Reklama

Reklama

Hesher je samotář. Nesnáší svět a lidi kolem. Má dlouhé mastné vlasy a amatérsky udělané tetování. Je podvyživený a hrozně moc kouří. Miluje oheň a vyhazování věcí do vzduchu. Žije v dodávce, dokud se ale nesetká s TJ. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

3n3my 

všechny recenze uživatele

Ufff, tak to bola spúšť! Najmä po hereckej a scenáristickej stránke. Postavy sú skvele napísané, chvíľami s vtipnými pasážami, aby sme o chvíľu s nimi prežívali ich trpký osud ešte výraznejšie. Či je to realistické? Možno áno, možno nie, no tento film má dostatok pamätných scén, perličiek a inovácií, aby sa naň o pár hodín nezabudlo a zaslúži si vyššie ako priemerné hodnotenie. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

KDYŽ SE LIDEM PŘIHODÍ NĚCO ZLÉHO, TAK JE TO OBČAS VYVEDE Z ROVNOVÁHY, ALE NA KONCI SE DAJÍ ZASE DOHROMADY..... /// Ha! Hesher! Přišel nečekán, nezván, chaloupku otočil a VŠECHNY tím probudil… Nebylo mu asi vhod, že do lesa měla vchod.... Jasan, tenhle chlapík s metalovým jménem vnese do života ,,trápící se rodiny“ dobrou muziku, kabelovku a jeho vybrané chování a uhlazená mluva – JEŽÍŠI SKURVENEJ KRISTE.... ne beru zpět... bude mít blahodárnější vliv než návštěvy terapie ,,Transformace zármutku“. Hesher by mohla bejt komická postava v tragickým světě, vyučující jednoduchej předmět: CO TĚ NEZABIJE, TO TĚ POSÍLÍ!, kdyby to nebyla postava absurdní, u který nevím jestli se smát nebo brečet. Má kurevský historky – vlastně mě napadá jediný slovo ,,HAŠIŠÁK“. (Jako za mejch mladejch časů....) Film o podivným přátelství, bolesti, o schopnosti probrat ,,z letargie“. Léčba lidských bolístek podaná trochu ,,jinak“. BYL JSEM TADY HESHER! Spíš pro nás – NECITLIVÝ, kterým se to může zdát i jako milej film se sympatickou postavou, která do tohodle filmu (jakoby) nepatří. 3a½! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nechápu, proč všichni melou o nějakým týpkovi a na Natálku si nikdo nevzpomene? 2.) Vždycky jsem chtěl mít ,,kérku“ FUCK OFF přes celý záda. 3.) Neznám historku ,,O 4 buchtách“ (A může se ti hodit. – I když jsi ,,buchta“). 4.) Filmů o frajerech, co poslouchaj Metallicu a Motörhead zase tolik není. 5.) Thx za titule ,,Brousitch“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Reklama

Marqta 

všechny recenze uživatele

Zdrcující film se zdrcující atmosférou, plný rozhořčených, zrazených, divných a bláznivých lidí. Nechápu, co bylo účelem tohohle filmu, nechápu koho něco takového mohlo vůbec napadnout a nechápu, kdo sebral odvahu to natočit. Jakoby chtěl někdo odlehčit těžká dramata tím, že natočí jedno- ovšem přidá do něj navíc horu ironie, černého humoru a Levitta... Pořád mi ale uniká nějaká pointa toho všeho. Film je plný naprosto absurdních scén, ale také scén, které se tváří tak vážně, jak jen to je možné s pár zajímavými myšlenkami, životními moudry a možná i ponaučením. Tenhle film rozhodně není pro každého a já sama vůbec nevím, jak si ho zařadit, jak ho hodnotit a co si o tom vůbec myslet. Rozumím všem hodnocením tady- Pro někoho zajímavý film, pro někoho jiného to ale může být celkem urážlivé a nechutné čemuž se vůbec nedivím. ----"Life is like walking in the rain: You can hide and take cover, or you can just get wet."---- ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná hloupost. Absolutně nechápu, proč že to film vlastně vznikl. Tak nějak mi vůbec nedával smysl. Na film jsem se podívala jen kvůli Josephovi Gordon-Levittovi a Natalie Portman. Natalie má tady totálně zbytečnou roli a Josepha už nikdy neuvidíte v šílenější roli. Většina scén totálně ulítlých a co měl znamenat ten pohřeb? No zkrátka, tohle není můj šálek čaje. Tu druhou hvězdu přidávám jen a jen za výkon Levitta. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Do utrápené rodiny vtrhne jakýsi - asi psychicky narušený - Hesher a chová se jako magor. Nikdo to neřeší, nechávají cizího člověka žít ve svém domě a dělat hovadiny. Už to je nesmyslný kalkul. Hersherův charakter je navíc uměle vytvořená prapodivná figurka, které nevěřím ani jediné hnutí vyšinuté mysli. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (6)

  • Hesher (Joseph Gordon-Levitt) hraje v garáži basové solo "(Anesthesia) Pulling Teeth" od skupiny Metallica, což je odkaz na Cliffa Burtona, jímž se postava Heshera (Joseph Gordon-Levitt) silně inspirovala. (Corpsegrinder)
  • Inšpiráciou pre herca Josepha Gordona-Levitta pri stvárnení jeho postavy (Hesher) bol Cliff Burton - niekdajší basgitarista skupiny Metallica, ktorý zomrel pri havárii autobusu počas turné vo Švédsku v roku 1986. (tibenskym)
  • Do soundtracku byly zařazeny i písničky legendární americké metalové skupiny Metallica. Ta povolila použití svých skladeb proto, že jim postava Heshera (Joseph Gordon-Levitt) silně připomínala jejich zesnulého basáka Cliffa Burtona. (Dave63)

Reklama

Reklama