupne na komediálnu stránku a jedna vtipná scéna strieda druhú. A Alec je tu proste božský. Aj s tým zarasteným bachorom vyzerá jak roztomilý medvedík. Neviem prečo, ale typovo mi tu pripomínal Jima Belushiho. Finále ale zase zvážnie a mne bolo viacmenej jedno koho si Meryl vyberie. Naviac okrem ústrednej trojky tu sú ostatné postavy len do počtu. Hlavne zamrzí, že nejak zmysluplne nevyužili postavy detí. Celkovo to je taký príjemný trojhviezdičkový film, ktorý na tú štvrtú prevážila ťažká váha Aleca Baldwina. 7/10. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení! Ale může to vlastně v poslední době být překvapení, když v castingu figuruje jméno Meryl Streep? A opět vaří a opět to vypadá skvěle, stejně jako ona sama. Na první pohled mne mírně vyděsila stopáž, ale při sledování si to člověk ani na chvíli neuvědomí. Kromě Aleca Baldwina, který v poslední době zažívá renesanci své kariéry, stojí rozhodně za zmínku John Krasinski ve vedlejší roli. Scénky s ním jsou rozhodně jedny z nejpovedenějších v celém filmu. Steve Martin je možná trochu nevyužitý, ale i tak potěší. ()

Reklama

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Opravdu velmi příjemná romantická komedie, kde se nám to pořád komplikuje a komplikuje:-)) Chvilku s tím milencem, chvíli s druhým, pak s oběma atd. atd..:-) Miluju, když se to ve filmu pořád a pořád obrací a mění. Tak jak jsem viděl nedávno film milenci, tam se to taky pořád točilo a obracelo....Víc takových komedií.... 80% ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Tento film som mala veľmi dlho vo filmotéke, ale nakoniec som ho vymazala. Asi preto, že Baldwina neznášam. Nakoľko od nového roku som nebola schopná zapnúť iné médium ako TV, tak som odkázaná na ich vysielanie :-) a film som si pozrela. Človek od Meyers čaká niečo lepšie, lebo Nancy si nás totiž rozmaznala. Niektoré scény výborné, Meryl neskutočná herečka plus veľká sympaťáčka ... a ešte Krasinski to trošku zachraňoval. V konečnom dôsledku film celkom v pohode, ale neodpustím si : dabing ich syna, tak to bol totálny grc. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

V 30tych rokoch, v časoch veľkej hospodárskej krízy, sa točili v Hollywoode zámerne filmy s luxusnéh prostredia s bohatými hrdinami. Každý túto hru chápal a chodil sa do kina odreagovávať. Nejako sa to komplikuje je prípadom novodobým, ale podvratnejším, pretože v časoch novej krízy ukazuje strednú vyššiu vrstvu, ako si nažíva v luxuse obrovských rodinných domov, vždy má navarené veľké a nepotrebné množstvo jedla a jednotlivec si platí drahého architekta a psychológa. Takže tento film nie je úplne ukotvený v realite, ale nie je z nej ani úplne vyčlenený. Ústredné postavy sú výborne napísané, skvele to medzi nimi iskrí a hlavne uveriteľné. Lenže potom tu máme ich naleštené deti, ktoré ich bezhranične milujú, majú vzletné reči a nikdy sa snimi nehádajú. Vždy, keď sa objavili na scéne, mal som chuť film vypnúť. Vedie objímačka v posteli. Takže film plný paradoxov, ktorý nie je priemerný, ale jeho jednotlivé zložky sú buď vynikajúce, alebo urážajúce, takže výsledné hodnotenie priemerné je. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (18)

  • Promoce Huntera Parrishe (Luke Adler) byla natočena během skutečné promoce Yaleské univerzity. (Ernia)
  • Téměř veškeré interiéry byly natáčeny v New Yorku. Tam byl ale v době produkce filmu sníh a teploty okolo nuly. Sluneční svit za okny byl tak přidán až ve studiu, aby nebylo poznat, že natáčení neprobíhalo v Santa Barbaře. V kanceláři Steva Martina (Adam) jsou dokonce zataženy žaluzie, protože se za nimi nachází mrakodrapy. (Ernia)

Reklama

Reklama