Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlie Baileygates dělá už 17 let u policie. Je to dobrácký, tvrdě pracující chlapík vždy ochotný pomoci a také milující otec tří synů. Bohužel trpí poruchou rozdvojené osobnosti. Když přeruší léčbu, Hank jeho druhé já udeří. Je agresivní, pije jako duha a rád se pere. Charlie a Hank zkrátka nemají vůbec nic společného, kromě jedné maličkosti oba se zakoukali do Ireny Waters, půvabné ženy na útěku. Teď spolu budou muset Charlie a Hank svést boj o její přízeň. A jak tohle dopadne? (Bonton Home Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (604)

Remedy 

všechny recenze uživatele

Carrey ve své nejlepší "ksichtové" formě, aneb je opravdu jen málo herců s takto brutálně sofistikovanou mimikou (Ryan Gosling je opačný extrém). "Závažnost" příběhu bych nechal zcela stranou a vystačil si s tvrzením, že jde o svěží komedii s několika nezapomenutelnými momenty a někdy i dost smrtícími hláškami. Bratrská trojice byla v tomto ohledu bezkonkurenční. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

HBO COMEDY - Humor, zde nastolený, je místy zvrhlý, nechutný, povrchní a nevkusný. Každopádně nemohu jinak, než dát kladné hodnocení a 4 hvězdičky, byť je to hrozná magořina :-) Protože od té doby, co znám Carreyho v roli policajta Charlieho, viděl jsem ho snad už 5x a pokaždé jsem se zkrátka bavil a smál. Prvních 20 minut je nejlepších a člověk se fakt pořád tlemí. Když se na place objeví Renné, vtipy už nejsou tak časté a dobré, ale každá scéna s Charlieho syny to opět pořádně nakopne. Mě osobně ti 3 černoši pokaždé rozesmáli, byť mluvili jak dlaždiči :) CZ dabing (zejména pan Dejdar) skvělé zábavě také dopomohl, takže Já, mé druhé já a Irena bude nejspíš napořád jedna z mých nejoblíbenějších ujetých komedií, co znám. 75% ()

Reklama

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Jim Carrey ani schizofreniky hrát nemusí, on jím sám je. Jak jinak si vysvětlit jeho bezchybné proměny ve filmech Maska, Lhář, lhář nebo tady. Samotná idea schizofrenického Carreyho a ještě k tomu policisty by vydala na deset nejrůznějších komedií a všechny by byly koukatelné, tady je však Carreyho komický um využit jen na půl a to prosím až ve třetí třetině. Do té doby sledujeme klasickou televizní komedii, které občas běží ráno ve všední dny na Nově. Renée v další špatně vybrané roli výsledku moc nepomáhá a Chris Cooper má málo prostoru, aby dokázal alespoň něco zachránit. To se však podařilo trojici černých synků, kteří zdědili neuvěřitelný intelekt po svých rodičích - ředitelích Mensy. Jejich hádka nad neutrony, protony a elektrony je tím nejvtipnějším na celém filmu, a když máte v tomto případě ke všemu v hlavní roli Jima Carreyho, tak je něco špatně. Průměr, víc se Jimovi z Ireny vytřískat nepodařilo. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Po seriózních a perfektně odehraných rolích si Jim Carrey opět odskočil natočit jednu ztřeštěnou komedii. A po hříchu on a stračena jsou jedinými kladnými body celého snímku. Vše ostatní od režie přes scénář až po neúnosnou délku je hrozné. Několik málo (ale skutečně málo) povedených scén celek nemá šanci zachránit. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Když se skloubí Carrey s takovým tím úplně blbým humorem,nemůže z toho vyjít nic moc dobrého.Námět je sice celkem originální,Renée Zellweger hraje dobře a sprostí synové byli občas taky vtipní,ale já tomuhle jednoduchému humoru prostě neholduju.Na tom,že kopou a dusí krávu mi zrovna nic moc směšného nepřipadá,chvilkami to zkrátka člověka spíš znechutí a naštve.Jakoby ty fóry vymýšlelo sedmileté dítě.Škoda,že se Carrey nepouští víc do vážnějších rolí,ty jeho ksichty a gesta mi lezou vážně na nervy. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (21)

  • V scéne, kde Charlie (Jim Carrey) saje mlieko z prsníka ženy, ktorá dojčí svoje dieťa, sa skutočne jedná o prsník herečky Shannon Whirry. Scéna sa točila viackrát a Jim sa jej zakaždým ospravedlnil. Podľa jeho neskoršieho vyjadrenia to bola preňho veľmi nepríjemná a ponižujúca situácia, preto mal požiadavku aby sa pri filmovaní zúčastnil len nevyhnutný štáb. (T0M0)

Související novinky

Zemřel herec Robert Forster

Zemřel herec Robert Forster

12.10.2019

Ve věku 78 let zemřel vážený herec Robert Forster. Ten byl známý především díky svým charakterovým rolím, včetně té ve snímku Jackie Brown, která mu vynesla dokonce i nominaci na Oscara. Herec… (více)

Reklama

Reklama