Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Boj mezi kočkami a psy byl, je a bude věčnou součástí tohoto světa. Prohnaná Kitty, zlá kočka bez chlupů, bývalá špiónka organizace MŇAU, ale zašla příliš daleko. Má v plánu uvést do provozu ďábelské zařízení, které pojmenovala Volání divočiny. To vyšle speciální zvuk a poblázní všechny psy na celém světě. Ti napadnou své pány a skončí v útulku, ne-li hůř. Tváří v tvář této hrozbě se kočky a psi snad poprvé v dějinách spojí proti společnému nepříteli. Podaří se jim zachránit sebe - a své milované lidi - před globální kočičí katastrofou? Připravte se na akční komedii, ve které budou chlupy lítat! (TV Nova)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (106)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kvalitativně je to v podstatě srovnatelné s prvním filmem, což znamená, že to není nic skvělého a nepřináší to nic uhrančivého ani v oblasti komedie, ani v oblasti rodinného filmu, ale opět se tomu musí nechat, že jsou zde docela dobré triky, které fungují. Ani tentokrát mě ale tahle špionážní parodie nedostala. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jednička byla celkem stravitelná dětská jednohubka, která místy překvapila dobrými nápady a pobavila i dospělého. Dvojka už bohužel takové štěstí neměla a spadá tak do kategorie podprůměrné zábavy, u které se už pobaví jenom ty děti, kterým aspoň zbyla ty roztomilá zvířátka. Jinak tady toho totiž moc není. Tvůrci se sice snažili sem tam hodit nějaký ten filmový odkaz, ale kromě úvodního songu každý z nich vyznívá na prázdno a nezasměje se u něj ani jedna skupina.40% ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Takže nový kočko-psí-ptačí bondovka? Moc se mi libilo jak to napodobuje bondovky hlavně ty začáteční titulky. Soundtrack by byl dobrej kdyby byl original a né nagdákanej od někoho jinýho viz Born to be Wild a Why Can´t we be friend...asi na original neměli prachy..co se týče příběhu? Zase ten typ hlavní hrdina musí zastavit šilenou micinu co chce ovládnout svět je to sice už ochozené ale stejně je to pro děti tak co..nic jsem nečekal ale ono to bylo i nakonec dobrý pár vtipných scén a Chris O´donnel kterýho jsem bez batmana nepoznaval...pruměr ()

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Už když jsem slyšel o plánovaném pokračovaní filmu Jako kočky a psi, očekával jsem těžkotonážní průser. Překvapivě se nic podobného nekonalo. Jasně, neuvidíte tady nic co by tady už nebylo dřív. Ale akční scény mají docela švih, triky jsou taky obstojné a má to přiměřenou stopáž. Ne, že bych se u filmu smál, ale děcka se určitě pobaví. Jen škoda postavy debilního kouzelníka, to je opravdu trapas. Jinak ale docela milé překvapení. ()

moviefilm 

všechny recenze uživatele

Z dôb, kedy by som z tohto filmu bol nadšený som už vyrástol a nevedel som sa vyhnúť nudným chvíľam a to aj napriek videniu v 3D, ktoré sa tu zdá maximálne nevyužité a chudobné. Ale deti to bavilo, takže svoj účel to splnilo. Len sa tak pýtam, prečo dokáže Pixar vytvoriť film, ktorý by bol rovnako pôsobivý aj pre deti aj pre dospelých? ()

Galerie (37)

Zajímavosti (11)

  • Některé postavy tu jsou ještě z prvního dílu Jako kočky a psi (2001). Jsou to Butch (učitel Loua, později Dixe), Lou (agent začátečník, později velitel psí rozjetky), Zvoneček (padouch), Peek (pes přes techniku), Sam (rádoby profi agent v terénu) a Calico (pomocník Zvonečka, později Kitty). (LindaKola)
  • Tab Lazenby, velitel MNAU, připomíná vzhledem zlodějku Kitty Tlapičku z filmu Kocour v botách (2011) od studia Dreamworks. (LindaKola)
  • Je možné všimnout si, že bílý kocour Zvoneček má na obličeji masku Hanibala Lectera. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama