Reklama

Reklama

Zoe má za sebou spoustu partnerských vztahů, ale najít toho pravého se jí nikdy nepodařilo. Protože se jí zdá, že hledání trvá příliš dlouho, rozhodne se stát svobodnou matkou. Domluví si návštěvu lékaře za účelem umělého oplodnění. Ve stejný den, kdy byla na klinice, potká Stana, dokonalého mladého muže, který se opravdu velmi podobá princi na bílém koni. Zoe své rané těhotenství před ním nejprve tají, ale posléze dospěje k rozhodnutí říci mu pravdu. Stan zvažuje, zda ve vztahu pokračovat, ale nakonec jí oznámí, že ano. Navštíví s ní dokonce i ultrazvuk, kde zažije další šok. Zoe nečeká jedno, ale hned dvě děti. Stan se stále drží, ale jen do chvíle, kdy jednoho dne vyřkne osudná slova, že sice čekají děti, ale že nejsou jeho. Zoe se naštve a okamžitě se s ním rozejde... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (200)

jafuska 

všechny recenze uživatele

tak co napsat k tomuto filmu? začátek slibný, ale pak se zbytečně protahovali některé stopáže filmu, až na konec bylo vše zdlouhavé, Jennifer Lopez zahrála dobře, je to fakt pěkná herečka, ale bohužel v poslední době hraje v docela nezáživných filmech, což je velká škoda, má dobrý potenciál jako herečka, a umělé oplodnění pro sovbodné matky? Pokud vím, v realitě by to nebylo možné, no budiž ve filmu je nejspíš dovoleno úplně všechno, Pro mě zklamání, škoda ()

fmash 

všechny recenze uživatele

Senzace! Tenhle film se nedá jinak popsat, protože to je takový neutuchající sled drobných senzací, že je z toho jedna velká senzace! Má to jen jeden háček. Už dávno nejsem pravidelným čtenářem Elle, dokonce úspěšně vzdoruji své závislosti, a tak už ani nepamatuju, kdy jsem ukončil své předplatné Ženy a život (ale určitě už je to víc než 2 roky, 4 měsíce a 11 dní). Takže sice vím, že život začíná po třicítce, ale už na mě ty fígle nefungují jako kdysi. Ale jinak je to prča obrovská, třeba ta hláška u porodu tý divný ženský: „to nejsou vlasy“, no to jsem se málem počůral smíchy... Prudký sešup ze žánrově slušné trojky až skoro k odpadu. ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Byla by to naprosto průměrná romantická komedie s klasickou Lopéz a nějakým dalším vysportovaným hercem. Jenže Alan Poul se rozhodl nám ukázat věci, který by ve filmu asi být neměli, a pokud jo, tak by před začátkem měli vyrovat všechny muže, že se tu rodí skoro na kameru, ženám se strkají věci do... dolů a vytahují se celkem dost zkrvavené. Já chápu, že to je nejspíš realita a tak to opravdu chodí, ale musím to fakt vidět v romantické komedii? A klidně mi na čelo vlepte nálepku "mužský barbar". Skoro se ani nedivím, že je tohle Poulův jediný celovečerní film :) ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Jennifer Lopez jako nezadaná žena, která už nechce čekat, až potká životní lásku, a tak absolvuje umělé oplodnění, aby po cestě z tohoto zákroku náhodou svou životní lásku potkala? Trochu ujetý příběh, ale tak proč ne, aspoň je zde pokus natočit a nabídnout divákovi nějaký neokoukaný námět. Bohužel zde ale asi veškerá originalita končí, dále je film prodchnut mnoha žánrovými klišé jako ona ho chce, on váhá, nakonec jí on chce ale ona nevěří, že to s ní myslí vážně, prostě klasika, ale ona by asi byla nuda koukat se na film, kde všechno jde jako po másle a kde nejsou žádné konflikty a zvraty. Proto výše zmíněné filmu zase tak moc nevyčítám, spíše konstatuji. Ale jako romantická komedie film docela funguje, dalo se u toho pobavit a užít si ho, ale nemohu se zbavit dojmu, že už jsem viděl mnohem více lepších a zapamatováníhodných romantických komedií. Tento film tak v mých vzpomínkách zůstane zapsán v rámci žánru spíše jako průměrný, a to je také důvod, proč ode mne získává tři hvězdy. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Alan Poul /serial Rim 2005/ natocil len dalsiu priemernu a miestami teda poriadne nudnu komediu s Dzenyfer Lopez /Policajtka 2001/ v hlavnej ulohe. Dotycna osoba nevie hrat, komedialny talent nema /dalsia herecka menom Melissa McCarthy si myslim ze ma/ a Anthony Anderson /Exit Wounds, Agent v SukniP/ bol pomaly az zbytocny. Nic viac nez dalsi projekt ustreleny do prazdna : 45 % ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Psa Nuts hrali tri rôzne psy. (dwdb)
  • Jennifer Lopez sa vyjadrila, že ju scenár zaujal, pretože práve porodila dvojičky. (dwdb)

Reklama

Reklama