Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlie Baileygates dělá už 17 let u policie. Je to dobrácký, tvrdě pracující chlapík vždy ochotný pomoci a také milující otec tří synů. Bohužel trpí poruchou rozdvojené osobnosti. Když přeruší léčbu, Hank jeho druhé já udeří. Je agresivní, pije jako duha a rád se pere. Charlie a Hank zkrátka nemají vůbec nic společného, kromě jedné maličkosti oba se zakoukali do Ireny Waters, půvabné ženy na útěku. Teď spolu budou muset Charlie a Hank svést boj o její přízeň. A jak tohle dopadne? (Bonton Home Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (604)

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"Nechte už toho, vy dva !!" Škoda, že to někdo bratrům Farrellyovým neřekl už dávno, a svět by tak zůstal ušetřen nejen téhle příšerné monstrpíčoviny, ale i všech těch dalších Kingpinů, Jaksepatřících bratrů, prostě všech těch Blbých a blbějších, bez nichž se i já prostě milerád obejdu.. Že se tu Jim Carrey znovu ani ne tak vlastní vinou ztrapňuje, když vypadá asi jako Jackie Chan na LSD, bych ještě rozdejchal, zato Renée snad nikdy nebyla ošklivější !! ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

HBO COMEDY - Humor, zde nastolený, je místy zvrhlý, nechutný, povrchní a nevkusný. Každopádně nemohu jinak, než dát kladné hodnocení a 4 hvězdičky, byť je to hrozná magořina :-) Protože od té doby, co znám Carreyho v roli policajta Charlieho, viděl jsem ho snad už 5x a pokaždé jsem se zkrátka bavil a smál. Prvních 20 minut je nejlepších a člověk se fakt pořád tlemí. Když se na place objeví Renné, vtipy už nejsou tak časté a dobré, ale každá scéna s Charlieho syny to opět pořádně nakopne. Mě osobně ti 3 černoši pokaždé rozesmáli, byť mluvili jak dlaždiči :) CZ dabing (zejména pan Dejdar) skvělé zábavě také dopomohl, takže Já, mé druhé já a Irena bude nejspíš napořád jedna z mých nejoblíbenějších ujetých komedií, co znám. 75% ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Lee Scott: 1. Breakout - Foo Fighters [3:21] ,2. Do It Again - Smash Mouth [3:57] ,3. Deep Inside Of You - Third Eye Blind [4:10] ,4. Totalimmortal - The Offspring [2:50] ,5. The World Ain't Slowin' Down - Ellis Paul [4:48] ,6. Any Major Dude Will Tell You - Wilco [3:06] ,7. Only A Fool Would Say That - Ivy [3:03] ,8. Can't Find The Time To Tell you - Hootie & The Blowfish [2:47] ,9. Bodhisattva - Brian Setzer Orchestra [5:41] ,10. Bad Sneakers - The Push Stars [3:15] ,11. Reelin' In The Years - Marvelous 3 [3:26] ,12. Strange Condition - Pete Yorn [4:33] ,13. Barrytown - Ben Folds Five [3:48] ,14. Razor Boy - Billy Goodrum [3:45] ,15. Where He Can Hide - Tom Wolfe [3:34], ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Jak má Carrey schizofrenní hereckou kariéru, tak v ní má i spoustu podobných schizofrenních rolí. Fanoušci jeho obličejové gymnastiky a loutkových končetin budou dozajista nadšení, ale mě ty nepatřičné vulgarity, přemrštěná stopáž a občasná laciná trapnost za hranicí vkusu dovedly k myšlence, že až se někde narodí nechtěná koťata, mělo by se pro Pako a Blba Farrellyovi najít v pytli, co poletí z mostu obloukem do řeky, nějaké místo.. Chrisi Coopere, proč? Nebylo na činži či talíře Třetí říše? ()

Remedy 

všechny recenze uživatele

Carrey ve své nejlepší "ksichtové" formě, aneb je opravdu jen málo herců s takto brutálně sofistikovanou mimikou (Ryan Gosling je opačný extrém). "Závažnost" příběhu bych nechal zcela stranou a vystačil si s tvrzením, že jde o svěží komedii s několika nezapomenutelnými momenty a někdy i dost smrtícími hláškami. Bratrská trojice byla v tomto ohledu bezkonkurenční. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (21)

  • Charlieho (Jim Carrey) velmi rychlý odpočet do devíti ve scéně shazování auta do lomu byl improvizovaný a lze poznat, že Renée Zellweger (Irena) byla zjevně překvapena. (HellFire)
  • V scéne, kde Charlie (Jim Carrey) saje mlieko z prsníka ženy, ktorá dojčí svoje dieťa, sa skutočne jedná o prsník herečky Shannon Whirry. Scéna sa točila viackrát a Jim sa jej zakaždým ospravedlnil. Podľa jeho neskoršieho vyjadrenia to bola preňho veľmi nepríjemná a ponižujúca situácia, preto mal požiadavku aby sa pri filmovaní zúčastnil len nevyhnutný štáb. (T0M0)

Související novinky

Zemřel herec Robert Forster

Zemřel herec Robert Forster

12.10.2019

Ve věku 78 let zemřel vážený herec Robert Forster. Ten byl známý především díky svým charakterovým rolím, včetně té ve snímku Jackie Brown, která mu vynesla dokonce i nominaci na Oscara. Herec… (více)

Reklama

Reklama