Reklama

Reklama

Zoe má za sebou spoustu partnerských vztahů, ale najít toho pravého se jí nikdy nepodařilo. Protože se jí zdá, že hledání trvá příliš dlouho, rozhodne se stát svobodnou matkou. Domluví si návštěvu lékaře za účelem umělého oplodnění. Ve stejný den, kdy byla na klinice, potká Stana, dokonalého mladého muže, který se opravdu velmi podobá princi na bílém koni. Zoe své rané těhotenství před ním nejprve tají, ale posléze dospěje k rozhodnutí říci mu pravdu. Stan zvažuje, zda ve vztahu pokračovat, ale nakonec jí oznámí, že ano. Navštíví s ní dokonce i ultrazvuk, kde zažije další šok. Zoe nečeká jedno, ale hned dvě děti. Stan se stále drží, ale jen do chvíle, kdy jednoho dne vyřkne osudná slova, že sice čekají děti, ale že nejsou jeho. Zoe se naštve a okamžitě se s ním rozejde... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (200)

larelay 

všechny recenze uživatele

Hrozne som sa tohto filmu bala, ze aky paskvil z toho vznikne, ale cuduj sa svete, bolo to take mile male prekvapenie. Nebolo to ani nijako zavratne vtipne, hoci par momentov bolo fajn, ale vyzarovala z toho taka celkom pohodova atmosfera. Jennifer bola sice afektovana, ale nie az tak, ako sme zvyknuti, Alex bol prijemny, no a babicka, kamoska a pejsek na vozicku boli vynikajuci. Az na par nechutnych scen tykajucich sa zenskeho porodu a navstevy gynekologa to bolo celkom znesitelne a mne ta hodina a tristvrte usla celkom prijemne. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Stephen Trask: 1. What Is Love? - Jennifer Lopez ,2. Say Hey (I Love You) ,3. Fallin' For You Colbie - Caillat ,4. Disco Lies - Moby ,5. A Beautiful Day - India.Arie ,6. Key To My Heart - Jessica Jarrell ,7. Crabbuckit - K-Os ,8. Bottles - VV Brown ,9. You Me & The Bourgeoisie - The Submarines ,10. Let's Finish (Sinden Remix) - Kudu ,11. Daydream - Titles Theme from The Back-up Plan - Stephen Trask ,12. She Drives Me Crazy - Raney Shockne f/ Barbara Perry ,13. What A Wonderful World - Raney Shockne f/ Barbara Perry ()

Reklama

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Ač je seňora Lopézová jak říkáme my ostravaci "fajna po pysku jak cyp" a "i po dvuch kurduplach ma furt katalogovu řiť", tak jako herečka a zpěvačka by oslnila tak maximálně v Pornomuzikálu. Klidně bych ji šukal a ani by nemusela moc škemrat, ale místo nějaké posrané mexické telenovely, kde "pózuje" výhradně oblečená, prověřím raději příště výjimečnou rychlost a dokonalou flexibilitu zápěstí mé pravé ruky u veledíla typu "Oil and Ass" s její daleko pružnější a méně prudérní jmenovkyní Lucious Lopez! Ta sice díru do světa šoubyznysu asi neudělá, ale alespoň si je vědoma, v čem tkví její pravé qality a neváhá jí ukázat a použít!! ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Vcelku jsem si i říkal, že na romantické komedii není co zkazit.... Nějak se potkají, něco se mezi nimi stane, pak se to pokazí ale ve velkém finále se k sobě zas vrátí a žijí šťastně... Téma na tisíce provedení... Zde je tomu taktéž, nicméně je to vcelku hrozně zahrané, nudné a až na pár světlých scén, kterých je tam bohužel méně než kolikrát se za celý film oblizují, je celý film jedno velké utrpení... ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Další z tuctu romantických komedií, které se v kině objevují každý týden. Což je škoda, protože zrovna tenhle kousek měl potenciál, být něčím víc. Na jedné straně máme perspektivního režiséra a hlavní pár Jennifer Lopez/Alexe O'Loughlina, kteří jsou kupodivu nejmenším problémem celého filmu. Tím je jak jinak příběh. Nudný a předvídatelný film. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Jennifer Lopez sa vyjadrila, že ju scenár zaujal, pretože práve porodila dvojičky. (dwdb)
  • Psa Nuts hrali tri rôzne psy. (dwdb)

Reklama

Reklama